- - - - - Möhippa - - - - -

Igår hade jag min möhippa.
Och jag hade ingen aning om att det skulle bli igår, jag hade inte en enda tanke på att det kunde bli en söndag. Och det som jag är mest chockad över är att 10 tjejer stormade mitt sovrum vid 0740 på en söndag morgon när jag låg och sov. Jag var så trött och verkar ha varit i koma eftersom jag inte hörde tjejerna springa upp för trappan till vår lägenhet, komma in i lägenheten, knacka på sovrumsdörren och öppna sovrumsdörren som låter jättemycket när den öppnas. Först när de började skrika vaknade jag och kunde inte tro mina ögon. Där låg jag och sov i min Snoopy pyjamas och min käre sambo låg bredvid och skrattade, så klart ....han var med på det!

Jag fick gå på toa och sätta i linser men jag fick absolut inte sminka mig eller välja kläder själv.

När jag gick bredvid köket såg jag att köksbordet hade förvandlats till frukostbuffé och det luktade kaffe.

Tjejerna var glada och pigga och jag i total chock!

Jag fick ta på mig träningsbyxor och träningströja....båda i marinblått och över det fick jag en blomig klänning och ett stort oranget halsband.

Jag fick till slut ta på mig mascara själv, vilket jag gjorde. Jag fuskade lite dessutom...jag satte på lite kajalpenna också ;)

Teresa tupperade mitt hår och satte up det i två tofsar. Jag såg ut som om jag var 10 år :)

Merima fick uppdraget att sminka mig. Jag fick rött läppstift utsmetat på kinderna och på läpparna. På ögonlocken fick jag först rosa och sedan blå/grå ögonskugga som till slut såg ut som om jag hade åkt på stryk.

Jag fick en diktbok i mina händer och skulle välja en dikt. Jag misstänkte att den skulle läsas upp högt så jag hittade en kort.

Jag fick lite frukost i mig och sedan åkte vi buss till stan. Jag  fick en blomma som jag skulle ha med mig hela tiden och en tiara på huvudet.  Väl på bussen fick jag stå längst fram och hälsa alla välkomna ombord :) jag tog mitt uppdrag på allvar och hälsade alla som kom ombord men tyvärr så hälsade inte alla tillbaka :(
som tur var var det inte så många som hoppade på bussen så tidigt :)    och underlättade det för mig.

Vi kom in till stan och promenerade lite. Vi fikade på gågatan och sedan gick vi en runda på Hemköp och köpte lite kex. När vi kom ut fick jag lite presenter. Alla satte vars en rosa klämma i mitt hår och jag fick en grön napp i munnen :)
Den blev jag glad för, eftersom jag slapp prata hihih

Vid 11 öppnade shoppingcentret Triangeln där jag fick lite handmassage och manikyr :)

Sedan fick jag en stor rosa ballong som jag också skulle bära tillsammans med blomman.

Jag fick en stor lapp klistrad på jackan på vilken det stod " Snälla köp godis av mig, ska gifta mig = fattig student"
och så hade de ritta klubbor som jag skulle sälja för 2kr.


Det gick bra men tyvärr så blev jag bestulen. En dansk man tog en klubba utan att betala. Alla blev förbannade. Och vi träffade på flera danskar på stan som var väldigt snåla.

I alla fall...från Triangeln till Stortorget sålde jag alla 30 klubbor och tjänade 140kr. Bra va?

Där sitter jag och räknar alla pengar som jag tjänat.

Vi satt på statyn på Stortorget och vilade lite. Vissa köpte mat på Max och åt lite för att orka med resten av dagen. Det var så varmt och skönt att sitta i solen.

Efter den lilla pausen begav vi oss till en affär som heter MTY där jag skulle spendera pengarna med den var stängd så vi fortsatte vidare. Vi promenerade vidare och stannade vid kanalen där jag skulle posera och alla skulle ta foto på mig. En kille promenerade förbi och han stannade också och tog foto på mig. Han skrattade och jag misstänker att de fotona kommer hamna på internet.


