Möhippa

fick veta att min bästa vän planerar min möhippa och håller på att samla idéer....


nothing to crazy i hope :D




24/7

Idag vaknade jag med viljan att träna. Så jag tog mitt pick och pack och körde iväg till fitness24seven, en ny anläggning där parkeringen är gratis =)
väl där bildades värsta kön bakom mig när jag försökte komma in på gymmet. jag kom genom dörr ett men fastnade mellan dörr ett och två. lite irriterande. Jag tänkte "antingen är det nåt fel på dörren eller så har mitt fingeravtryck förändrats under helgen".

Så jag gav upp och körde vidare till gymmet där jag alltid tränar. väl där, rotar jag i jackfickan och upptäcker tre kort. jag tog med mig körkortet och medlemskortet. varifrån kort nr 3 kom, visste bara stjärnorna (i den stunden).
Jag upptäckte att jag tagit sambons medlemskort *blushing*
inte nog med det....jag tog hans fina blanka kort och skrev mitt namn och efternamn på det :D ehhh stupid stupid

efter att jag upptäckt min idiotism kunde jag träna (med betald parkering)  och gå vidare med min dag.


Nu ska jag försöka plugga lite och sen ska jag iväg med pappa och köpa 20 liter läsk.



ta ta now...




Saturday

Äntligen lite me-time. veckan har varit en katastrof och stressen har nått en ny nivå.
jag har saknat tiden då man kan surfa på nätet efter konstiga saker och bara slappa framför tv:n.

God i need a vacation!!!

ps. jag vann en biobiljett till filmen the duchess. den går på nån sandres metronome biograf och en sådan finns inte i Malmö.. nån som vill ha den????

eller ska jag sälja den på tradera? orka??
hmm....

Zombie

att plugga på en högskola är bra på många möjliga sätt MEN där är nackdelar, trust me.

igår hade jag två kursintro = jag var i skolan från 9 till 20. Jag vaknade med huvudvärk och och fick ont i mitt högre öra. Så jag satt och försökte lyssna aktivt och så känns det som om en stöt går genom örat och jag vill skrika.

en av kurserna jag påbörjat igår är matte. På två heldagar (igår och idag) ska vi gå igenom allt som har med matte att göra, dvs alla räknesätten osv. Matte har aldrgi varit min starka sida men jag måste erkänna att jag lärde mig en del igår. Vi gick igenom huvudräkning och oh my god det finns vissa sätt som är mycket enklare än det jag kör med hahaha..
det känns som om jag ska ta igen allt jag missat under min skolgång då jag hoppat runt och över klasser - äntligen!

nu är det en ny och lite lyxigare dag för jag är i skolan bara 9 - 17. Berättade jag att jag inte åt nåt på hela dagen igår förutom frukost och lite cashews?? nej, det verkar inte bli bättre idag....hungry :(
idag ska jag tvätta dessutom och jag måste läsa lite inför onsdagens föreläsning... so much to do so little time...

men där är något positivt...jag ska åka till Paris :)

Opponering

grrrr spyr på allt som har med uppsatser att göra..

jag har nu iaf skrivit ner allt som jag ska säga på opponeringen imorgon. Det gjorde jag nu på en timme men jag borde ha gjort det för flera dagar sen. Nu är jag så trött och så överbelastad i huvudet att jag inte kommer att kunna somna...good job moron!

Cake / Tårta / Torta

My lucky day is today! Jag fick med mig hem två gratis prover av konditoriets mest populära tårtor :D

Så ikväll, efter att ha hoppat runt av glädje satte jag mig ner med min m2b och smakade på båda..

Chokladtrippel

  Passionsfrukt



och så här såg det ut hemma hos oss :)






Gissa vilken vi valde :D hahaha




Nu är bröllopstårtan också klar, blommor nästa...





 


Klänning...

Idag var jag på Romantica och hittade den perfekta brudklänningen för mig och den kostade inte så mycket heller. Jag hittade skor också och ev en väska men det har jag inte köpt än. Imorgon, efter den tråkiga opponeringen, ska jag dit igen och köpa skorna :D

me so happy

tänk att jag oroade mig så mycket och stressade bara igår...ahh life's good :D

TÅRTA!!!

