Det som ska komma..

kommer snart! HAH!
Nää...
måste städa eftersom jag inte gjort det idag....jag har försökt men det är så stor röra att det atr flera dagar och det krävs extra hjälp
måste göra hemtentan i matte och skaffa böcker..ja nu måste jag mig sätta tillbaka i skolans värld :(
måste köpa handdukar, diskmaskin, espressomaskin, smycken för pengarna jag fått från någon, glasögon, taklampa ....och säkert nåt mer..
Undrar om jag hinner allt eller nåt av det där innan helgen? På torsdag ska jag på eventuellt valborgmiddag hos vänner, på fredag ska jag grilla med andra vänner, på lördag ska jag på fest i växjö och på söndag..ja då kanske jag ska umgås med familjen som jag inte hunnit umgås med särskilt mycket hmmm

Under tiden ska jag skaffa en massa nya kort med mitt nya efternamn...eh bankort, körkort, pass..eh orka...

There's no place like home, or is it?

Nu är jag hemma igen och redo för vardagslivet som Mrs J. Älskar livet som gift, älskar ringarna på mitt vänstra ringfinger och älskar älskar mannen i mitt liv. Nu är bröllopet och smekmånaden i Paris avklarad och nu väntar nya äventyr.
 
Igår kväll kom vi hem från fantastiska Paris efter att vandrat runt där i lite mindre än en vecka. Jag är helt förälskad i  staden. Den är så magisk och så romantisk. Från morgon till kväll vandrade vi i dess små och stora gator, fikade i små charmiga pâtisseries och åt i små romantiska restaurants (jag skippar att skriva om hur otroligt, sjukt dyrt allt är där. Jag menar bara att jag inte behöver nämna att en liten varm choklad kostar cirka 90 spänn).

Vårt hotell var underbart och nära till både Eiffeltornet och Champs-Elysées. Vi utforskade området maximalt och var som förtrollade av stadens skönhet i form av hus och byggnader. Alla detaljer på balkongerna i smågator är som konst, då kan i tänka er hur det ser ut på andra ställen..
Vi hann med att besöka alla turistställena som Eiffeltornet, Champs-Elysées med den vackra Triumfbågen, Louvren, Notre Dame, vackra varuhuset La Fayette där det blev lite lite shopping (jag fick en något försenat men så välkommen morgongåva), Opera jag och lite till....Vissa saker kan man klara sig utan ett besök...och andra saker måste ses...Vi tog dagen som den kom och planerade inte för mycket i förväg. Vi gjorde och gick vart vi kände för i den stunden och vi är så nöjda med vårt besök i Paris. Alla väntetider och oändliga byten i tunnelbanan var värda besväret. All trängsel med turister och lokalbefolkningen var ett nöje :)

Jag måste nämna hur imponerad jag är av alla fransmän och fransyskor (hur fan stavar man det ordet?). Alla är så väklädda, har fantastiska figurer och doftar i alla möjliga underbara märkesparfymer. Vad förväntade jag mig av en av världens fashioncapitals? jag vet inte men jag blev så positivt överraskad. Inte ens på McDonalds och McCafe kunde jag se någon med några kilo över, nope inte där i den staden.

Nu väntar vardagslivet på mig. Måste packa upp och plocka undan här hemma så att det ser lite mysigt ut.Sedan väntar matlagning...den första middagen som jag lagar åt min man :)  och det blir en enkel middag med kyckling i chilli och limesås med couscous..

Jag bjuder på några bilder från min lilla smekmånad..
Eiffeltornet, Triumfbågen, en riktig mumie i Louvre, Louis Vuitton, Pyramiden (ingång till Musée du Louvre), utsikten från eiffeltornet och vackra varuhuset La Fayette där alla designerkläder finns




 

  
 

 



Update ang dålig update

Efter bröllopet fortsatte livet som vanligt fast nu som gift och väldigt lycklig. Stressen finns inte längre i mitt liv men familjen som kommit från långt bort är kvar och gör att dagarna blir långa och händelserika. Det är därför jag har varit superduperdålig på att uppdatera bloggen. Jag har helt enkelt inte hunnit.
Och det komer inte bli bättre de närmaste dagarna eftersom jag åker till Paris imorgon. Så ni kommer inte höra nåt från mig förrän nästa vecka men det är okej med er..

Nu är klockan alldeles för mycket och jag har inte packat klart. Jag vet inte ens vad jag behöver ta med mig och jag orkar inte tänka på det eftersom jag har värsta förkylningen på gång. Näsan och ögonen rinner..jag nyser 10ggr i rad samt hostar som en storrökare som väger 130kg och hostar från djupet av sin stora mage..
hemskt är det...det gör ont i hela kroppen när jag hostar men lugn kan jag avar eftersom jag tagit pappas hostmedicin som innehåller morfin :) ( i små små doser så klart) let's all hope att jag mår lite bättre idag. Det var inte roligt när näsan rann okontrollerat över hamburgaren idag...det förstörde min shoppingdag med kusinerna och orsakade några "nästan bilkrock"



så ha det så jävla bra så hörs vi nästa vecka och då kommer jag skryta om hur underbart jag har haft det i förhoppningsvis varma Paris :)


buuuuhbyeeeeeeeeee

dag 2 som gift :)


Jag är så lycklig, kan inte sluta le.

