Sommarlov nu och snart

VARNING! Detta är ett vääääldigt långt inlägg!





Inga uppdateringar från mig nej, jag har alldeles för mycket att göra men inget speciellt kul eller lämpligt att skriva om här. Under veckan har jag pluggat och pluggat lite till.

För andra onsdagen i rad var min tjejkompisar från skolan hos mig och såg Greys och berörde många tjejämnen. Det måste jag dela med mig av, jag borde inte men ska ändå... 
Jag känner mig så gammal och så gift när jag är med de mina tjejkompisar (de är yngre än mig) . Det snackades om fester, om baksmällor och om killar. Allt sånt som var aktuellt i mitt liv för ca 5 år sen.

En av tjejerna hade träffat en kille på nån fest och fin flicka som hon är tog hon hem honom samma kväll , en total främmling som är nästan 30 år. Första saken jag reagerade på! Vilken tur jag hade den kvällen för killen i fråga ringde när vi satt och väntade på att Greys skulle börja.. Det blev helt hysteriskt, det skreks och skrattades vääldigt högt och jag kunde inte låta bli att höja ett ögonbryn. Andra saken jag reagerade på!

Wow en kille ringde henne, kan man inte vara normal och vara glad sittandes och leendes? Nej, tydligen så kan man inte det, man måste få utbrott av känslor, vilka vet jag inte.
Iaf de skulle på dejt kvällen därpå och diskussionen om vad hon skulle ha på sig togs till en helt annan, löjlig nivå som får den i amerikanska tv-serier att se normal ut.
Killen hon skulle träffa verkar vara mogen, och rätt jordnära men hon verkar ha en massa problem. Inte konstigt att hon varit singel ett bra tag. Hon känner inte honom så bra och är irriterad när han säger fina saker till henne (huh?). Sedan säger hon att hon är mer intresserad av att gå hem till honom istället för att gå ut nånstans (redan vid andra träffen) för att se hur han bor, vad han har hemma, vilken stil han har, bla bla bla...än att lära känna honom och se vad han är för en person. TREDJE saken jag reagerade på! Sen är det redan fel på honom eftersom han har fel kläder, varit singel länge, säger för gulliga och fina saker ofta och ringer när han säger att han ska ringa. Jag antar att hon är van vid idioter som gör precis tvärtom och alltid dumpar henne för någon annan efter att ha haft lite skoj.  jag vet inte om det är bara jag men jag känner att det beteendet hör hemma i grundskolans korridorer med pinsamma och lite löjliga tjejkompisar som har sett för många tv-serier. När man passerat 20 år borde man väl vara lite mer mogen och ge människor en ärlig chans...Men jag är annorlunda....de tycker väl att jag är lite konstig som är så lugn och ser på saker så som jag gör....det är helt okej med mig. Skulle inte vilja vara på nåt annat sätt :)

Till nåt helt annat....
Nu är skolan slut för den här terminen, nästan. Har ett litet arbete som ska skrivas om en barnbok och sen är det sommarlov på riktigt. Lov är garanterat mitt men sommar är något som jag fortfarande håller utkik efter. Vädret här i Skåneland är grymt mot oss som behöver lite sol och värme.
Vädermänniskorna har lovat fint väder under söndagen och då har jag planerat en cykeltur och picnic ute med min man. VI får se om det blir av.

Men iaf för att fira att sommarlovet har börjat, för vissa, var jag lite vild och galen igår ;P 
Jag körde till en fest och drack sedan några drinkar. Så bilen fick sova på en främmande gata. Men det gör inget. Det var inte så svårt att sätta sig på bussen och åka till bilen. Jag hade en underbar 40 minuters bussresa tvärs över stan med U2 i hörlurarna och en Chai Latte i handen.

Ikväll väntar ännu en födelsedagsfest, som vi blev väldigt sent bjudna till och jag har ingen lust att gå dels för att vi blev så sent ihågkomna, dels för att jag har ont i magen och är skittrött, dels för att jag borde skriva arbetet så att jag kan ta sommarlov på riktigt , ja och många fler anledningar. Alla planer förstörs speciellt  när jag blir tvungen att åka och stressköpa en present. Jag borde struntat i det men jag kan inte, jag är snäll.  Och kanske, bara kanske, utnyttjas det då och då.

