stoppa kissie nu - en ny blogg

Titta vad jag hittade onlline! En blogg som heter Stoppa Kissie Nu.

från bloggen:

"Vi som vill knäcka Kissie men ändå faktiskt vill veta vad hon egentligen håller på med!!!..."

"Vill ni vara med och sänka Kissie? Tipsa då andra om bloggen på eran blogg"


Så här tänkte dem: De kopierar alla Kissies inlägg och publicerar de i sin blogg. Alla som vill veta vad Kissie bloggar om klickar in på
http://stoppakissienu.blogg.se/ istället för på kissies.se så får Kissie färre läsare!

Vad folk är påhittiga. hihihih. ett kul koncept måste jag erkänna. och jag blir inte ledsen om Kissie mjao blir av med några läsare..
let's bring her down. jag är mucho trött på hennes sätt...


Glöm nu inte berätta för alla era vänner om http://stoppakissienu.blogg.se/







vad tycks?



Vilken skulle du köpa?

Jag gillar den med kedjorna men jag kan tänka mig att de ser lite billiga ut iom att det inte är världens bästa kvalité..jag kanske har fel..

Oasis

Oasis har verkligen snygga kläder men tyvärr är de oftast utanför min prisgrupp (som är gratis haha). Jag väljer oftast att köpa fler billigare plagg än ett dyrt. Det kanske det blir ändring på.

För några veckor sen köpte jag den här snygga kappan på Oasis för 1500:-
Den blir snyggare och snyggare för varje gång jag har den på mig.

 




Nu vill jag ha den här snygga klänning

 
Den kostar bara 999:- (*sadface*)

Nu är frågan om den är värd att ha? Jag kanske ska sätta mig i bilen och köra till deras butik i Malmö, prova den och inse att den inte ser bra ut på mig. Det är enda sättet att sluta tänka på den..eller om den verkligen är så fin och jag vill ha den får jag plocka fram lite saker som jag kan sälja på tradera för att ha råd nu när alla ska fylla år och ha olika fester som kräver present..




Jag måste också visa er mina favoritarmband








Och till slut en liten efterlysning. Jag behöver ett par beiga pumps gärna i skinn/skinnimitation. De ska vara klassiska, dvs inget som är modernt för stunden..
säg till om du ser nåt ute i världen!


ta ta now






Sunday...

Söndagen min var inte som alla andra. vaknade efter att ha brottats med konstiga drömmar där jag bl a skyddade ett staty från ww1, slängde i mig lite frukost, risgrynsgröt och saftsås, och sedan var det getting dressed som gällde. Vi hade bråttom iväg till en visning. Allt gick bra men det var fullt med folk..så den kommer med största sannolikhet säljas till ett för högt pris men vi får se..
Senare blev det lite bakning och som bilden avslöjar så gjorde vi kanelbullar :P not
Lussekatter i mängde! Snälla inga kommentarer om att det inte är jul än, att det är för tidigt och bla bla, jag skiter i. Det är gott året om!  



Rent The Runway

Medlemssajten Rent The Runway hyr ut designerplagg.

Har du tröttnat på billiga designerkopior och din vanliga lilla svarta? På medlemssajten Rent The Runway, kan tjejer med begränsad ekonomi hyra drömklänningen för en kväll.   

Vad sägs om ett Herve Leger-fodral värd 20 000 kronor eller en långklänning till nyårsbalen? För minst 50 dollar hyrs klänningar ut från några av världens trendigaste designers. Många är plockade direkt från catwalken eller inspirerade av kändisarnas klädval.

Det beställda plagget levereras i två olika storlekar för att kunden inte ska bli missnöjd.

Amerikanska tjejer behöver inte få panik framför garderobsspegeln längre - den 9 november startar uthyrningen, dock endast i USA.   
(texten ovan är kopierad från kanal5)


Vilken bra idé. Så tråkigt och så typiskt att sånt här bara finns i USA och aldrig i tråkiga Sverige. I USA kan man också låna designer väskor..