Allt är så perfekt (allt förutom vår lägenhet, här är det stökigt.). Jag är så troligt tacksam mot mina föräldrar och övriga familjen som har slitit i dagar och dagar med att förbereda all mat och alla detaljer. Speciellt mna två kusiner är jag tacksam för. De har stressat under bröllopsdagen och lagt ner timmar på att dekorera festlokalen och få det så snyggt och fint för vår skull. Jag vet inte vad jag hade gjort utan dem.

NU är det snart dax för smekmånaden i Paris och en massa kul :) men först ska jag köra till Skurup och lämna tillbaka tårtställningen och våra kläder..

Här är lite bilder på alla blommor jag har fått på bröllopsdagen. Det blir de enda bilderna som har med bröllopet att göra som jag publicerar..anledningen är att jag vill ha de bilderna för mig själv och de familjemedlemmarna och vännerna som var där..jag vet att det fanns några där ute som så gärna ville se de men men...


























Gift kvinna

JAPP. I DID IT!!!  :)
Nu är jag en gift och väldigt lycklig kvinna. Bröllopet gick väldigt bra och alla var glada och nöjda.
Brudparet hade väldigt kul när ringarna byttes och all nervositet hade släppt hihi

Nu återstår presentöppning och sammanställning av kvitton för att se vad bröllopet kostade :)



Idag gifter jag mig

Inte mycket sömn för mig nej....vaknade vid 6 och kunde inte sova mer..det blev några rundor på toaletten för att halsen är så torr och för att jag åkt på en förkylning..perfekt...NOT

Nu sitter jag här i pyjamas och tittar på Melrose Place.....man skulle kunna tro att jag är väldigt avslappnad med jag är allt förutom det. Magen arbetar på full effekt och jag har alldeles för många tankar i huvudet.

kl 9 blir jag hämtad och ska bli körd till salongen där förvandlingen kommer ske. Håret och face:et ska fixas

därefter ska jag hem och vänta på att tärnan och bestman ska komma så att vi kan förbereda oss för festen ;)

jag hoppas att det inte blåser som det gjorde de senaste dagarna, för jag har en liten pälsbolero och fryser väääldigt lätt..


wish me luck :)


Twitter och Bloglovin

Mmm i all stress blev jag medlem på Twitter och Bloglovin...why not tänkte jag..alla coola kids har det :P


Följ min blogg med bloglovin




Bröllopsstressen rullar på. Idag tvättar jag lakan och en massa handdukar. Har varit uppe tidigt och är helt slut. Snart ska jag dra till nagelsalongen och skaffa mig snygga naglar, eftersom mina är kaputtttt...

Bröllopsspecial

Med tvätten i maskinerna försöker jag hitta lite lugn och ro. Om en timme kommer brudtärnan hit med sin lille son, för att umgås och gå igenom vad som ska ske på lördag.







Brudbuketten kommer vara något i stil med denna på bilden nedan minsu det gröna..
Jag vill ha en mycket mycket enkel bukett med fina rosa och helvita rosor..




och till det viktigaste........brudklänningen..Här är en bild när de tog mina mått och nålade vilt..

Även den mycket enkel...för det är min stil...enkelt och naturligt...Till den ska jag ha pärl- örhängen, armband och halsband.


På fredag ska jag till affären igen och prova klänningen igen efter att de har sytt in den, tvättat och strykt den. Hoppas att allt blir bra och att jag kan ta hem klänningen direkt på morgonen. By the way..klänningen är hyrd. Jag ville inte lägga en massa pengar på en klänning (alla fina klänningar är superdyra) som ska stå och ta jättemycket plats i garderoben och gå från vit till gult i färgen. Nej, det vill jag inte. Behöver jag påminnas om hur den såg ut kan jag ta fram fotona och dvd-filmen från bröllopet.

Nu måste jag till tvättstugan..
ta ta now..

Måndag

För en gångs skull jag har sovit ut. Vaknade första gången vid 11 och somnade om.Steg upp strax efter kl 12. Det har inte hänt på jätte jätte länge. Det är ingen nyhet att jag är otroligt nervös inför bröllopet, har ont i magen och mår illa då och då. Jag kan inte hjälpa att jag har det i kroppen. Jag sov så gott tack vare att jag låg i min älsklings armar medan han berättade fina saker. Jag somnade före honom, det är inte ofta det händer..