Så här sitter jag väntar på att gå till födelsedagsbarnet, hungrig trött och har ganska ont i magen. Jag vill ut och ta en promenad men min man är för upptagen med att titta på trav, v75 eller vad det nu är..


Och lite goda nyheter....Buzzador har äntligen hittat mig bland sina medlemmat och erbjudit mig en kampanj som jag självklart tackat ja till eftersom poängen jag får leder till fler kampanjer. Produkter som jag ska testa och rapportera tillbaka om är: FILM ...tadaaaa...inget mig emot eftersom jag är ett stort fan av allt som har med film att göra.



Under veckan ska jag försöka börja med min random light och jag ska göra mitt bästa för att ta några foton och lägga upp de här eftersom jag har lovat några av er där ute.



Så där ...nu fick ni en hel del text som är totalt oviktig men ändå ett inlägg..så läs..läs inte...gör vad du vill..

Fashion enters City Gross?

Igår var jag på City gross för att köpa bröd, mjölk,sallad och vinäger. Första chocken var att jag inte kunde hitta något eftersom de har flyttat runt på hela affären.Vilken propagande de kör med. Byt plats på alla varor så att folk kan ta en extra runda eller två och köpa ännu fler varor, som de egentligen inte behöver.

Andra chocken var när jag gick förbi de här:


(suddig bild :)   )


Sen när säljer matvaruaffärer sånt där?


Det som jag är mest upprör över är nog att de där vita skorna påminner om inte är exakt likadana som de här:



som jag har köpt på Nilson för några månader sen..


det där är inte okej. Jag vågade inte titta på priset...jag hade bara blivit argare.

Attention must be paid..

..to.GRATISBIO



Varför har du inte blivit medlem på GratisBio? Jag är medlem och mer än nöjd. GratisBio är en gratissida där du som medlem samla poäng som du sedan byter ut i olika premier som t ex biobiljetter, tidningsprenumerationer, presetkort etc  - Du väljer själv.
Det enda du behöver göra, om du vill så klart,är att samla poäng. Du kan göra det när du vill och hur du vill, där är inga krav.

Det finns olika sätt att samla poäng. Du kan värva vänner, besöka olika hemsidor, uttnytja erbjudanden på t ex lensway, cdon, parfym.se  mm , delta i undersökningar och tävlingar, skriva om gratisbio etc. Piece of cake!

För att bevisa att det är lätt att sama poäng så får du välkomst poäng av GratisBio. När du sedan bjuder in dina vänner får du 5 poäng för varje värvning + ytterligare 200 poäng när den du värvat samlat sina första 100 poäng (exkl. de 75 välkomstpoängen) genom att utnyttja våra olika erbjudanden.

Förutom alla poäng som du får genom att värva dina vänner så är du automatisk med och tävlar i olika tävlingar. Bra va!

Genom att klicka runt och samla poäng upptäckte jag så många andra sidor där man kan köpa saker billigare än i stan och du samlar poäng på köpet. Hur bra är inte det?

det bästa med GratisBio är att det är helt gratis :) Där är inga dolda kostnader, krav och liknande!

Jag är så nöjd att jag har lagt en permanent flyer i sidpanelen på min blogg!


För er som inte är medlemmar så tycker jag att ni ska bli det nu så klicka här  eller på bannern. Oroa dig inte, där är inget spam där eller annat konstigt. Det är säkert att klicka på bannern!


 



Denna månad pågår biovecka på GratisBio. Varje dag kl 18 finns två st biobiljetter gömda någonstans på GratisBio's poängsida och så det gäller att vara snabb och hitta dem. Följ intruktionerna på GratisBio. Lycka till!