Tänk om konditoriet i området kunde göra en sån här tårta till mig??











eller en sån här:




eller en sån här fast med ljusrosa rosor






by the way..detta ska toppa tårtan



Bröllop!

Har panik och känner mig så otroligt stressad. inte nog med att jag måste läsa 6-7 b-uppsatser och förbereda opponering på en av de, jag måste hitta en bröllopstårta, en billig blomsteraffär där jag kan beställa en brudbukett och hitta en brudklänning. Mission impossible!!

Ultimate cake har jättefina och sjukt goda tårtor (har jag hört). Det är en amerikansk tjej som bakar de med massa kärlek utan de typiskt svenska ingredienserna som är vispgrädde, sylt och marsipan. I hate that. det smakar sjukt äckligt.
Jag vill ha en god tårta på mitt bröllop och inte någon jävla princesstårta! Hade gärna beställt en tårta på ultimate cake men tyvärr är min pappa inte Donald Trump så jag har itne råd att ge 8250:- för den perfekta tårtan.
Once again Mission IMPOSSIBLE!

Måste ringa Katarina konditori och fråga vad de tar för en bit tårta? är det runt 20 kronor är det en bra deal. Och jag hoppas de kan göra en tårta med chokladfyllning, täckt med  vit choklad.

Sedan är make-upen ett problem. tiden går och jag måste hitta någon som ska sminka mig, helst snyggt. Eftersom jag vill ha eyeliner och enstaka lösögonfransar, kan jag inte sminka mig själv. Jag såg in i framtiden och insåg att mina händer kommer att darra och det är inte speciellt snyggt med en eyeliner i zig-zag form eller hur?
Hittade en make up artist på Tint som heter Anya. Hon tar 400:- för brudmaken och 200 för en provsminkning. Om hon ska komma hem till mig tar hon 130 för t/r med taxi.

emesuell kostar sminkning inkl ansiktsbehandling med mask och massage 795:-  

Naglar måste jag också bygga för jag gissar att mina kommer knäckas så där två dagar innan bröllopet :@
och jag vill vill vill inte bygga falska naglar men eftersom jag ska bli fotograferad får jag lägga mina åsikter åt sidan och göra det. Suck it up Anela!

Jag har iaf godkänt korrekturen för inbjudningskorten så de borde vara tryckta och skickade nästa vecka.


Har suttit hela eftermiddagen framför datorn och läst olika trådar på min nya favoritsida: bröllopstorget
check this out http://www.brollopstorget.se/hem/anela/presentation.php     




Jag har beställt...

en massa saker till mitt bröllop....

och sakerna är inbjudningskort, kuvert, banderoll, konfetti, servetter,champagneglas,tårtdekoration (synd att min älskling inte gick med på att beställa en figur där bruden har brudgummen på sin ena axel) och nåt mer jag inte minns nu.
jag hoppas jag har klickat rätt för summan blev  nästan 4000:-



var på bio idag och såg The Duchess....very nice indeed, ....I recommend!

Min diet går bra. Har ätit mer gräs(läs grönskaer) än vad kossor gör på en dag :)
det går hur bra som helst (bortsett från chai latten jag drack idag), magen har vant sig, har tränat stenhårt och är väldigt pigg för en gångs skull..




fick kontakt med en barndomsvän som bor i Bosnien. Det är en tjej som alltid klätt sig i stora pösiga kläder, gärna sportkläder, med tråkigt mörkt (nästan svart) rakt hår..rakt och flottigt, varit lite rundare well you get the picture...
ni kan föreställa er hur chockad jag blev när jag såg hennes FB foto där hon ser ut att vara smal, sminkad, PLATINABLOND och klädd som modemedveten tjej. :O mina ögon gick boyyyoyyying!!!!! Who gave her a damn makeover ...jeeez........men good for her.. undrar bara om en attityd kom med makeovern :S









Skolk!