Jag brukar bli nervös inför redovisningar i skolan men inte så här nervös. Vanligtvs brukar nervositeten släppa så fort man börjar med redovisningen. Så jag hoppas att nervositeten försvinner så fort jag klivit in i den stora salen med 130 gäster..


Jag och m2b bestämde oss för att ta en liten promenad i solen för att lugna ner mig lite grann. Han ville åka och träna men jag orkar knappt stå upp så det var ingen bra idé. Istället blev vår lilla promenad en lång promenad som tog en och en halvtimme. Vi började promeneden i ett vilaområde nära vår bostad och fortsatte långt ut. Jag vill så gärna bo i ett fint, stort, totalrenoverat, modernt radhus i ett lugnt område som ändå är nära till centrum.

Vi såg så många fina hus men många inte så fina också. Vissa bryr sig inte om att fixa till trädgården och lämnar för många saker både framför och bakom huset...det ser inte så mysigt ut kan jag säga..

så fort jag kom hem klickade jag in mig på Hemnet för att se om någon av de vi såg fanns till salu. Jag gillar att surfa runt på hemnet och gör det då och då men vi ska inte köpa något just nu. Jag tar examen om två år och då ska vi satsa på ett fint hus men till dess bor vi i vår lilla mysiga tvåa :)

Här är mitt drömhus
Vistt är det fint?




Nu måste vi ut igen och hitta en fin plats där vi kan fotograferas på bröllopsdagen..Jag hoppas att det blir varmt och soligt :)
sedan väntar tvätt kl 17:(
jag håller mig iaf sysselsatt och slipper tänka på allt som ska göras innan bröllopet..


Nu är det bara 5 dagar kvar till bröllopet och 10 dagar till smekmånaden i Paris (Frankrike inte USA)


jag ska förska lägga upp en bild på min brudklänning sen...

A charming charmhunt

Jag har alltid gillat armband :) och har rätt så många. Tyvärr så får de inte alltid så mycket uppmärksamhet som de förtjänar men jag lovar en förbättring.

Idag gjorde några av de sista inköpen till bröllopet och magen (middag på McD). Jag lyckades få tag på rosor till bröllopet så förhoppningsvis är det något jag inte behöver ligga vaken på grund av.
Förresten så mår jag lite bättre än vad jag gjorde imorse tack vare sällskapet jag hade men jag är fortfarande sjukt nervös. Nog om det....
vi var och köpte finskor till min m2b idag,och medan vi var där i shoppingscentret passade jag på att uppmuntra mig sjäv genom att köpa några saker..

Jag köpte två berlocker (eller charms som de också kallas) på Glitter för småslant. Förlovningsringen och peace-symbolen för ca 30 kr/st. Armbandet och de två andra berlockerna har jag fått i födelsedagspresent för två år sen och jag tror att de är från Guldfynd. Tjusigt! Nu behöver jag baar några till för att armbandet ska kunna berätta en historia med varje berlock.



Jag köpte Cliniques puder för 255kr på Kicks. den behöver ha i min lilla ygpåse på bröllopet för att pudre näsan mellan fototagningarna ;)






För några veckor sen såg jag en liten berlock med Eiffeltornet på Glitter. Jag måste få tag på den! Vi åker jo på smekmånad till Paris så den berlocken kan jag inte vara utan. Problemet är att den är slut i alla Glitteraffärer jag har varit i :(
Vad jag har förstått så finns de hos Thomas Sabo men är lite för dyra för mig.
Så här ser den ut iaf

Bilden är lånad härifrån


Så om ni hittar en berlock i silver eller metall av något slag så hör gärna av er. Själv ska jag lägga in söordet på auktionsbevakaren på tradera. wish me the best of luck!


Sömnlös i Malmö

Hela kvällen igår försökte jag skjuta iväg mina tankar långt bort men det gick inte. Oron, nervositeten, stressen och gud vet vad mer är med mig hela tiden och äter mig inifrån. Böllopet är om mindre än en vecka och jag håller på att få ett sammanbrott.

Hade svårt att somna inatt, har en stor klump i magen och det gör ont. Det gör ont i hela mig och jag önskar att det kunde sluta. Vaknade vid 7-tiden och började med regelbundna besök på toaletten. Av all smärta var jag illamående och så trött. Inte ens kallt vatten på mitt ansikte kunde få mig att piggna till. Jag kräktes blod och fick ingen ro fram till klockan 10. När jag väl somnade väcktes jag av telefonen och det var den sömnen. Nu är jag uppe, dricker te, har stoppat i mig en pizza och ser på Sex and the city. Jag mår lite bättre eftersom jag har sällskap.

jag vet att bröllop ska vara en tid då man är lycklig men all stress, alla förberedelser och planering har skadat mig. jag ska förska ta mig igenom detta med ett leende :)
Jag är nog mest freaked out för att 130 människor kommer stirra på mig, vissa som jag käner och vissa som jag inte känner så bra. Jag hatar att stå i centrum!!