Desperate Tisdag

Vilken jävla dag hitills. Drömmer om att min jacka ramlat i kiss och att någon sprider konstiga bilder på mig. Vaknar och är på konstigt humör men har inte tid med mig själv eftersom jag måste gå och köa till nyöppnade ÖoB i utkanten av stan. Där bjöds det på korv med bröd och kaffe och saft så självklart var det populärt. Många dök upp bara för maten. Och jag kom för att köpa lite billiga varor..det var sjukt mycket folk men jag lyckades vara därifrån på en timme. Jag var populär också..jag fick springa och hämta varor till en tant som köade bakom mig...va härlig jag är!  För att inte glömma och nämna att man fick en ask Toffiffee helt gratis om man handlade något (och den har jag redan stoppat i mig)

Nu tvättar jag, ska ordna all disk som irriterar mig och sedan ska jag väl försöka plugga lite till..

ta ta now..

Måndag..

..ny vecka har startat och det känns inte så himla kul eftersom jag har en del att göra. Jag har en mindre mattetenta på fredag och en gruppuppgift som jag ska göra, jag ser inte fram emot nån' av dem.
Matte har aldrig varit min starka sida och även om jag är okej på det så finns rädslan för misslyckande där med mig. Det är inte världens svåraste matte, det är grundkunskap som alla blivande lärare måste läsa, men det är inte mer kul för det.  Någon som vill byta plats med mig?

Nu har jag varit uppe i några timmar men har inte fått mycket gjort. Jag gör allt förutom att plugga. En kick i baken är vad jag hade behövt....ja det och choklad men jag kommer nöja mig med blåbärsglass..


psssss jag har rätt så bra chans på att få en kampanj från Buzzador.......äntligeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnn!
Bitching pays off!




Stylista på en söndag

Sitter i soffan efter att ha sett filmen Click på tv3. Är helt slut och kämpar med att inte somna trots att jag har sovit hela eftermiddagen. Det känns som om jag har feber för jag är så varm. Det verkar som om jag har en lång natt full av hallucinationer framför mig :(

Någon som har sett Stylista på tv3?
Det är en reality show version av Djävulen bär prada där deltagarna måste imponera på Anne Slowey, moderedaktör på Elle magazine. De tävlar om ett jobb på Elle, så den som vinner (jag vet vem det är) kommer få gratis kläder från H&M under ett år och under det året bo gratis i en lägenhet på Manhattan. Inte helt fel!  Men den där isdrottningen Anne, hon är så klart uppklädd till tänderna och iskall som Ben & Jerry's.  Säger inte mycket men ger många konstiga blickar. Alla deltagarna verkar va rädda för henne, speciellt de väldigt feminina pojkarna.
Redan i första avsnittet fanns det en massa drama mellan deltagarna , bl a flickan med plasttuttarna och flickan som tror sig vara bäst, vackrast bläh bläh...
Inget tyder på att det kommer bli mindre drama framöver...yey för mig..för vem orkar se något då alla är så perfekt hela tiden. Inte för att serien är nåt bra men va fan ska man se på en söndag kväll?

En intressant sak som jag uppmärksammade i programmet är den där Anne Slowey (som alla är rädda för och försöker imponera genom att enbart slicka röv) och hennes stil. Hon klär sig snyggt, det gör hon, och hon har alltid snygga högklackade skor på sig MEN det roliga är att hon inte kan gå i de! När hon försöker gå tvärs över rummet ser hon så stel och osäker ut...likt bambi på is..ser bara så fel fel fel ut. Underhållande för mig eftersom jag hoppas på att hon förlorar kontrollen och åker rakt ner i golvet :) hihiih that's good TV..


Nu hoppas jag att jag kan sova lite till för imorgon ska det pluggas matte :(

I have a dream

jag vill resa, hela tiden men ekonomin stoppar mig oftast. Jag drömmer om att åka bl atill Kina och New York city. det finns en chans att jag åker till ett av ställena inom ett år men valet är svårt. Så jag behöver din hjälp.
Vart skulle du åka först,NYC eller Beijing?
 

Sunday!

God morgon!