Sedan gick vi vidare till centralen där vi tog bussen till Värnhemstorget. Även här var det dags för mig att att hälsa på folk men det var jättemycket folk på bussen vilket gjorde det omöjligt. Istället fick jag säga ett högt "hejdå" när vi klev av.

Vi promenerade och jag misstänkte att vi skulle till Laserdome med ingen ville avslöja något. När vi kom till Laserdome väntade jag på att någon skulle säga att vi skulle gå in men vi fortsatte gå. När vi passerat entren sa de "aaaaaaa kom tillbaka" och vi gick in i Laserdome :)
Där väntade femkamp av bästa möjliga sort :)



Vi hade 5 femkampsgrenar:

och vi var indelade i röda och gröna. Vi var 9 st så jag fick köra alla grenar dubbelt  =)

röda laget bestod av mig, Linda, Madde och Mirma
gröna laget bestod av Lela, Anna, Teresa, Merima och Irma


MISSION: POSSIBLE: Ta dig till andra sidan rummet så snabbt som möjligt -utan att bryta laserstrålarna! Bäst tid vinner... och bästa tiden var 1:00 och det var min tid =)

Jag bröt nån stråle men jag var snabb andra gånger. Det var efter att jag kommit på att man kunde krypa under flera strålar :)  Nackdelen är att jag var kolsvart om händerna och säkert om kläderna också även om det inte syntes.
Under tiden man kröp där mellan strålarna i mörkret spelades mission impossible theme-music vilket gjorde det lite extra spännande. När man ringt på den sista klockan spelade " that's the way aa huuh aaa huuh I like it aa huh aa huh" :)

MAD COW: Sitt upp på den mekaniska kon och försök hålla dig kvar i sadeln medan takten stiger och skakningarna ökar. Den här kon vill inget hellre än att kasta dig tvärs över rummet.

Detta var jättekul men också jättesvårt! Första gången ramlade jag av efter bara 4 sekunder. Andra gången höll jag mig uppe i 18 sekunder. Sadeln är hal och det är helt omöjligt att hålla sig fast med benen. Idag har jag blåmärken på insidan av låren men det är värt det =)


SUMO WRESTLING: Iklädda varsin heltäckande sumobrottardräkt får du och din utmanare den pondus ni alltid drömt om. På klassiskt sumomanér ska ni med era enorma magar försöka putta ut varandra ur ringen.
Jag har skrattat och tårar har sprutat. När man väl ramlat ner kommer man inte upp om inte fyra människor hjälper dig. Det är också otroligt varmt i dräkten.


GLADIATOR TOWERS: Du och din motståndare kliver upp på varsin pelare och utrustas med skyddshjälmar och varsin vadderad, topz-liknande jätteklubba. Allt du behöver göra nu är att slå ner din fiende från pelaren - utan att själv ramla ned.

Sista matchen "slogs" jag med Merima, som jag trodde skulle vara nere fortare än fort men NEJ hon höll sig på pelaren och erbjöd hård motstånd. Jag kunde inte låta henne vinna så jag fortsatte slå tills hon ramlade :) hiih


GIANT BOXING: Äntra ringen, dra på dig de överdimensionerade boxningshandskarna och bevisa vem som egentligen bestämmer..

Här skrattade jag så mycket att jag bokstavligen inte kunde röra mig :)



Gissa vilket lag vann!   RÖDA LAGET VANN!!!!


Sedan fick vi medaljer. Lela, tvåbarnsmamma som aldrig tränat något i hela sitt liv sopade golvet med alla oss 20+ kids. På andra plats kom jag och på tredje Mirma. Vi höll det inom familjen :)


Efter alla fem grenarna var vi alla sjukt trötta och svettiga. Vi pustade ut, duschade och bastade i relaxavdelningen med några Xcider innan det var dags för trerättersmiddagen på El Patio.
Där åt vi nachos/vitlöksbröd som förrätt, black & white/plankstek som huvudrätt och tiramisu/friterad camembert/glass med grädde och kolasås som efterrätt :)
det var jättegott!