Söta drömmar

Nyvaken ligger jag i sängen och lyssnar på musik. Min älskling ska på Dino Merlins konsert ikväll så jag förbereder honom :) 
Dino Merlin är en känd bosnisk artist. Ja, jag är från Bosnien!  

Jag fick vet att jag har skrattat mycket i sömnen...det kan bero på att jag drömt om mitt bröllop som är om exakt nästa vecka. Så här dags nästa lördag kommer jag vara på väg för att fixa frisyren och makeupen..

Tillbaks till drömmen...jag drömde att jag var hos frisören och att hon klippte och färgademitt ljusbruna hår till svart!!!
Jag fick en kort page med lugg och jag tyckte om det. Håret kändes lätt och flög omkring :)  Sen drömde jag att det var dags att ta på sig bröllopsoutfitten och jag tog sönder flera par strumpbyxor...tog fel trosor på mig och sprang för det mesta runt  i träningskläder...
På onsdag ska jag bygga på mina naglar...för första och sista gången i mitt liv....så jag hoppas att jag inte tar sönder brudklänningen i all panik..
det är dags att göra en ny lista känner jag..på den ska det stå: ta rätt underkläder på dig och be tärnan ta på dig strumpbyxorna...glöm inte extra par linser läppglans och make up för att inte se allt fler glansig ut i ansiktet..

Idag verkar det vara en fin dag :) klockan är inte ens 10 och det är redan soligt med 11°C :) makes me jump up and down and then stay down..

Planen är att städa lite snabbt här hemma och sedan köpa engångsgrill, korv och korvbröd och dra till föräldrarnas kollonistuga :)
sitta i solen låta grillen göra sitt jobb medan jag sitter med min kusin och snackar en massa shit :) aaaahhhh första grillen ute för den här säsongen :)   DET ÄR NAJS! (se klippet)









VAD HITTAR NI PÅ IDAG????















ah nu när jag publicerat inlägget kom jag på att det är påsk, något jag inte firar men tycker att det är kul att måla ägg. Det blir ingen pyssel eller äggmålning för mig i år. Det är alldeles för fint väder för att vara hemma.

Done and done!

NU när möhippan och svensexan är avklarade kan vi båda slappna av. Vi behöver inte oroa oss för att det ska dyka upp fler överraskningar. Fast en sak är jag lite orolig över....på min möhippa fick jag rita min man på 3 minuter och sen försvann den teckningen och ingen nämner nåt mer om det. Igår hade min babe sin svensexa och han fick rita mig på 3 minuter och även den teckningen försvann....hmmmm.....båda kommer dyka upp på bröllopet....frågan är i vilken form......please please låt det inte vara i storf ormat :) min var inte den finaste men enligt min man så gjorde han ett damn fine job så vi får se..
Får vi de inramade ska jag fan hänga de i hallen :)


Idag var vi och mina föräldrar bjudna på middag och fika hos svärföräldrarna :) väldigt god middag och många fina stunder :)
Mest är jag glad över att föräldrarna har fått prata om bröllopet, om vad som ska göras och vem som ska göra vad.....så det är DDDONE!

over and out!

Ursäkta har ni nålar?

Mina dagar kunde vara bättre..
Jag har otroligt mycket på gång de sista dagarna innan bröllopet...
Jag gömmer saker som jag behöver göra och stressar som en galen person...
jag sover väldigt dåligt om något alls... inatt fick jag kanske två timmar sömn som mest....min trötthet kan inte beskrivas med redan existerande ord...

igår var jag och beställde brudbuketten, som kommer bestå av vita och ljusrosa rosor, och totalglömde en av de viktigaste sakerna  nämligen brudgummens corsage. Så det blev en tripp tillbaka till blomsteräfferen. ..
jag ligger orolig om nätterna och undrar vad mer jag har glömt.
bordsplaceringslistan är inte klar än...och där är ett stort problem med blommorna..
Good news är att jag har köpt mååånga rosa och vita balloner som festlokalen kommer dekoreras med.

idag köpte jag en slips till brudgummen ...den går i nån' rosa nyans och är rätt så fin..han behöver den till sin fina nya kostym som han ska byta om till efter frackcoaten..efter att vi käkat tårta :)

Listan med instruktioner som serveringspersonalen ska få är nästan klar och det känns bra, men känslan av att jag missar något i planeringen finns där hela tiden och skrämmer livet ur mig. Hur ska man vara glad och njuta av det vackra med bröllop när man har skitmycket att göra och man kan inte få hjälp av de i din närhet? Jag litar inte på att någon kan göra det som behöver göras lika bra som jag eftersom det inte har samma betydelse för de som för mig. Lite synd...för jag kommer få magsår snart känns det som ( nää lite väl överdrivet)..

