weekend so far..

daten var a big succes :)

sambon blev glad för presenten :)

käkade på Indian side. det var smart att boka bord i förväg eftersom det var full house.
jag beställde lime chicken curry med kokosmjölk. det var jättegott . killen beställde nåt medelstarkt. och så beställde vi två naan yummy..

jag doppade en liten bit naan i killens medelstarka sås...vi pratar om en liten droppe sås och jag brann i en halvtimme...det var såå starkt...inte konstigt min älskling satt med tårar i ögonen och röda öron.
och ja jag offrade mig o körde så att han kunde dricka öl.. i'm wonderful :D

sedan fikade vi på pronto eftersom espresso house hade stängt kl 21 :O på en fredag kväll. jag fattar inte hur man kan stänga kl 21 på en fredag kväll på lilla torg??????? idioterna har öppet till kl 22 på vardagar ....that makes no sense at all!!
jag ville så gäran ah en chai latte från espresso house :(
chai latte som de har på pronto smaker löste blandat med varm mjölk...bläh med andra ord...så det blev en varm choklad med en marshmellow the size om my head o en massa grädde (vi skippade desserten).

jag höll på att somna där ...var så sjukt trött efter en låång dag på praktiken..
men när vi kom till Spegeln där vi skulle se U2 i 3D vaknade jag till...
vi fick vars ett par konstiga sneda 3D glasögon och begav oss till salong A. No surprise att vi hade skitbra platser i mitten (så är det när jag går på bio, med stil alltså)
konserten var det bästa jag upplevt -  någonsin. jag vill gå och se den igen! ljudet var så bra. 3D effekterna var skiiitbra...jag vill sträcka ut handen och röra vid Bono vid mer än ett tillfälle.
och jag ville klappa efter varje låt.

with or without you....
new year's day...en av mina fvoriter
one..
och många fler spelades..

fy fan va bra det var!
på väg hem sätter jag på radion och det är den vanliga skitmusiken ...ren elektronik..inga spår av instrument..blähhh..skitmusik...



igår var jag på stan med några kompisar...letade efter en födelsedagspresent till vår gemensama vän L. det blev sex and the city filmen (limited edition) och ett generöst bidrag för manikyr på valfri salong.

vi var hemma hos henne senare på kvällen...hon bjöd på lite bål och plockmat...så gott när man hoppade över middagen...
så det blev en del bål under kvällen och några cider..
vi lekte en lek :D ehh heeheh
8 av oss var med..vi räknar ...alla säger en siffra upp till 13. den som säger 13 ska välja en siffra mellan 1 och 13 och byta ut den mot ett ord som alla måste säga istället för den siffran annars blir det straffdrinkar.
en del skratt blev det..
så här såg det ut..
1 - hata karl johan
2 - linda
3 - godis
4 - tomtefar
5 - tomten är far till alla barnen
6 - missionären
7 -
8 - mullermeck
9 - oidupuskomplexet
10 - exorcism ( mitt eget val eftersom många av tjejerna inte kunde uttala det *evil* )
11 - hata grannen
12 -
13 - fy fan va jag är full

eh jag kommer inte ihåg va 7an och 12an var men jag lovar jag missade inte en enda siffra ;)  that's just me (jag drack ändå, jag var törstig)


en av tjejerna var så pantad att hon inte kunde komma ihåg nåt av orden..så hon drack en hel del. jag jag fått 13 en gång till hade jag bytt ut en siffra  till ordet bimbo.

fram mot midnatt skulle "vi" ut till Hipp där det spelas schlager :O
så jag åkte hem.
ville spara pengarna till presenter , födelsedagar julklappar och så vidare..
jag blev jo ruinerad i fredags men det var sååå värt det :)

nu ska vi till min farbror för första gången...där kommer jag bli erbjuden att ordna hans kanaler eller att fixa nån inställning på hans mobil :) i'm so used to it...men det är okej..jag gör det mer än gärna...jag är sååå snäll

J ... min trogna läsare haha... när får vi nöjet att umgås med dig igen?
blir det några rabbatkuponger för BK i våra julstrumpor? :P

nu ska jag till ikea...