Nyvaken och väldigt hungrig. Idag måste jag städa och ta en tur till soptippen för att slänga alla leftovers från skåpet där nu diskmaskinen finns. Sedan ska cykeln fixas och alla vinflaskor ska ställas tillbaka på sin plats. Sen borde jag plugga och men vi pratade om att ta en fika hos min kusin..hmm det får vi se hur det blir med det..jag vill så gärna åka till Duka och Cervera och spendera mina presentkort.

Igår var vi iväg hela dagen. Kvällen slutade i Landskrona hos min mans syster där jag lite casually somnade på hennes säng medan de två umgicks. Hon smekte mig på håret och jag somnade som en baby...föll djup koma! När klockan blev 01  var det dags att köra tillbaka till Malmö men  jag hade väldigt svårt att vakna. Det gjorde ont att öppna ögonen. Men med lite hjälp lyckades jag komma hem och lägga mig i min egen säng. *Torry*  J för att jag utnyttjade gästfriheten så mycket hihi

Även i natt drömde jag konstiga drömmar. Denna gång var jag hemma i mitt hemland och hoppade i den kalla floden fullt påklädd för att rädda min bok (wth?) och först när jag simmade upp upptäckte jag att där fanns fiskar större än vad jag är. Självklart kunde jag inte sova mer efter det. Som tur är kunde jag behålla min kudde för mig själv inatt.. men jag tror att jag störde min man inatt. jag snodde inte hans kudde men jag vred mig nog rätt mycket.. Stackaren han sover fortfarande. Igår körde han till Helsingborg och Landskrona och tillbaka till Malmö och lät mig dricka, tog hand om mig när jag var som tröttast och t o m lät mig göra min nattrutin på toan först. Han är bäst! =)



ooooh och PS. svaret på underökningen till vänster säger än så länge att folk vill lika mycket läsa om mig, om mitt liv som gift och om allt möjligt. :)
keep voting!!!!!

Lördag

Uppe vid 7-tiden pga konstiga drömmar och min man som försöker sno min kudde. Bye bye beauty sleep.Det enda som gick att se på tv (sabrina tonårshäxan och melrose place..den där michael är så ond) är slut sen länge sen och det enda jag kommer på att göra är att leka med kodmallarna i bloggen.




Jag testar en ny grej  här till vänster....jaa dåå en liten undersökning. Testa om den fungerar! Do it do it! Sen så har bloggen fått en ny header. Vad tycks?

Fredag kväll på ålderdomshemmet? :)

Vad gör man på en fredag kväll när man är gift?
man stannar hemma och ser på film med lite gott på bordet a la den här bilden:



kalla oss pensionärer om du vill men vi hade det mysigt.
Förresten så såg vi Yes Man, äntligen!



Förvandlingen har börjat

Effektiviteten är på topp tack vare att mannen (hihi)  är ledig från jobbet..Saker som skulle göras har gjorts eller är på gång. Så innan den här dagen är slut kommer mitt liv vara en aning enklare, förhoppningsvis! Och jag slipper ha en massa paket på vardagsrumgolvet. Vad pratar jag om? jo, mina händer ska från och med idag få bättre vård eftersom jag aldrig(?) mer behöver diska för hand. Mina torra och såriga händer ska få sig lite rehabilitering när arbetet är utfört.

Igår köpte jag bl a en stor pilatesboll och 5L tapetlim (minsta förpackningen de hade). Det ska jag ha till lampan som jag ska göra. Nu behöver jag bara snöre och tid. Wish me luck!

Jag har alltså haft väldigt mycket att göra dessa dagar men på nåt sätt har jag lyckats att kolla runt på olika nöjesssidor som exempelvis Gina Tricot. Där hittade jag dessa:


rad två är särskilt intressant för mig. Jag har den svarta quiltade väskan i alla tre storlekar men ändå är den vita och den röda och den beiga och....   väskan åtråvärd..

tänk om buzzador kunde skicka skor och väskor till sina medlemmar för att prova och se om de är nåt att ha..om de är bekvämma på axeln/foten...sånt kan jag bara drömma om eftersom buzzador aldrig skickar nån undersökning till mig. KANSKE måste jag börja klaga så som jag gjorde på GratisBio och då kanske börjar det hända saker. NU har det börjat gå bra där. Jag är inte så långt ifrån gratisgrejer. jag älskar gratisgrejer!








random light

Nu har jag bestämt mig för att skaffa en random light till vårt vardagsrum. Hur? jag ska göra en egen!