Mitt i middagen tar Irma upp diktboken och ber mig läsa dikten jag valde på morgonen.Hon ville att jag skulle läsa den högt så att alla i restaurangen hörde den :) och det gjorde jag. Det var lite pinsamt men jag var tacksam att jag valde en kort dikt.

Efter maten promenerade vi hem till mig där festen skulle fortsätta. Klockan var 16-17 (tror jag) och det fanns många människor på stan. Folk stirrade,skrattade, bilar tutade och barnen var fascinerade :)
Hemma hade min blivande man städat, diskat och tänt ljus. Han satte på musik och serverade nygräddade kanelbullar och sprit och läsk :)

Alla var jättetrötta men glada och nöjda. Vi satt och pratade, lyssnade på musik, drack drinkar och tittade på fotona från dagen. Jag har över 300 bilder som minne från den roligaste dagen i mitt liv hittills. Jag har aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv.

Idag har jag ont i varenda muskel i min kropp och kan knappt röra mig men jag är glad :)
Nu är det bara 18 dagar kvar till bröllopet!




Fredag..

..kom och gick och det blev ingen möhippa. Min kusin och hennes man skulle komma hem till oss och jag visste inte om det var en cover up eller om de verkligen skulle komma. jag såg kusinens 10-åriga dottern online på msn och frågad direkt om hon skulle komma till mig. jag fick lite blandade svar men kunde klura ut ett och annat.
Pga osäkerheten skippade jag matlagningen och lämnade take out som ett alternativ. Det blev china box i stora mängder följt av pannacotta och annat gott.

När de var på väg hem frågade jag lite oskyldigt vad de skulle göra ikväll och hon sa att de skulle till en kompis som jag också känner. jag tror att jag kan vara trygg ikväll med :D hahahah detta är så spännande.

Igår ringde sambons syster och frågade om hon kunde komma till oss och jag blir alltid glad när vi får besök men jag blev misstänksam direkt. Jag började undra om hon ville komma hem till oss/vara i Malmö (hon bor längre bort) till möhippan. hmmm

ja jag har blivit otroligt misstänsam, det är så kul :) hihi

Lördag idag....har vaknat och somnat sen kl 8 imorse...känner mig så sjukt trött. Men här ligger jag i soffan, tittar på Gilmore girl och försöker planera dagen.  Hittills vet jag att jag ska till Entré med sambons syrra. Kan inte tänka mig vad den shopaholicen ska göra där ;)


Elle

Igår var en bra dag...jag spenderade 600kr på mat och köpte bl a Ben & Jerry's chocolate fudge brownie glass :)

Sedan köpte jag senaste Elle för endast 15kr. bra va..
har inte hunnit läsa den än för nu ska det städas och plockas undan...ikväll ska vi ha gäster eller så ska jag kidnappas och ha möhippa. i vilket fall som helst tänker jag vara redo ;)


Lista


Saker som jag måste köpa till bröllopet:

♣ hudfärgad balconette bh med avtagbara axelband
♣ ca 130 bordsplaceringskort
♣ guldpenna
♣ 2-3 par strumbyxor
♣ Dove silk glow lotion
♣ Compeed tå-plåster
♣ champagne/cider
♣ rosa och vita ballonger


Saker som jag måste köpa innan födelsedagspartyt i min ära:

♥ balloger i olika färger
♥ Mat mm (sallad, ost, korv, smördeg, läsk, drinkmix, lime, chips, mjölk till kaffet, äppeljuice, grädde, mineralvatten, öl)
♥ måste övertyga några kompisar att göra en cheesecake och chokladtårta
♥ kaffemuggar
♥ papperstallrikar till tårta
♥ frukt
♥    och säker mycket annat som jag inte kommer på just nu




jag är fortfarande på jakt efter en assistent..hallå ni där ute!! wake up adn take responsability!


