då var det dags igen..

var kommer ni att vara på nyårsafton?

vad ska jag ha på mig? Stora i-landsproblem råder..


2009 har varit ett händelserikt år.
Vi gifte oss och hade ett stort och fint bröllop. På bröllopsresa åkt vi till vackra Paris och under sommaren stekte vi oss i den Grekiska solen ;) Vi åkte till Kreta och besökte bland annat paradiset på jorden, också känt som Elafonissi.  Där emmellan gjorde vi ett stopp i Göteborg för att gå på U2's konsert som var en av de bästa upplevelserna i hela mitt liv. Jag kommer leva på de minnen livet ut ( eller iaf till aug 2010 då det är dags igen)
Under hösten packade vi våra väskor än en gång och åkte till Peking, Kina i 10 dagar. Vi är proppfulla med fantastiska upplevelser och minnen men jag längtar ändå efter att få åka någonstans igen. Alla köer och väntetider är värda besväret..
Nu har det blivit dags att smått planera inför sommaren.
Vi vet med största säkerhet att vi ska åka till Bosnien för att bland annat träffa alla släktingar, varandras som vi ännu inte träffat, och för att mannen min ska se min vackra hemstad Banja Luka. Det blir inte en lång resa men en resa blir det iaf. Vi funderar på att åka 2-3 veckor i juni :) Men vi har ändå gott om tid för att bara vara vi två i vårt hemland :)
Sen får vi åka hem igen och eventuellt sommarjobba lite för att spara pengar till en New York resa i augusti :)

Jag har börjat leta efter flygbiljetter på nätet och det billigaste jag har hittat hittills är 10 492 kr för två pers t o r (Delta Air Lines - Flygpoolen) för perioden 18/8 - 28/8 2010.

Vi kan inte vara hur flexibla som helst där under augusti eftersom vi ska se en U2 konsert i Danmark den 16/8.
Jag vet att man inte ska planera för mycket eftersom livet är kort och man ska helst leva några dagar/veckor i taget men jag kan inte hjälpa mig själv. Jag gör det ändå eftersom det gör mig så glad varje gång jag tänker på vad jag har att se fram emot. det lyfter alla trista, kalla, gråa dagar här i Sverige.

Life is good!


Here i am..

Hej gullungar  hahahahah nää usch så ska jag inte skriva..

Det händer mycket och ingenting nytt.

Det snöar hela tiden så man kan inte gå nånstans för bilen är insnöad och bussarna är försenade. Jag är så uttråkad här hemma eftersom jag är jätteförkyld och äcklig med en rinnande näsa och en massa slem som permanent bosatt sig i halsen.

Jag tröstas av att det är payday imorgon så då ska jag göra mitt bästa för att ge mig ut och slösa en del, om min hälsa får sig en boost. Ingenting på tv, trött på att dricka te, lonely :( , har inte kunnat träna på en vecka :(   allt suger

Plugget har uppehåll även om där är några böcker jag ska läsa och skriva en examinerande uppgit. Jag orkar ingenting nu. Har spelat den nya super mario bros. på wii och kommit till world 7 men där stannar jag eftersom ajg är för irriterad för att fortsätta spela. jag bara förlorar en massa liv och tar ut min ilska på stackars soffan. Några svordomar blir det också.. jag har samlat på mig en massa filmer och serier men de är inte så kul att sitta själv och se dem :(  eller?

Jaana behöver ta sig hit så vi kan ha lite myspys! Kanske t o m lite snöbollskrig :)det finns hur mycket snö som helst på gården och jag har inte ens känt på det..handskarna är alltid på och allt som hamnar på skorna skakas av...how weird is that...jag som tyckte om snö en gång i tiden.

och nu något som jag måste få ut:
jag är trött på alla bloggare som bara skriver en massa skit. vissa av de är bra annars... bara en massa tips om att köpa det här och köpa det där när de själva inte köper nåt! Lägg av för fan! Alla vi surfar runt på nätet, besöker de fina siterna med alla fina dyra kläder, skor och smycken. Vi läser om mode och andra  grejer i tidningarna. Vi vet vad vi har, vad vi har råd med  och vad vi drömmer om....låt oss vara realistiska och behålla sånt shit för oss själva för vem vill se en massa tips dag ut och dag in....fan va tråkigt! Så där har jag sagt vad jag tycker!
nu försvinner jag ett tag till..


Övergångar..

När man är som jag, perfektionist, så kan man räkna med mycket stress i tillvaron. Just nu läser jag dubbla kurser och har skitmycket att göra innan den s k ledigheten kickar in. Idag har jag haft redovisningar från 8 till 16 i båda kurserna och har fåt stå ut med en massa onödigt prat. Jag gick därifrån med några timmar kortare liv och inte så mycket klokare...lyckad måndag!

En kvinna i den ena kursen har dessutom börjat plåga mig så intensivt. Inte nog med att hon pratar hela jävla tiden i en jobbig slowmotion ton, utan hela hon har blivit en plåga för ögonen. Innan gick hon runt med okammat hår som var everywhere men idag kom hon med små flätor i hela håret i NEONGULT OCH NEONORANGET.
Så där stod hon framför tavlan i sin randiga tröja och de färglada färgerna och hypnotiserade oss allihopa. Hela hon var en optisk fu**ing illusion!

Så när en analys, uppsats, litteraturseminarium och dramauppgift lämnats in kan jag slappna av och glömma de skarpa smärtorna i bröstet och magen som jag kännt idag.

Imorgon fyller min käre man år så här sitter jag och tar en paus från storstädningen. Jag har precis skrubbat toaletten från golv till tak. Jag är verkligen på topp efter midnatt..


Och till sist den glada nyheten..

idag har jag äntligen beställtså nu kan jag räkna med mer stress eftersom jag inte kommer kunna slita mig loss från vår Wii och halka efter i studierna

RSS 2.0