TGIF

friday people...så nice


 var  på systemet...stod i kön rätt så länge...många alkisar före mig...kommer fram till kön..killen i kassan har redan slagit in hela 469kr och precis när jag skulle dra mitt visa ber han om mitt leg :O god damn it..do i look like a child....jag ska fan visa honom...tar upp plånboken och inser att jag inte har mitt körkort :D heee heeee hihih ojsan den är hemma..oj.. :)
det var lite pinsamt..så jag kastade mig in i toyotan, körde hem som en galning och hittade körkortet i den nya jackan.... ncncncnccn vägen hem till mig är polisens favoritplats för fordonskontroll :D vilken tur att de inte var där just idag...
hmm jag undrar vad de säger om man inte har sitt körkort? anybody? böter? inget körkort...ser jättetrött ut...knappt nån smink på....inte min bil... gotta love that! living on the edge :P

min sambos present e klar och står på bordet...för att göra det extra svårt för honom ( har plågat honom med snack om den hela veckan) skickade jag ett mms med en bild på den :D
stackaren kommer springa hem från bussen *naw*


date ikväll....middag på Indian side kl 20 :)
är det dumt att be honom köra när vi e ute o firar honom? ja egentligen så firar vi mig också, mitt kursbetyg VG. åka buss in till stan på en fredag kväll..ehh....


anyways..ser fram emot U2 3D ikväll...

i love free stuff

Blev tipsad om en ny gratissida :) tack sandra

alltid lika kul!!! Denna gång är det GratisMode

(info från deras hemsida)

Vad är GratisMode.se?

GratisMode är ett nytt koncept där vi belönar våra medlemmar med trisslotter, biobiljetter och presentkort (på ex. H&M, Vero Moda) när de handlar eller registrerar sig hos våra välkända annonspartners.


Är det helt gratis?

Det finns ingen hake - medlemsskapet på GratisMode är 100% gratis. GratisMode finansieras via våra annonsörer som ni hittar under Samla poäng-sidan.

Du kan bli medlem här. Du får 50 poäng direkt.


This is for real! Jag har redan börjat klicka runt och titta på de olika sätten att samla poäng. Man kan klicka runt på olika sidor och få poäng eller så kan man samla poäng genom att prenumerera på sin favorit tidning.
Värvar man kompisar får man upp till 50 poäng. Man kan också skriva om de på bilddagboken el sin blogg.

Det är ett bra sätt att få lite gratis saker tycker jag. :)
Så jag är medlem, så klart!

När man samlat tillräckligt med poäng kan man växla in de mot presentkort som gäller i H&M, veromoda, cervera, twilfit, JC, McDonalds, BR, Siba, Guldfynd, the body shop,din sko, jerns, Bianco, panduro hobby, Tivoli Köpenhamn, lagerhaus osv..

inte helt fel eller hur...



nu måste jag skriva lite :(
och nu har våra bästa år börjat  :(

dags för lunch....yummy...det blir grandiosa pizza med mozarellaost och soltorkade tomter :)




pssss har hittat den perfekta presenten för min sambo, som fyller år den 1 december. :)
har dessutom planerat en date på fredag.
Middag på en indisk restaurang, drinkar på Chili följt av U2 3D





U2 3D

     Premiär 28/11




VÄRLDENS FÖRSTA LIVEKONSERT I DIGITAL 3D
Var först i Sverige att ta del av framtidens 3D-bio!






U23DU23DU23DU23DU23DU23DU23DU23DU23DU23DU23DU23DU23DU23DU23DU23D

U23DU23DU23DU23DU23DU23DU23DU23DU23DU23DU23DU23DU23DU23DU23DU23D

Skrivkramp

Nu har jag försökt skriva nåt på två dagar men det går inte. vad är det med mig? är jag lat eller mår jag inte bra?

Varje gång jag vill skriva kommer jag på nåt annat, roligare att göra. Så igår tittade jag på tv, på youtube,letade efter tips på julklappar, planerade julafton, planerade bröllopet, gjorde en tjusig gästlista som min sambo skrev ut på jobbet och glömde ta hem :@ och tränade.