Chanel wannabe

Har inte haft tid att visa upp min nya väska men nu när jag är ledig i några månader (allt är möjligt när man pluggar på högskola) ska jag  vara bättre på att uppdatera..






Denna skönhet finns eller har funnit att köpa på Gina Tricot för bara 149:-
och den finns i två storlekar och två färger (svart och vit)

Nu vill jag ha den vita också!


Den är rätt så lik Chanel-väskan utan att vara ful och se allt för falsk ut..

Chanel Vintage 2.55 Quilted bag

Denna kan man hitta på Bagborrowandsteal.com och eftersom länkarna krånglar får ni en gammaldags länk:

http://www.bagborroworsteal.com/product/10211/Handbag/Chanel/Chanel-Vintage-2.55-Quilted-Bag/2083#?sourceCode=10530&aid=Polyvore












Rädd för helgen

Jag tror att chansen är väldigt stor att jag blir kidnappad denna helg och jag är lite rädd :) fast på ett bra sätt. Jag tror att tiden är inne för min möhippa...

jag hoppas bara att de inte kommer och hämtar mig när jag ser för jävlig ut..Jag är lite förkyld och trött och ser inte så himla FRESH ut.

så planen är att jag ska duscha och föna håret och sminka mig varje dag.....just in case

hopp hit och dit...

allt för att slippa skriva exminatonsuppgiften...
surfar runt och läser bloggar. otroligt hur många rosa bloggar det finns där ute..

Kom in på kändisfrisörens blogg...ni har alla hört talas om Bobby....iaf..där hittade jag länken till Linda Rosings boytoy från hennes dokusåpa "den rätte för Rosing"..lilla unga Hugo 

Så här står det om honom på hans blogg:
"Jag är glad, jag är öppen, jag är impulsiv, jag är 19 och jag är med i "den rätte för rosing". Jag heter Hugo Rosas Kvissberg är 19 år och jävligt trött på livet, tycker livet är en stor pina, det är just därför ja har öppnat denna blogg för att berätta om mina ångest atacker och mitt drogproblem. BTW så tycker inte Min mamma om när ja ljuger och det har ja precis gjort. Jag har varken ångest atacker eller drogproblem. Är bara en glad kille som gillar äventyr"


-No Comment,
säger jag!

Weddingstuff

jag har fullt upp med mitt liv. kul va?
jag går igenom alla gästlistor funderar på bordsplacering och gör nya listor på saker som ska göras och saker som ska köpas. Om jag någonsin behövt en assistent så är det NU!

Är du ung glad ambitiös och aldrig ifrågasätter mig så hör gärna av dig till mig :)  Lön får du i form av nöjet att umgås med en stressad brud :)


Hela helgen har jag varit orolig över något, ingen aning vad. jag har haft och har fortfarande en konstig känsla av oro i magen som inte ger med sig. Jag vet inte om det är nervositet inför det som snart kommer...det känns obehaglig iaf.
Helgens nöje bestod av middag hos en vännina följt av att jag skjutsade mina två vänner till nån bar och därefter åkte hem och sov. Jag kände mig som en morsa som körde sina ungar till discot. :(

Just nu sitter jag och skriver en examinationsuppgift i montessoripedagogik som ska bestå av 1500 ord av en massa tråkiga saker. Jag har precis börjat och är redan sjukt trött på det. Trots att vi har snackat om dessa saker innan så känner jag att jag inte orkar göra bra ifrån mig. Nu får det vara slut. På onsdag ska den lämnas in och det är då vi har sista träffen, sen är den kursen slut och det är bara matte kvar. Matte som jag läser på distans sen januari fram till slutet av maj. Min käre sambo kommenterade min plötsliga frihet med "SHIT, du kommer vara ledig i två månader" som att det ska vara nåt dåligt. han gav mig skuldkänslor när jag inte borde ha några. damn it..