Idag har jag varit igång sen kl 9. efter att jag solat med Meri fick jag städa och diska lite här hemma eftersom en grupp killar skulle komma vid 16 och kidnappa brudgummen :) jajamen det blev dags för svensexan :) och jag fick hjälpa till. Han var så fin med ögonbindeln, öronpropparna, svärdet, capen,ballongen, mustachen och skölden :)



Sedan var jag ute och körde på jakt efter små nålar som ska hålla små blommor på plats på gästernas kläder. de ca 1000st som mamma hade köpt är tydligen för korta så jag fick fixa det problemet också. Det var hopplöst där ett tag men till slut ordnade det sig. Jag hittade det jag behövde i en teeeny tiny affär för småpeng ;) (that's my kind of shopping)

jag hann också köra och köpa en konsertbiljett åt älsklingen...han vill så gärna se Dino Merlin på lördag..så n får han det...jag föredrar att köpa en kofta för de pengarna :)


Imorgon väntar fika med mina föräldrar och svärföräldrarna. Jag känner att jag kommer hålla tal på den fikan, berätta vem som ska göra vad, när osv.  jag behöver förbereda mig för det mötet också och göra några dussin listor så att jag inte glömmer vad som ska sägas. Drömscenariot är att de alla fyra lugnar ner mig, berättar hur bra det kommer att gå, vilket fantastiskt jobb jag har gjort alldeles själv och att jag är grymast bästast vackrast ..ja ni fattar vart jag är på väg med detta. Men tyvärr så behövs det just nu....



Jag sitter här hemma alldeles sjäv, eftersom Meri inte orkade med mig hela kvällen :P nää hon var för trött för att se på film så jag fick göra det själv. Det blev Center Stage . turn it up - igen

 


Jag saknar min bunny så så mycket och jag undrar var han är, hur han mår och om han har kul. jag hoppas att han inte fryser och att han är glad :) Jag väntar med spänning på hans återkomst :) jag hoppas att det blir snart....för vi har inte setts hela dagen :( and i miss him like a crazy chick :)





Nu får jag inte glömma att jag måste köpa en massa massa cider och hitta en lämplig plats, som jättegärna får vara en park av något slag, där vi kan fotograferas innan vigseln..
Sen ska bordsplaceringslistan göras klart....bordsplaceringskorten ska skrivas....samtal ska ringas...saker ska betalas...

shoot me sooner than now!







(En liten parantes)


VEM ÄR TJEJEN PÅ BILDEN???




(Bilden är lånad från Perez Hilton)





I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
V



Tjejen ni ser på bilden är Ozzy & Sharon Osbournes äldsta dotter. Japp! Det är sant! Men hon verkar vara den mest normala av de alla och avstår från kändislivet och allt som kommer med det. Hon lever ett normalt liv precis som alla vi andra dödliga och verkar trivas väldigt bra med det. BTW hon heter Aimee Osbourne. Så det var en liten parantes!




































egghunt på GratisBio

 

Fick ett mail i mobilen från GratisBio om att man skulle leta efter påskägg på deras hemsida och få poäng :) precis vad jag behövde :)
nu har jag bara ett kvar att hitta.

Jag är medlem och väldigt nöjd. Jag samlar poäng och har kul på köpet. Poängen kan du sedan byta ut mot biobiljetter, presentkort etc. Piece of cake! Jag hittade också en del andra ställen där jag kan beställa hem saker.

och det bästa med det är att det är helt gratis :)
Att samla poäng är busenkelt. Du kan exempelvis klicka runt på hemsidor eller beställa saker från dina favoriaffärer på nätet som exempelvis Nelly och Parfym.se och få poäng. Du kan värva dina vänner och få poäng....Det finns så många olika sätt att samla poäng på.

För er som inte är medlemmar så tycker jag att ni ska bli det nu så klicka här  eller på bannern. Oroa dig inte, där är inget spam där eller annat konstigt. Det är säkert att klicka på bannern!


Just nu ska man leta efter påskägg och få poäng. 1ägg = 5 poäng :)



klicka på bilden och sätt igång!




Du kan också skriva om GratisBio och bli belönad


Brudklänning

Idag har jag lite att göra. Jag ska posta ett paket, hämta mammas klänning på Cinderella, hämta mamma på jobbet  och brudtärnan hemma för att åka till Romantica där min brudklänning bor :)

Idag kl 17 har jag en fitting av min vackra brudklänning så jag hoppas att allt går bra och att den passar fortfarande  :)  Får bara inte glömma bh:n och skorna!


Sen väntar en massa tvätt. Det känns som att jag tvättar varje dag. Veckorna går så fort :( och tvätt är inte alls på min lista över favoritsysslor.