Och förhoppningsvis kommer det ske snart...


vad sägs om 1 miljon blogbesökare

Du är bara fyra enkla steg ifrån tusentals besökare på just din blogg. Hur? klicka här och find out!


18 maj 2009

Idag firar vi 1 månad som gifta!

weeiiiiii

Det bästa är gratis

och så är det på GratisBio.

klick klick och du tjänar på det. du samlar poäng som du kan byta ut i premier så som biobiljetter, presentcheckar och så mycket annat.

Det är helt gratis att vara medlem och där är inga krav. Du samlar poäng när du själv vill genom att klicka runt på olika hemsidor eller genom att uttnyttja olika erbjudanden på nätet.



Så bli medlem redan idag! klicka på länken ovan eller på bilden!

 


ESC

Ja då var den över...Eurovision song contest alltså...och även i år är jag missnöjd med vinnaren. Förutom Bosniens fina bidrag tyckte jag om Turkiets och Azerbaijans men nope de vann inte utan en kass låt..med en sångare som verkar vara on crack.. iaf det var kul i sällskapet med många snabba kommentarer och mycket skratt. Kvällen som började tidigt slutade med soluppgång och fåglarnas sång imorse kl 05. Sömn blev det inte mycket pga väckningstelefonsamtal av någon som ville ha skjuts. När det händer vet jag att dte kommer bli drama och det blev det.

Newsflash: min strävan efter att samla poäng till gratis biobiljetter på GratisBio verkar löna sig för alla andra utom mig. Fick veta att min aktivitet har gett någon annan 200 poäng och det gör mig inte glad direkt. Men jag ger det en sista chans så får vi se om jag går på bio  snart......helt gratis så klart! Pga det har jag ingen lust att hålla på med detta mer..

var är alla undersökningar?

jag börjar undra om Buzzador har mig i registret för jag har inte blivit kontaktad en enda gång...och poängen är låga på gratisBio :( att de inte kan vara som rampanel som skickar undersökningar ofta och jag får schysta poäng för besväret.

så synd för jag älskar gratis grejer..


Duracell Anela

Igår var en effektiv dag. Jag klippte mig...toppar och lugg..vågat :P jag vet, sedan besökte jag optikern (love drop in tider) blev synundersökt och utskälld och fick med mig 5 par bågar som jag skulle prova hemma och se vilken jag passar bäst i....det lutar åt den där dolce men inget är säkert..än!

Sedan hann jag också besöka brudtärnan, som jag inte sett på tre veckor , hemma hos hennes mamma..snabb konversation lite myspys med hennes son och sedan snabbkörning hem..
Mannen kom från jobbet och vi umgicks en stund innan det var dags att åka till min kusin, käka thaimat och göra lite annat...ja det var mysigt...vi åkte därifrån vid 03. jag somnade på soffan...jag och min kusins man sov medan min man och min kusin satt pch pillade på datorn (nåt skolprojekt som kräver intensiv programmering)..jag vaknade av att min kusin och min man stod ovanför mig, smekte mitt hår och kallade mig törnrosa :)
jag var så borta men lyckads köra hem oss säkert..

nu ska vi iväg till Landskrona till svärföräldrarna och ha det mysigt :)
det blir första besöket som gifta :)

hoppas ni har en trevlig helg...det tänker jag ha!


ta ta now

Shopped

Finns det bättre reor än de på Duka och Cervera? Idag fick jag information om att en viss Cervera butik flyttar och har 50% rea på allt. Så vad gör jag efter att jag slängt ut vaktmästaren? jag kör dit och springer som en galning över den trashiga butiken och letar efter Villeroy & Boch produkter.