ja jag kommer vara ledig en hel del men jag har några uppgifter som jag ska göra och jag ska fokusera på bröllopet och på resan till Paris.Och jag kan tycka att ledigheten kommer lägligt eftersom det har varit intensivt i skolan sen december utan ledighet och jag är väldigt skoltrött. Det kan vara bra för mig att vila och slippa stressa, för jag är så nära magsår som man kan vara.



och nu en positiv nyhet :) som gjort mig väldigt glad.

jag har fått en tidig födelsedagspresent av min m2b och det blev en svart 3G Iphone :) med utrymme för massa U2 musik



U2 biljetter...

...har äntligen kommit och jag kunde vara lyckligare om jag inte hade varit så trött så trött.
 






shut your mouth!

Idag var det dag 2 på förskolan där jag borde se montessoripedagogiken i praktiken men tyvärr så har en massa vikarier avlöst varandra under de här två dagarna. Väntar med spänning på morgondagen för att se vem jag träffar då.

Jag spenderade dagen med att observera barn, leka och prata med de coh kämpade med att inte somna. Jag är verkligen inte van att gå upp vid 07. Det ger mig alltid huvudvärk.

jag gick runt på förskolan och försökte se vad alla barn gör. Där var en händelse som jag tyckte var rätt komisk och konstig på samma gång. En 4-årig flicka hoppade runt och sjöng "I kissed a girl and I liked it"  när hon lekte med en annan flicka.
Vad påverkas inte dagens barn av? 


en dag kvar och jag längtar till imorgon då jag har tackat för mig på praktiken och ska iväg till Entré och fönstershoppa :(  bara fönstershoppa...får absolut inte spendera de pengarna jag fick tillbaka när jag lämnade tillbaka de fina Zara-skorna :(


Give it to me





Dessa finns på cocoo.se

Wanela

Idag försökte jag lära en pedagog vad jag heter och hon kunde mitt namn med hyfsat uttal vid två tre tillfällen och precis när jag var säker på att hon kunde mitt namn blev jag kallad Wanela  - damn it!


Efter att ha besökt Stiliga Högtidskläder där det hyrdes väldigt stiliga kläder var vi på väg mot vår bil som var parkerad en bit bort. På vägen såg vi en man gå zig-zag framför oss och vid ett tillfälle var han på väg att ramla men lyckades hålla balansen bara för att sen ramla hårt på trottoarkanten och landa på näsan. jag kudne nästan känna hans smärta i min mage för det såg verkligen hårt ut. Han försökte resa sig men bara för att ramla igen. Hela hans ansikte var täckt med blod så jag erbjöd mina små servetter som jag hade på mig. Han ville inte att vi skulle kalla på ambulans och sa att han klarade sig själv...
han var med största sannolikhet full och han hade några öl i sin påse men det var ändå synd om honom. Han slog sig så hårt. Jag tyckte synd om honom, han verkade så förvirrad och han hade ont. Hela trottoaren var röd av hans blod. hans händer var också blodiga och när han var på väg upp tänkte jag oh shit tänk om han behöver komma upp och vi måste ta i hans blodiga händer. detta var en främling som man itne vet något om, inte ens ett namn, och inte om han har någon sjukdom. jag gjorde misstagen en gång att få någons blod på mig och tanken på att jag är i riskzonen att bli smittad med något plågade mig. Som tur är är jag i perfekt hälsa! tack vara att jag är blodgivare får jag veta det ofta!



Så det var dagens tragiska händelse, bortsett från när en tjej slog mig i huvudet, och dagens goda gärning.

Mist

What a beautiful day....solen skiner och inte ett enda moln på den väldigt blåa himlen MEN det blåser som fan.

Det är en beautiful day trots att jag blev slagen i huvudet på bussen imorse, och har huvudvrk hela dagen, och att jag ramlade på folk två gånger på samma jävla buss.