Imorgon måste jag till stan igen och köpa de sista sakerna till bröllopet och några saker till mig :)

Köpa:
-vita och rosa ballonger på partyland
-bordsplaceringskort på panduro hobby
-ev tygväska till brudklänningen
-konfetti
-Dove silkglow

och till mig lite kläder och smink. Jag ska nog köpa nåt par byxor och några toppar :) om jag nu hittar nåt snyggt. Alla affärer är upp och nervända och alla snygga varor har tagit slut för länge sen. Påfyllning nån'?


Bokat och klart

Igår bokade vi hotellet i Paris - äntligen!
Valet var enormt och det var väldigt svårt att bestämma sig för bara en. Ett hotell som jag gillade var för långt ifrån alla sevärdheter och dessutom för dyr när man jämför med några andra, så den fick inte behålla sin plats på listan. Dess rum var så snyggt inredda, damn..

Vi ska stanna i fyra nätter så hotellet är inte det viktigaste. eftersom vI kommer spendera varenda vakna sekund ute i solen :)  Vi förväntar oss bara bekväma sängar och att det är rent.

Valet blev Hôtel Floride Etoile





Det ser mysigt ut men vi får se hur väl det stämmer överrens med verkligheten. Skulle inte förvåna mig om rummet vi får är mycket mindre och inte lika fint som dessa på bilderna.



I went shopping

Och både jag och Meri :) kom hem med några påsar.



Men jag ÄR lite besviken på min shopping. Nu när jag äntligen hade pengar att slösa hittade jag inget wow i bl a tre Gina Tricot affärer. Det är så dåligt så!
I Monki kunde man inte komma förbi galna tjejer som köade till kassan och provrummen..så jag lät bli att gå in där...for now!

Något hittade jag iaf...




En snygg kjol från H&M med hög midja och avtagbara hängslen.



Den snygga Chanel-inspirerade väskan
från Gina Tricot som blev min med 20% rabatt :)
och det var den sista i affären.




Denna snygga jacka köpte jag på Only  för bara 199kr. Den är så mjuk och
så damn snygg och dessutom i en av vårens hetaste färger.





De här skorna köpte jag till bröllopsoutfitten som jag ska ha efter brudklänningen. De finns på Nilsons för 499:- 
Jag åkte till stan med planer på att köpa ett par svarta skor på Bianco men det blev inte så. Biancos svarta satinskor med peeptoe är fina, har väldigt hög klack men är inte så bekväma och pga höjden sticker tårna ut för mycket = inte snyggt på något sätt.
Jag fick panik för bröllopet är om två veckor och jag har inga skor men som tur är hittade jag Depeche-snyggingarna :)


Jag köpte också några saker på Ikea men det är inte värt att nämnas :P


Jag sparade det bästa till sist :)
Jag har länge velat köpa en ny, snyggare plånbok som ska ersätta den stora Esprit-plånboken jag har nu. Jag får inte plats med den i mina små väskor och det är väldigt irriterande.

På Åhlens hittade jag denna snygga sak som jag är helt kär i.  Precis som med allt annat idag var detta den sista DKNY plånboken i den här storleken.



Den blev min för bara 199kr tack vare min goda vänner som gav mig ett presentkort på 400kr :)  Me loves loves loves! Detta är presenten som gjort mig mest glad :)


Idag har jag spanat in en stor & snygg DKNY väska som passar alla tillfällen och jag vill ha den NU. Men tyvärr jag har inga fler presenkort så det får vänta. Nu återstår det att köpa en tygväska till brudklänningen, något för presentkortet på Kicks och presentkortet på hela 61kr på Gina Tricot.  ja och ca 1000kr i cash :)
Shopping på onsdag igen ...


Ikväll väntar artificiellt sol och värme på Sun24seven...



feel free to be jealous :)


The surprise




Igår fyllde jag 25 :)



(Bilden har jag lånat från http://uwstopia.nl/files/2008/01/25-cake.jpg)

Vaknade sent, plcoakde undan och förlorade all energi som jag hade samlat under natten mot lördag. Jag var helt slut och det var jättevarmt ute. Allt jag ville var att åka ut till Västra hamnen och sitta där i solen med min älskling. Så blev det inte. han var förkyld, vaknade sent och orkade inte. När han fick veta att det var vindstilla ändrade han sig men våra planer ändrades av en av hans kompisar som ville träffa mig senare på kvällen och "fira" mig. Min älskling sa direkt nej eftersom han hade planerat en överraskning och vägrade ge mig ledtrådar. Han har blivit så stark, damn!