Mentorsträff hela förmiddagen :( blähh
en jättetråkig diskution om konflikthantering som vi pratat sönder...den uppgiften har jag btw inte skrivit än...later tänkte jag...sen skulle vi ha 20min paus o därefter fortsätta samm bullshit...heeeeeeeeelll no......jag drog fram mitt get-out-of jail-card och drog därifrån.

Sanningen är att jag har jätteont i magen och det kan vara därför jag inte orkade sitta där och lyssna på skitet. en tjej speciellt, eh new girl, pratade så mycket om saker som var så självklara med värsta inlevelsen och ugly kroppsspråk. jag hade lust att slänga ett block i huvudet på henne. shut upppppppppppppppppp!

sen så blev jag irriterad när jag inte kunde hitta parkering i stan, när alla jävla gator är spärrade för trafik, när det var kö i både panduro hobby och apoteket osv.
Så jag blev utan bordsplaceringskort och medicin men jag blev två ringar rikare :)   de är jättefina...very nice indeed...

nu måste jag gå och dricka lite kaffe med min favorit person, Lela :)


adios suckers!

B B B B Uppsats

den j-a uppsatsen är äntligen klar
det har tagit så j-a långt tid och vi började tidigt. vi var förre schemat men ändå sitter ajg här, deadline dagen och gör de sista ändringarna i texten....god damn it!

de senaste två dagarna har jag suttit från morgon till kväll, i flanellpyjamas (med snoopy på), med datorn i knäna och skrivit ... njaaa tv:n har varit på...min andra stora kärlek...:)
svt2 beslutade att visa maraton av serien veronica mars varje dag från morgon till eftermiddag..och jag som vanligtvis inte tittar på den seerien fastnade....big surprise där..
så de visar den varje dag...de har redan visat hela säsong ett och börjat på säsong 2...de visar typ 7 avsnitt imorgon från 10 till vem vet och jag har mentorsträff på högskolan...damn......nån som har nån idé om hur jag ska skippa den?? den är obligatorisk btw....vi har en slutuppgift på 2-3 sidor om kommunikation och konflikthantering..bläh
och ja, just det,  jag ska skriva mitt eget omdömme från praktiken utifrån omdömmet som min kära hanledarbiatch skrev. och NOPE jag tänker inte vara snäll..jag ska klaga... bläh
jag e hungrig..men itne efter kunskap..

nu är frågan vems arbeta jag ska opponera på hmmmmmm




Dreams of Paris

Smekmånaden närmar sig och jag har börjat leta efter en resa till Paris, lite på skoj. Än så länge har jag bara hittat nåt intressant hos Ving. Alla bolag är alldeles för fokuserade på solresor och ibland är det helt fel. Imorgon får jag veta hur mitt liv kommer att se ut i april så kanske då kan jag börja leta på allvar och boka en resa för två tururduvor.
Jag hoppas att vädret blir perfekt i april. :D

är det nån som följer Shear Genius?? very intressting! a lot of bitches verbaly abusing other bitches, gotta love that..
jag vill så gärna göra nåt med mitt hår men jag får inte :( varken färga el sätta saxen i det för  att bröllopet är i april och frisyren som jag tänkt mig kräver långt hår..


under kvällen har jag läst tre bloggar som är på nån jävla topplista i bloggvärlden. Tre tjejer som är väldigt blonda i sitt sätt och har väldigt lika intressen. Alla "modellfoton" de har är bara too much bläh.
Det är där jag fick min inspiraton till att skriva min blogg som en fjortonåring, bara så ni vet. Det är ett sätt att vara anonym, genom att hålla tillbaka..

0815

 att sova lite längre denna "lov" har blivit en vana, en dålig en. vaknade 0815 och ville skrika och sparka något./någon.  Nej jag sparkade inte bunny, han är så gosig och fluffy och glad :)

Aneldningen till att jag vaknade så tidigt var för att pappa skulle komma med en handyman och fixa vår duschkabin. Jag är så trött på all vatten som rinner igenom på golvet och blötar ner mina strumpor. De skulle komma kl 9. Just nu är kl 0918 :C var fan är de. Hade jag gått upp senare hade de kommit mycket tidigare grrrrrrrrrrrr.