Jag frös väldigt mycket när jag var på besök på en montessoriförskola och ute med barnen men det är en beautiful day..

på vägen hem från bussen höll jag på att blåsa in i ett skyltfönster men det är ingenting jämfört med resten av min dag..

eftersom det var ont om personal på förskolan erbjöds jag att få etyt eget bord med 3 barn och äta med de. weii tänkte jag eftersom jag var jättehungrig så jag satte igång fantasierna om vad det kudne vara för mat dag. sen kom jag på att det ar tisdag och att det säkert skulle vara fisk...och min värsta mardröm är LAX...så maten kom , potatismos sallad och fiskbitar i nån sås. jag kunde inte se rosa sticka ut från skålen så jag smakade en bit och höll på att spy...... lax in disguise :(   damn it...

men dagen blev genast bättre när jag smeg iväg tidigare och begav mig till Mist där jag fick en ögonskugga som är värd 140kr helt gratis :)

weiiiiiii





färgen jag valde heter Kansas


Nilsons

Om du surfar in på Nilsons hemsida så kommer du att bli helt sjuk av åtrå för bl a dessa snyggingar



De är från Tamaris och finns att köpa på Nilsons för 499:-



jag har sagt det innan och jag säger det igen: MORE SHOES TO THE PEOPLE!     ;)

Chocolate!

Det var värt att stiga upp kl 9 en söndag morgon för att åka ända till Skurup till konditori Cecil och provsmaka vår bröllopstårta. mmmmmm va gott!




Och där på bordet finns en tårta rätt så lik vår :)







--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


jag måste visa mina nya shoes som jag ska ha på mig vid första bästa tillfälle, oavsett väderlek!
Se så snygga de är där de poserar på wiiboard!

Gino Ventori skor från Nilsons som har funnits i svart och nu i denna snygga bronsfärg. jag läste på Nilsons att de bör finnas i butik igen den 2 april. så shoppa loss! De är verkligen jättesnygga och värda pengarna.




Tänk att de blev mina för bara 299:-
lyckan är enorm!!!!!!!!!!!!!!




Nedelja

Nyss hemkommen från Skurup och Svedala där jag frossade i choklad och McD mat. NU är jag så trött och sömnig och ska göra allt för att övertala mannen att skippa träningen idag. Imorgon är en bra dag för att träna, inte sant?

Nu har jag iaf en tårta beställt och känner mig mer en nöjd..Detta var ingen sunday bloody sunday :)



Miss you Jaana, come back to us soon!

Libresse...'coz i'm worth it :P

libresse.se kan man skapa sig sin egna personliga kalender som alla tjejer bör ha...ja det och en megastor chokladask! Personligen föredrar jag Toffifee :)

så här skriver de om den:

"...så kan kalendern beräkna när du har ägglossning, när din mens börjar och slutar och när du kan förvänta dig menssmärtor och PMS. Dessutom kan du välja vilken personlighet din kalender ska ha. Om du känner dig nere på grund av PMS kanske du uppskattar sms med lite humor. Om du i stället har väldigt ont under mensen kanske ett tröstande e-postmeddelande kan få dig att känna dig bättre. Som alla andra kalendrar kan du också använda den för att hålla reda på andra viktiga saker i ditt liv, som födelsedagar, möten, fester och konserter. Om din kalender inte vore digital skulle den nästan kunna vara din bästa vän! Så passa på att lära känna din kalender, och låt den lära känna dig!"


behöver jag säga mer? :)

Weekend...indeed it is!

