is it friday yet?

Igår kom glädjande besked.. dagens föreläsare bor på landet och det fanns en chans att hon skulle bli insnöad och föreläsningen skulle bli inställd. lycka! ifall hon blev insnöad skulle hon höra av sig idag innan kl 08. Morgontrött som jag är loggade jag in via mobilen och var vaken på bara det ena ögat.

Hela klassen var inloggad men inga spår av föreläsaren. jag inbillade mig att det ändå var inställt men tvingade mig upp och tog mig till skolan. Jag ångrar det djupt! föreläsningen handlade om bilder (tidningsurklipp,konstnärliga, fotografier) och hon malde på och på om hur man tolkar och vad vi ser och det ena och det andra och jag höll på att somna flera gånger trots att jag satt längst fram. Hon envisades också med att ha ögonkontakt hela tiden. Förstår inte varför vi ska ha två till föreläsningar om detta när det inte alls har något att göra med denna kurs och våra examinationsuppgifter.
Efteråt gick halva klassen till Jensens för äta lunch och det var höjdpunkten på dagen.

Idag har alla haft en känsla av att det är fredag och min kropp har verkligen ställt in sig på avslappning och nöjen men tyärr blir den riktiga fredagen fylld med fler bilder och analyser hela dagen lång. Så jag hoppas på mycket mycket snö ikväll! med start vid 23-tiden när jag har kommit hem från biot. Jag och några till ska se It's complicated.
Ja det är sånt man måste hitta på för att underhålal sig själv när mannen är borta hela dagen.

Har du hört talas om...
...fnitter? Nu har du! Om du sett Sex and the city filmen då kommer du ihåg Carries söta assistent som lånade designerväskor eftersom hon inte hade råd att köpa de.
Nu har du som bor i Sverige också en chans att låna en äkta designerväska, om du vill, på Fnitter.

och när du ändå håller på kika på Swoppers och Swap-o-rama.
Ta ta now

Hjälpa andra

Hur många av er har donerat pengar för att människorna i Haiti ska få hjälp?
Jag har valt att erbjuda min hjälp mer lokalt! Det för att jag har svårt att lita på alla hjälporganisationer. Vem vet var alla pengar tar vägen och hur mycket av de som når offren. När något sådan händer så ser alla bedragara en möjlighet att bli rika. Inte på mig iaf!

För några dagar sen gav jag blod. Något som är mycket värdefullt och som kommer hjälpa någon som bor här i min närhet, som andas samma luft och njuter av samma j-a kalla väder som jag. Pengar ger jag till någon som jag vet behöver det, någon som jag känner. Och jag kan leva med det!


love is big, it's bigger than us, but love is not what you're thinking of

The Beautiful Life...

är en serie av tönten Ashton Kutcher. Den handlar om modevärlden och i en av rollerna syns Misha Barton. Det skulle bli hennes comeback men serien las ner innan den ens kom upp. Så vad gör Ashton, han lägger ut alla inspelade avsnitt på Youtube och hoppas på popularitet. Jag har inte sett några avsnitt men jag gissar på att det är väldigt B..

anyways...


Du hittar seriens alla 5 avsnitt  HÄR


och här får du ett litet smakprov
fint besök..

Varför är det alltid så att man får fart på städningen när man ska ha gäster? Är det verkligen så att man trivs med dammråttor eller är man bara deprimerad av den svenska vintern att man inte orkar ta tag i det?

Hur som helst, jag trivs bäst när det är städat och allt är på sin plats. Så tänk om jag hade gäster varje dag, så fint det hade varit i lilla lådan som vi kallar vårt hem.

Idag har jag iaf vaknat med hjälp av klockan. Jag började jobba med det samma (efter att ha kollat min mail, läst nyheterna och tatt en svän på fejjan)och har inte slutat än. Jag måste säga att jag har ont i hela kroppen, antagligen för att jag inte sovit eller ätit ordentligt, och jag ser fram emot att lägga mig i soffan och se en tjejfilm..

men först ska vi ha ltie fint besök :) som vi har sett fram emot sen  början av december..

Jag stör mig så mycket på att vi bor så trångt i den här lilla tvåan. Jag önskar att jag hade ett stort kök med ett ännu större matplats men man får göra det bästa av det man har..

På bordet står meza och meza av sötsaker..

I ugnen står potatisgratäng. På bordet finns den kalla grönsakstårtan som jag gjort imorse och det som ska joina all den mat är kycklingspett i terryakisås (stavning?!?) och tandorimarinerade kycklingben. Och inte glömma min stora favorit: salladen! Olika sorters sallad med hallonbalsamico..

Vad tror ni, blir de nöjda och mätta? Jag önskar att jag var en bättre kock när det gäller bosnisk mat. Den mesta maten som jag gillar går inte att servera någon bosnisk (inte alla men de som är äldre) så jag gör mitt bästa....

wish me luck...i'll need it!

Dinner and a movie

Vilka sega dagar jag ahr haft. Vi har totalt vänt på dygnet. Vi sitter uppe till 04-05 och sover till 14. Så länge har jag inte sovit sen jag var 15. Jag gissar på att jag hade sovit ännu längre om inte blåsan höll på att spricka..

Våra lediga dagar spenderar vi i sängen och på soffan, det är mörkt och kallt så tv och nintendo wii lockar mest. Några träffar med vänner har vi lyckats få ihop men oftast hemma hos oss. Vi är inte så lata som det låter och vännerna föredrar att komma hit för att de 1. inte har städat hemma 2. bor inte ihop  osv osv..

Ikväll är vi bjudna hem till en underbar tjej som insisterade på att laga mat till oss fyra. Couples dinner blir det alltså. Sen ska vi se på Avatar på bio. alla säger att den är så bra och den har tjänat ihop miljarder....hmmm...vi får se vad jag tycker om det...ta ta now..

RSS 2.0