Vilket motto de har: Love, Wear, Return! - låter helt perfekt jo!

Nu får vi vänta några hundra år innan någon kommer på att göra samma sak i Sverige..


Nytt sen sist

- jag har fått kallelse för att få vaccin mot nöff nöff influensan och jag tänker inte gå..
- jag har köpt en snygg vinterkappa på Oasis
- jag har köpt bildelar för många hundralappar och hjälp till att fixa bilj*veln
- jag har köpt en stor vit garderob med praktiska skjutdörrar (som också kostat mycket) och irriterat mig så otroligt mycket på den idiotiska beskrivningen av monteringen som inte gjorde nåt för att hjälpa oss
- jag har besökt Malmös nya Ikea
- jag har framkallat foton från Kina
- jag har sett This is it på bio
- jag har nästan 1000 poäng på GratisBio ;)  funderar på att ta ett presentkort på Åhlens för där finns lite av allt: kosmetika, accesoarer, kläder..
- jag har inte vunnit på lotto  än :(
- jag har änligen köpt en foundation. Det blev Clinique, så klart.
- ikväll ska jag på en typisk Balkanfest med säkrt 70-80 pers, unga och gamla. Det är en privatfest så jag har ingen aning vad jag ska ha på mig :(  jag måste stå ut med några timmars hemsk musik :(
- jag är hungrig
- jag behöver en ny klocka eller byta batteriet min min brors gamla Swatch
- jag behöver ett smyckeshängare av nåt slag
- jag är sugen på lussekatter
- det kommer med största sannolikhet bli jag som får köra ikväll medan alla andra dricker :@
- jag måste börja göra mig i ordning NU annars kommer jag inte hinna bli klar innan kl 19
- måste köpa present till min favortikusin som fyller år på fredag. har inga idéer men funderar på en SATC box
- 3 har äntligen inaktiverat mitt sim-kort

HATAR MOBILOPERATÖREN 3

Jag ville säga upp mitt abonnemang så jag ringde 3 redan i juni i år. Med tre månaders uppsägningstid skulle abonnemanget sluta fungera i slutet av augusti. Jag var tydlig från början och sa att jag ville säga upp abonnemanget, numret, allt som har med 3 att göra. De sa okej men augusti kom och det fungerade fortfarande.

Jag ringde igen och då skulle de säga upp det igen och det skulle sluta fungera i slutet av oktober. Det fungerar fortfarande idag.
Jag ringde nyss och ville veta vad som pågår och en kille i luren säger att jag aldrig sagt upp abonnemanget. Han hittade i datorn att jag ringt och pratat med hans jävla kollega men att jag borde pratat med abonnemangsavdelningen. Tydligen så pratade jag inte med dem.
Han hade noterat att jag ville behålla mitt nummer. Varifrån fick han det??
Inget av det stämmer, hur fan kan de hitta på saker så där? Jag var tydlig. Den här killen säger till mig i stort sätt att jag inte skött det rätt från början. Så det är mitt fel.

När jag frågade varför hans jävla kollegor inte förklarade vem jag måste prata med, att jag kanske pratar med fel människor eller kopplat mig vidare, istället för at säga ja ok det fixar vi, säger han att han inte vet. Va fan vet ni där på 3? Jo ni vet hur ni ska lura era kunder på pengar.

Han ville lägga på tre månader till som uppsägningstid men han skulle komma överrens med mig och stänga ner det efter 24h. Han var SNÄLL mot mig och jag var redo för krig. Jag är så förbannad! När vi höll på att avsluta samtalet säger han till mig att jag ändå måste betala den sista fakturan,den apan!

Jag hoppas att det kommer en dag när de får tillbaka allt det som de har gjort mot sina kunder. Jag skojar inte. Det finns flera grupper på bl a facebook som hatar precis som jag från om med nu. Jag läste om alla möjliga problem folk har haft med skit 3.





RSS 2.0