Dag två av dieten. Försökte mig på viktväktarnas smaklösa müsli till frukost och gav upp rätt så snabbt. Smakar kartong  blähh. Tack och lov för kiwi och bananer som jag köpte igår.

idag blir det kött och sallad till lunch och middag MUMS :D


PS. jag tål verkligen inte Alicia 'gaphals' Keys. urk hon bara skriker och beter sig som en idiot i hennes videos. Kan hon inte bara lägga ner det där hon kallar karriär, hon irriterar mig så myyyycket. ja hon och beyonce.

Uppsats uppsats uppsats blähhh

Då var det dags att få huvudvärk igen och återuppta skrivandet av den där j-a uppsatsen. jag är så trött på den och den ska skickas till opponenterna på torsdag. Så klart är allt inte klart än men snart....förhoppningsvis..


Nåt positivt hände idag...

mitt paket med Lancôme grejer kom idag :) me likey the stuff!


Fick veta att jag måste ge upp cedevita på ett tag :( min bunny tvingar mig eftersom den innehåller socker. Det pga att vårt nya hälsosamma liv började idag..mer proteiner mer grönsaker inget socker nästan inga kolhydrater och mycket träning men träning blir det itne idag eftersom vår duschkabin är kaputt.

och vi är HUNGRIGAAAA!!!!

vi får absolut inte äta McD mat  och vi har fått en massa kuponger på väldigt stora menyer för väldigt lite pengar....
SHOOT ME NOW!!!!!


 

dress



me likey

Sunday

Det finns inget bättre än vakna tidigt på en söndag morgon och se en 80-tals film.


Girls just want to have fun



imorgon blir det Pretty in pink och Can't buy me love

gifts gifts gifts

så snälla vänner jag har :)
fick veta att jag ska få dessa graverade med våra namn och bröllopsdatumet


and this too




nu behöver jag bara 1000 av dessa

och denna vackra sak med våra namn


Here it comes ..another year...

2009! igår kväll kl 00:00 fick jag en stor kyss av den person som jag älskar mest i hela världen! Det är en underbar känsla!
Jag och min bunny var hemma hos min bästa kompis och hennes man. Vi njöt av en underbar middag som jag och min kompis hade fixat, en massa drinkar, god cheesecake vi gjort ,som smakade himelskt! , en massa prat och skratt ...
Det var helt underbart. Min kompis och jag var ute och skulle skicka iväg en och annan raket och det blev lite fel.
den korta versionen: hon vågade inte så jag fick stå för smällandet. och 0 grader var det så marken var frusen och raketen gick inte att sätta i marken. efter en stund fick jag den stående så jag tände stubinen och took cover. den pekade rakt uppåt men innan den skulle iväg ändrade den riktning åt vänster och flög i en balkong och smällde där. Jag minns inte så mycket men nån skrek efter oss och vi bara sprang :)
våra män stod uppe i fönstret och skrattade :D 

kom hem vid 15 tiden och lyckades undvika att bli stoppade av polisen. Jag vet inte om alkoholen är kvar i kroppen men jag känner mig lite trött och slö..och så klart var jag bländad hela vägen hem. Men vi krockade inte och vi kom hem safe and sound. :D weiiiii


2009 ska bli ett år fullt med händelser.  Jag ska gifta mig!!! och vårt lilla bröllop på ca 140 pers närmar sig. det känns spännande och skrämmande på samma gång.

Jag ska läsa kurser jag själv valt under ett år och en av de kommer att vara på distans.

Under 2009 ska jag förhopningsvis lämna Sverige mer än en gång.

Jag ska komma i form och väga så som jag gjorde för ett och ett halvt år sen.

Jag ska umgås mer med familjen.

Jag ska plugga mer och planera bättre.
 ja listan är lång...men det viktigaste är...
jag ska ta hand om min underbara kille snart man ännu bättre än vad jag gjort under 2008 för han är det bästa som hänt mig!


GOTT NYTT ÅR everyone...

ikväll blir det fest nummer 2 hos mina föräldrar för mamma fyller år!
:)




RSS 2.0