Istället promenerade vi till Entré och träffade kompisen där. Vi satt och drack var en färskpressad juice från Redfellas Juicebar (sitdyr och inget wow upplevelse för mig). Han hade köpt ett presentkort på Nikita hair salongen åt mig. Han är så snäll. Jag ska försöka göra det samma för honom när han snart fyller 30 år :)

Där träffade jag en kompis och hennes sambo så de satt med oss en stund och pratade om min fest :) Alla verkar ha haft kul :D och min kompis bjöd på show :) hon dansade macarena för oss alla :)

Jag lyckades shoppa lite snabbt på Gina Tricot :) köpte ett par svarta jeansleggings. Det är de första helt tighta stuprörsbyxorna som jag har köpt....viktigt att notera!
jag spanade in ett par slitna jeans men de var för dyra (500)

Iaf min överraskning var verkligen en spännande överraskning. Vi promenerade hem från Entré och jag vilade en liten stund medan älsklingen duschade. Sedan skulle vi snabbt hemifrån vid 19. Jag ställde tusentals frågor men fick inga svar :)

Vi körde runt och jag gissade vilt. Så kom vi till centralen och jag ser min bror, hans tjej och ett kompispar till komma mot vår bil :)   Det kunde inte vara någon tillfällighet. Älsklingen köpte take away coffee till oss alla på Espresso house och sedan körde vi iväg. OCh vi körde och körde och allt som jag trodde från början var inte sant.
Jag fick ledtråden att upplevelsen var något jag inte hade varit med om tidigare...så jag gissade minigolf etc men inget av det var sant. När vi kom ut på motorvägen och körde bort från stan gissade jag att vi skulle till Oxie där Tycho Brahe observatoriet finns :) och han sa inget.....när vi svängde mot Oxie visste jag säkert att vi skulle dit :)

Han undrade hur jag kunde gissa det när vi inte hade snackat om det på kanske en månad. Jag har alltid velat åka dit men de har inte haft öppet och det har varit strul hit och dit. Men igår kväll hade de öppet hus och vi fick titta på månen up close and personal och det var en fantastisk syn.






Sedan fick vi se saturnus och det såg ut ungefär så här



Vi fick också se en 3d film om solsystemet :)
Det var jättekul och lärorikt. Man glömmer hur liten man är!

Efteråt körde vi till Mamma Mia pizzeria där jag köpte pizza till hela gänget ;) och efter det körde vi hem till oss och jammade på guitar hero :)

Underbar födelsedag :)  

idag väntar storstädning och eventuellt en promenad även om det är molnigt idag. NU måste jag tina kycklingen som vi ska käka till middag och äta lite frukost :)


Hur var din helg?????

Presenterna

Här är några av presenterna från några underbara människor.

Fendi solglasögon, armband från SNÖ, armband från Glitter, neccessär
med Elizabeth Arden produkter.

4 april 2009





Idag fyller jag 25!   :)  Grattis jag :P


Igår hade jag en liten fest med familj och vänner för att fira mig som idag fyller 25. Det blev en tidig fest eftersom nån lyckades boka lokalenföre mig den 4:e
Vi var ca 40 st och vi satt vid världens längsta  bord. Det fanns gott om mat och sprit och alla verkade ha kul :)

Själv var jag otroligt stressad hela dagen så det var svårt att slappna av i början men sen hittade jag en inre ro och kunde njuta. Det är så mycket att hålla reda på men jag lyckades och nu kan jag vara glad för det!

Jag fick också jättemånga fina presenter :)   Förväntade mig ärligt inget, jag ville bara bjuda på fest och bjuda på mat och sprit och allt annat. Det är min glädje över att fylla 25.

Jag fick Dust it (hårprodukt), ett megasnyggt armband och presentkort på Gina Tricot av mina in-laws. Mer än generöst!!!   *blushing*   De är så snälla och trevliga, helt underbara :) jag är verkligen lyckligt lottad att min nya familj är så fin. Synd att de inte kunde komma på festen men jag får se till att jag bjuder de på tårta nån annan gång.

Jag fick presentkort på Gina Tricot, Kicks och Åhlens av några vänner. :)  (gotta go shop on monday)

Jag fick ett fint armband från SNÖ  från en kusin och hans fru.

Jag ficke ett par Fendi solglasögon, av min favoritkusin, som jag ääälskar  :)  

Jag fick pengar av några i familjen. :)  I'm gonna buy me some shoes till klänningen jag ska ha på bröllopet (klänning som jag ska byta om till efter brudklänningen).  Mina svarta verkar ge sår på alla möjliga ställen så jag kan inte ta några chanser. Några dagar efter bröllopet åker jag till Paris och det vore synd om jag inte kunde gå, eller hur?

Jag fick fyra Filippa K koppar. Två små espresso koppar och två stora kaffemuggar.Detta fick jag av en annan kusin och hans fru :)   (japp har många kusiner som jag står nära)

Jag fick en neccesär i guld med Elizabeth Arden produkter av en vännina som hjälpte mig med mina grönsakstårtor :D

Tidigare fick jag en Diorshow mascara av min m2b's underbara syster som jag älskar sååå mycket :)  Hon livade upp festen definitely.