Fy nu har jag varit och shoppat igen (naaw) och denna gång mot min egen vilja. Jag tvingades få en ny klänning köpt åt mig för nästan 2000kr och den är skitsnygg. Inte nog med det, mina två shopaholics Jaana  och Mejima shoppade skitsnygga skor på Nilsons,och i love shoes så jag fick mina köpta i Lund av mamma som var med mig i Malmö...spooky! me happy.

jag orkar inte ta foto på de så jag skickar er hit, där det redan finns en bild. :) 


Har ni sett den nya Libressreklamen som säger att man fårt ett 'snyggt' etui för bindor??
jag hittade precis en tävling där man kan vinna sådana - check it out!
 eller så kan ni köpa de med ett paket bindor på exempelvis city gross för 22:95:-  som jag gjorde ikväll.

ain't it pretty :P
om de ändå kunde hitta på en snygg förvaring för t*m*o*g*r

oh just det...mer shopping under helgen.....jag har också beställt Diorshow waterproof mascara från parfym.se - mmm den shoppingen står jag för....det var planerat!


och till sist den sorgliga nyheten......jag ska lämna tillbaka de Zara-skorna som jag vissade i förrainlägget. jag kom på att jag inte kan ha den svarta Tommy Hilfigerklänningen på megafesten så ja kan inte heller ha skorna :(
eftersom Zara snällt erbjduer 30 dagars öppet köp ska jag dit imorgon och kräva tillbaka mina 599:-  som behövs till annat.


by Zara

tänkte jag skulle visa skorna som jag köpte på Zara för 599:-



visst är det fina?


Shoes shoes shoes

Jag måste säga att H&M har blivit så mycket bättre de senaste åren. Nu kan man hitta väldigt snygga kläder, skor och accessoarer till helt okej priser och av helt okej kvalite. Bravo h&m!!! Deras skor är helt underbara!



Se bara på mina babies som nu finns i tre färger och jag vill ha alla ...




de bor på H&M och väntar på att bli mina.



H&M 298:-





H&M 298:-








De här är vädigt fina och finns att köpa på h&m's hemsida för endast 79:50:-







i like these too

och de kostar bara 129:-










MORE SHOES TO THE PEOPLE!!!!!!!



Väntan är över....








jag har köpt biljetter till U2's spelning i sommar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


nu ska jag sväva på moln resten av dagen :)

Imorgon gäller det...

imorgon kl 9 släpps biljetter till U2's konsert den 31/7 så jag måste upp kl 8 och logga in på ticnet på båda datorerna här hemma.

wish me all the luck 'coz i will need it!


jag bara måste måste se de live....det hade varit underbart!  men en konsert i hela Skandinavien = katastrof! det kommer vara tufft att få tag på biljetter... speciellt när man har människor som Lisa som ska köpa till hela familjen :(


äntligen lite ro...

Idag har jag ringt runt till olika konditorier och tagit reda på hur mycket deras bröllopstårtor kostar. På vissa ställen fick jag samma pris (30kr per bit) och på andra lite mer. Det är väl så där mellandyrt och problemet är att deras tårtor innehåller en massa stuff som jag inte vill ha i min tårta...en massa passionsfrukt och grädde och annat som får mig att tacka nej.

jag vill ha en tårta som med godomlig choklad och ett fint utseende. Det blev att jag återgick till min första val ( eller så var det andra..hmmm jag minns inte) vilket var konditori Cecil i Skurup. Tjejen som jag pratade med var så trevlig och hjälpsam ocg gjorde mig så glad idag. jag har faktiskt varit orolig för bröllopet är om lite mer än en månad och jag började få panik över att vi inte har någon tårta än..men nu är allt ordnat...tror jag..    :)

Jag funderade ett tag på konditori Katarina och deras Chokladtrippeltårta men den ser ut för mycket som en vanlig kaka så det blev inte den....fastän den smakade underbart ...se den här
så på söndag ska vi köra till skurup och provsmaka :D och förhoppningsvis beställa men nu måste jag leta upp bilder på tårtor så att jag kan förklara hur jag vill att den ska se ut...

jag vill ha en helvit tårta som är fylld med choklad. runt varje tårta (vi kommer ha flera våningar) vill jag ha pärlor och på tårtan vill jag ha rosa rosor....några enstaka...

sen vet jag inte om jag ska ha detaljer....här kommer några bilder i repris..






kom med feedback och förslag!!!!!!!