Så nu har jag köpt fyra espresso koppar som ser ut som här:



Fina eller hur? Både delarna kostade nu 159,50:- tack vare att det var flyttrea :) me likey!
Detta bl a har jag fått i bröllopsgåva
 



Sen måste jag skaffa såna här stora och små tallrikar (titta neråt!) men det fixar jag med presentkortet jag fick i bröllopspresent :)






oh så fina så fina...give me more!







Och nu en annan sak....måste köpa taklampa till vardagsrummet och sovrummet......
funderar på den här till sovrummet (stavade svorrummet i första omgången)



Vad tycker du???  Den finns på Ikea och kostar 799:-
Den är dyr men fin..eller jag et inte riktigt...måste se den i verkligheten..



Morgonkaffe

Jag har börjat dricka kaffe! Jag har druckit kaffe innan men har inte haft några behov av att dricka det och har gjort det endast i väldigt bra sällskap. Nu när kaffet är en knapptryck ifrån vill jag njuta av de färskt malna bönor..

Idag bör jag få tillbaka vårt lås och tillhörande nycklar..Synd bara att jag måste sitta här hemma och vänta på att vaktmästaren ska komma..housearrest är ignet kul...jag skulle hellre vilja vara någon annanstans...jag tror att jag har nämnt tidigare att jag måste shoppa eftersom jag lovat det. Det är så att vi fick pengar i bröllopspresent av min mans mormor eftersom hon är äldre och kan inte gå runt i olika affärer. Hos oss är det tradition att bruden får guld av nåt slag ..oftast ring...det för att bruden kommer till familjen. Det är iaf en gammal tradition men som på nåt sätt lever i mig (?!)...

oj nu kommer vaktmästaren snart fick jag veta...måste köra och ta ut pengar sen måste jag til Cervera..fick veta att de har 50% rea på allt eftersom de ska flytta.....gotta go overspend!

back to me

Klorna är OFF och det känns sååå underbart att kunna skriva med fingertopparna istället för plast. Tidigare kom klorna åt alla andra tangenter och texten made no sense at all (oftast )och vem orkar redigera blogginlägg? inte jag iaf.  Jag erbjöds att komma in igen nästa vecka för en gratis lackning men det pallar jag inte med. När man gifter sig får man ett fullspäckat schema :P och dessutom så var det nära att jag fick böter. Precis när jag var på väg mot bilen hade P-Malmö parkerat och var igång med sina små handdatorer.

NU ska det bli middag.....fru som jag är har jag ordnat värsta goda middagen :P köpte halvfärdig klyftpotatis, potatissallad och en hel grillad kyckling men säg inget till mina föräldrar ;) de hade läxat upp mig direkt!Imorgon kommer vaktmästaren med mitt nya lås och TRE nycklar och med lite tur kommer han tidigt så att jag itne behöver vara hemma hela jävla dagen. Jag vill så gärna ut på stan eller till nåt shoppingcentra :D




Krångel

Hela dagen lång. Ännu en morgon jag blir väckt av telefonenrunt 8 och kan inte trots alla försök somna om. Så hela dagen blir förstörd. jag har en zombieattityd, är trött och lat och får inte så mycket gjort, ja inget som inte involverar datorn.
Idag har jag suttit i telefon och vid datorn i hopp om att få ändra mina uppgifter men det är inte så himla enkelt. Som ni redan vet så är jag gift sen två veckor tillbaka och har bytt efternamn så nu är det ett himla jobb att ändra alla dokument, alla kort och annat smått. Skolan blir mest krånglig känner jag och det som stör mig mest är att det säkert kommer bli väldigt mycket strul nu när antagningsbeskedet från studera.nu är på gång...