Och av min m2b fick jag en Iphone men han säger att en överraskning väntar ikväll kl 19.  :)


tack tack alla för att ni är så underbara och har firat med mig ;)


   -25--25----jag kan lägga upp lite biler senare----25--25


Det är så underbart att gå på fester, stora och små, men jag tänker sällan på allt arbete innan, under och efter festen. Tur att man inte håller i stora fester oftare. I flera dagar innan festen var jag överallt och köpte och fixade grejer till festen. Under dagen lagade jag mat och körde grejer till lokalen. Otroligt stressad var jag. Jag ahde inte lyckats utan mamma hjälp. Hon lagade såå mycket god mat och var till stoooooor hjälp.

Festen pågick från 18 till ca 0130. Det kändes så dubbelt så lång tid. När alla hade gått var det dags att plocka undan och det är verkligen ingen favoritsyssla. All disk, alla saker som ska tas hem, alla bord och stolar som ska torkas, stora golvytor som ska rengöras, alla sopsäckar som ska tömmas.....
Jag såg till att få det gjort direkt så jag kunde sova ut idag, Min sambo hjälpte mig trots att han var och är jätteförkyld och mycket trött. Idag väntar alla saker i hallen som ska hitta sin plats i vårt hem. Jag orkar inte med det. Idag vill jag slappna av och ladda mina batterier men det verkar som att det inte blir mycket av det.
Solen skiner starkt utanför vårt hem men det ser ut som om jag inte kommer få njuta av det. Jag vill ut och promenera, fika och njuta av vårvädret men min m2b men han är förkyld och orkar inte :(
that sucks men jag förstår honom.


Nu njuter jag av alla gratulationer sm kommer med mail, sms, instans messaging och över telefon :)
Jag kan inte tro att jag är 25. För ett par år sen var 25 år gamalt för mig men nu ser jag det på ett annat sätt. :)
När jag var på City Gross för två dagar sen och köpte öl frågade de efetr mitt leg i kassan :) jag tog det som en komplimang!!!! I look as young as i were 5 years ago ;)



Weddingstuff

Precis som alla andra blivandre brudar har jag ett konto på bröllopstorget. När jag loggade in där för två dagar sen såg jag att jag hade fått ett intressant mail.

"Först och främst ett stort grattis till det förestående bröllopet, ni har en alldeles underbar tid framför er. Glöm nu bara inte bort att njuta av den! Ni planerar ju för framtiden.
Jag skriver till er inte bara för att önska lycka till utan hoppas också på att någon av er har möjlighet att kontakta mig inom kort. Det är så att jag har fått en förfrågan från ett matprogram med fokus på bröllops mat och dryck som mkt. gärna skulle vilja komma i kontakt med ett brudpar som gifter sig under April-09 (som ni). Tror att det finns mkt. roliga och fantastiska möjligheter för er båda om det skulle vara av intresse att delge era funderingar och val inför bröllopet. Hur låter detta? Intressant hoppas jag. Då jag mycket gärna skulle hjälpa er att få en ännu mer fantastisk bröllopsdag än ni kanske funderat på.
Jag som skriver till er arbetar dagligen som bröllopskoordinator på företaget, FaFe dvs. For always & For ever. Ni hittar oss på:
www.fafe.se. men jag hoppas på att ni hör av er till mig via min mail: [email protected] el. mobilnr. 070-741 29 99 så förklarar jag mer.
Tack så länge och än en gång lycka till med allt inför bröllopet.
Vänligen Maria N. A."


Intressant men tyvärr är det inget för oss.

Sitter hemma och ska vara nere i tvättstugan om 5 min men orkar inte resa mig. Jag har fortfarande ont i armarna efter möhippans aktiviteter men är mycket glad för påminnelsen! :)

Jag kom på igår att jag fått rita min blivande man på 3 minuter. Jag undrar vad som ska hända med den teckningen. Ingen säger nåt! hmmm...... måste börja undersöka!


Surfade runt på olika bloggar idag och hittade en del intressanta saker. En som är värd att nämna är tävlingen som ges av House of Inspiration där man kan vinna detta:

De kommer lotta ut en lycklig vinnare den 4 april (min födelsedag) och vinnaren får ett underbart paket med scrapbookmaterial. Det skulle varit den perfekta presenten för mig :)
Jag gillar scrappboking och har redan ett tjusigt album med bilder på mig och älsklingen i vilket det finns bilder på oss från när vi träffades kvitton bi- och teaterbiljetter, middagsmenyer och massa annat.

Nu vill jag göra ett scrapbookalbum med bilder från möhippan och senare ett med våra bröllopsfoton :)


so pick me!!!


nu har jag en het date med varma tvättstugan :(



RSS 2.0