Nu vill jag spela nintendo wii mest av allt....såg ett nytt spel....super mario brothers: the lost levels.....me wants. jag e mästare på alla de gamla super mario så jag måste bli bäst på denna också...MEN den kostar 600p att köpa som virtuellt spel.  you will be mine! mark my words!


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

nu är det bara några dagar kvar till premiären av U2 3D :)  weiiii


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

väntar fortfarande på att få ett erbjudande av Buzzador.     waiting sucks!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Min önskelista just nu:
nytt diskställ
taklampa
golvlampa
bordslampa
super mario the lost levels :) hihihi

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Life is so unfair! one day you're perfectly fine and the next you find out something that changes your life in a second. so all your plans and hopes change. you realise what's truly important in life, what you really need and what you should be wanting out of life.
So what's worst, physical or emotionell pain?
At least there's help for physical pain, what do you do to cure tears? What do you do to erase sleepless nights? how do you stay positive?
So it's wrong of me to wish for all those things above.....well except for super mario....i need that to take my mind off of things....

Lipstick jungle...

I'm hooked on Lipstick jungle....
 
cashmere mafia var också okej men..som vanligt allt intressant läggs ner....istället producerar de idiotiska serier som nya 90210
 
 


jaaa jag vet...det är rätt likt sex and the city men va fan...det går att se

Sex and the city

För två dagar sen kom det som jag väntat länge på.

Sex and the city filmen - limited edition med massa extra material :) (i skinnimitation)




Alla kläder...skor...väskor...accesoarer....

 


Så här förvarar de alla kläder från serien och filmen

Vad jag skulle göra för 30 sekunder där inne...






Tänk att det började så här:
 

Jag är också en buzzador

Det bästa med att vara buzzador är att det inte kostar någonting att vara medlem och att man får prova på många olika produkter helt gratis. Det enda du behöver göra är att berätta för dina vänner om produkterna du provar och ev dela ut varuprover.  Väldigt enkelt.

Just nu väntar jag på ett erbjudande...


Du kan bli medlem här



Här är lite fakta från buzzadors hemsida:


Vad betyder Buzzador ?
Ordet Buzz betyder surr-rykte. Genom Buzz marketing - ryktes marknadsföring - sprids kunskap om produkter och tjänster och stärker därigenoom varumärket om produkten eller tjänsten är bra. Den sista delen av ordet Buzzador kommer från ambassadör. en Buzzador är alltså en varumärkes -ambassadör.


Vad gör en Buzzador? 
En Buzzador :

  1. tar del av information om kampanjer (kommer via email)
  2. anmäler sig på webben
  3. tar emot paketet
  4. provar själv
  5. diskuterar med sina vänner och sprider kunskap och delar (ibland) ut varuprover
  6. rapporterar på webben om sina erfarenheter av kampanjen och produkterna 

Varför blir man en Buzzador?
För att man:

  • gillar att prova nya produkter
  • tycker om att diskutera med sina vänner
  • vill påverka utvecklingen av nya produkter

Gratis Generationen

Dags att börja blogga...



Jag blev medlem på GratisGenerationen för en stund sen. Verkar vara en intressant sida där man värvar sina vänner och samlar poäng som man sedan kan ta ut i premier som mobiltelefoner, tv-spel, presentkort på MQ och Kicks, biobiljetter, GPS, espresso maskin, ipod touch etc etc. och det är helt gratis. Why not...

så bli medlem du också här

GratisGen.se startade första kvartalet 2006 och har över 75 000 svenska medlemmar och har nyligen även expanderat till Danmark och Norge. Varje vecka skickas det ut mänger med gratis prylar till medlemmar som därefter fortsätter sprida vårt och annonsörernas namn som en positiv erfarenhet.



 


Välkommen till min nya blogg!

Så var det dags att börja blogga...om vad? jaaa om saker...gratis saker...om saker som inte är gratis..lite om allt..







Bloggtoppen.se

RSS 2.0