Sen har jävla fitness24seven dragit av för mycket pengar från mitt konto utan att meddela det på något sätt. får de göra så? och de har ingen jävla telefontid när det passar mig så det får vänta....jag tror att jag ska gå till nån anläggning och skrika lite..

dagens längsta tjafs har varit kring mina jävla falska naglar som jag såååå gärna vill få bort...långt från mig för alltid. hade tid imorgon vid 12 men det visade sig att jag ska iväg och göra nåt viktigt vid 13 så det går inte..så jag ringde men idag har de stängt, så klart. och jag trodde hela tiden att det var den 4:e maj idag så allt är så himla fel..allt för att jag inte ställt om datumet på klockan..

iaf..mina naglar är så himla fula...utväxt, luftbubblor och annat äckligt måste jag stå ut med. det går knappt att skriva med de här klorna..ta mitt råd...bygg aldrig på dina naglar..det är sååå fult..
så här såg det ut innan jag fick Ricky-Lake-gästs naglar
Jo visst mina egna var inget wow efter att ha diskat massor och knäckt de flesta men ändå mycket finare än faky fake


och efter



nu måste jag göra risotto...

ta ta

Gjorde du?

sprang du vårruset? det gjorde fan inte jag! Orka!

Internet=mitt liv

Jag har varit utan internet i flera flera lååånga dagar....Det är helt otroligt hur beroende man är och hur handikappad man känner sig utan internet. Inga räkningar kan betalas inget kan kollas upp...allt är så himla tråkigt. För att sysselsätta mig har jag storstädat och städat men inget blir renare. Den här lilla tvåan är för liten. Diskussionen om att flytta kom upp igår när jag började gråta av ren irritation men det blir inget av det. Vi får lösa det på nåt sätt.

men internet kära internet...missed yoo sooo...Nu råkar det vara så att jag kan surfa helt gratis på min iphone men på nåt sätt så är den emot bloggar så man kan inte skriva inlägg.. hur som helst I'M BACK! jag tänker inte ens nämna problemet bakom det för det är för pinsamt. Tur bara att jag slapp betala något för misstaget.
Nu slipper jag få besök av den unga skåningen som väckte mig imorse vid 8 och meddelande att han skulle titta på mitt modem imorgon förmiddag. Å andra sidan så blir det fint besök av vaktmästaren (redan idag) som inte är så ung men mycket handy.  Han kommer lägga till mitt namn på brevlådan och i porttelefonens namnlista :) och han kommer byta lås, äntligen! Jag var på fastighetskontoret för en stund sen och skulle berätta om alla mina bekymmer, ja låset och namnet och yadda yadda yadda, och så fick jag tre små ringar till våra tags. Jag har min tag på en stor ring med resten av krimskrams som hör till och det var tydligen väldigt dåligt gjor för tagen kan gå sönder och hur ska man ha den då? oh no! Gubben erbjöd sig att sätta till en liten ring mellan tagen och min stora ring för att jag inte skulle knäcka min fina naglar...ja mina fina långa jävla plastnaglar som jag vill få bort så fort som möjligt.



Nog om det..vad har hänt sen sist? .jag har haft en kul helg. det började med liten elgrillning på balkongen hos några vänner på valborg. Vi fyra vuxna och två stora katter trängde på en liten balkong och hade det mysigt. Fredagen var härlig. Första maj betyder BBQ och det blev det ute i solen på gräset med ca 10 kompisar. Grillade solade blev solbränd i pannan och högra armen och jag klagar inte över ränderna! bara över smärtan! Vi kastade frisbee, spelade badminton (i motvind) och spelade fotboll. Jag måste påpeka att jag är grym på fotboll och gav nästan lika många slag mot smalbenet som jg fick och mitt lag vann trots att vi var fler tjejer än killar. Jag blev sparkad, kickad, knuffad och hade kul. Resultatet blv att jag hade muskelvärk som påminde om den jag hade efter femkampen på möhippan och hade svårt att röra mig fram till idag. Så typsikt! Igår åkte jag och min man och två vänner på en liten roadtrip. Vi stannade till i Älmhult och besökte världens första Ikea. Turister som vi är pillade vi på allt och skrattade okontrollerat åt lite olika saker. det enda vi köpte var en 5 kronors mjölkchoklad som vi åt nånstans i Växjö. Vi såg också byggnaden Ikea of Sweden där alla idéer kommer ifrån!
Vi körde vidare till Brioland (vet itne vad stället heter men där fanns en megastor brioleksak och en lite outlet med bland annat fred perry pikétröjor för 399:-  ) De hade fina sommarskor för 99kr men inte i min storlek så ledsen blev jag. Min vännina å andra sidan har lite mindre fötter så hon köpte ett par. Hon blev så glad och skulle ta på de så fort hon kom ut fån outleten. Hon verkar vara färgblind för hon köpte en beige sko och en blå. Jag sa det till henne men ville så gärna hålla tyst hihihiii
Vidare mot Växjö där det blev en runda på stan, lunch på McDonalds och en runda på stan igen. Vid ett tillfälle befann vi oss vid en konsum i vilken jag skulle köpa en flaska vatten men kom ut med nya körkortsfoton...mmm de blev fina...blek-face med en väldigt solbränd panna.
Sedan var tiden inne för att köra till Odensjö till min kompis barndomshem där det skulle festas och hon skulle firas. Jag visste att det var på landet men att det var så mycket på landet trodde jag inte. Kossor överallt och inget asfalt så långt ögat kan se. Rocky road var det verkligen!
Men vi kom fram till ett litet gult hus precis vid sjön och det var som paradis. det var så vackert att man itne kunde slita blicken ifrån det. det som vr så imponernde var att de bodde så fint, hade ett fint hus och fin gård rätt nära den megastora ladan där nästan 100 kossor bor, och det var så vackert och det luktade inte koskit och allt var så prydligt.
Vi hade nöjet att se när Arla kom för att hämta jättemånga liter mjölk ..woohoooo....betongbarn!
När alla 40 gäster kommit började vi med lite lekar....säcklöpning (läs svart soppåse)  med muskelvärk i hela kroppen aj aj), spika ner en stor spik, halsa en öl/cider på kortast tid, snurra fyra varv runt en pinne..vi ledde där ett tag men en viss Linus i mitt lag som var packad redan vid frukost sänkte oss rejält. Vi spikandet fick jag ner min spik med fyr slag medn han inte lyckades på 10. Han slog runt och gjorde ett stort hål i plankan, den jäveln. Det blev inget pris så det spelar inte så stor roll ändå. det bev fest i en lokal i någons gård. Bordsplacering med siffror vi fick för att delas in i lag. Jag som suger på smalltalk satte mig vid några tjejer för att träna på mina sociala skills och det blev bättre när min käre man satte sig snett emot mig :)
det visade sig bli riktigt kul med en del kul tjejer och Linus omkring mig så stirrade lite för mycket och för länge och ställde för konstiga frågor ehh
det blev middag, snaps med några snappsvisor som jag aldrig hört talas om (inte för att jag kan några alls men men) och några tal och så middag (och jag var hungrig som om jag aldrig ätit) så jag åt och åt...sen blev det en del sprit men inte så mycket efterom jag var så mätt...och det blev kaffe och chokladkaka och till slut fick jag rulla runt eftersom jag inte kunde gå dels för att jag var proppmätt men dels för att varenda muskel i min kropp värkte...
dans blev det inte för mig, men jag lyckades få till värsta kön utanför toaletten medan jag var där inne och pissade..
efter midnatt tvingades jag hem till Malmö. Vi hade tänkt sova över men eftersom vi fick skjuts av två kattägare var vi tvungna att dansa efter deras pipa, så vi skulle köra hem samma kväll. Min käre man och min vännina somnade så  fort vi satte oss i bilen. Hennes sambo körde och jag grävde i mitt högra öga efter en jävla focus daily lins. Jag hittade inte den! Så medan vi körde där mitt i natten var där inte så många bilar på vägen men några grävlingar, harar och räv. Tur att jag inte körde med min blodiga högra öga!

Nu kommer vaktmästaren med ett nytt cylinder till låset så jag måste plocka undan och sen ska jag internetshoppa lampa, disk och espressomaskin :D    love love LOVE internet!!!


ta ta now..


RSS 2.0