Le bitch

idag ändrades alla planer. Jag hatar när det händer och jag måste ändra om allt. Jättestörigt. Det har påverkat hela dagen och tagit en massa tid och pengar. så vad fan gör jag nu? planerar om allt?
och snacka om att det kostar en förmögenhet....damn it!
och sen ska jag ha dåligt samvete för att jag nekar kompisars kompisar från att komma. är jag en bitch för att jag inte vill ha människor som jag inte känner där? va fan...

så jag har en massa tankar som skriker i mitt huvud och det hjälpte inte att jag nyss var på förhandsvisningen av En  shopaholics bekännelser och såg där en massa fina kläder och skor. jag som inte shoppat på länge länge!




sen ska jag inte ens prata hur irriterande det är att folk inte har o.s.at till vårt bröllop trots att sista dagen var idag. tror folk att man sätter en senast till datum för skojs skull? jag har saker som ska köpas och beställas......rrrrrrrrr...jag är så förbannad......nu vill jag inte ha de där alls!

U2 part deux



Uppe sen 0855, precis som lovat.
Inatt fick jag verkligen ingen sömn. Jag låg och vred mig länge. Vid ett tillfälle drog jag telefonen till mig och slängde några siffror på miniräknaren för att se om ekonomin går ihop. Jag försökte tänka i slowmotion men det är bullshit, min hjärna varvade inte ner för det.  Jag är så trött och det blev inte bättre när sambon tände taklampan kl 06, typ när jag precis hade somnat. Han skrattade åt min kommentar "what the hell bunny" och förklarade att han inte kunde hitta sin strumpa. att han aldrig kom på att tända nattdukslampan...



Iaf...u2.com är mer än överbelastad och jag uppdaterar som en galning och om jag kommer till entrésidan blockeras den där... så störigt men ändå så kul att så många bryr sig. inga fans ingen möjlighet för mig att uppleva de live. under tiden jag väntade surfade jag in på u2.se och där stod vad jag behövde veta....U2 spelar på Ullevi 31/7 :D och biljetterna släpps nästa vecka.
Så här ser turnéplanen ut...
datum för konserten - plats - stad - land - datum för biljettrelease

20 June 2009Camp NouBarcelona ESWed. 25 March
07 July 2009San SiroMilan ITFri. 13 March
11 July 2009Stade De FranceParis FRFri. 20 March
15 July 2009Parc des Sports Charles EhrmannNice FRFri. 20 March
18 July 2009Olympic StadiumBerlin DEFri. 27 March
20 July 2009ArenaAmsterdam NLSat. 14 March
24 July 2009Croke ParkDublin IEFri. 20 March
31 July 2009Ullevi StadiumGothenburg SEFri. 13 March
03 August 2009Veltins-ArenaGelsenkirchen DEFri. 27 March
06 August 2009Slaski StadiumChorzow PLFri. 20 March
10 August 2009Stadium MakimirZagreb HRFri. 27 March
14 August 2009Wembley StadiumLondon USFri. 20 March
18 August 2009Hampden ParkGlasgow GBFri. 20 March
20 August 2009Don Valley StadiumSheffield GBFri. 20 March
22 August 2009Millenium StadiumCardiffWal.GBFri. 20 March


U2

Imorgon kommer antingen glädjande eller förkrossande nyheter till just mig. That's right boys and girls...på U2's officiella hemsida släpps turnéplanen imorgon, 9 mars, kl 0900 svensk tid. Gissa vem ska upp kl 0855??????

jag har ont om pengar och en massa stuff som kommer kosta jjjjjjjjjääävligt mycket de närmaste två månaderna men eftersom detta gäller U2 tänker jag inte bry mig.....eller bara tillräckligt för att lägga upp allt av värde på tradera!




Ikväll planerade jag min 25:e födelsedag och kom fram till en skrämmande gästlista av ca 32 huvuden! jag som ville ha en liten och intim sammankomst med mina närmaste blev en fest. Så nu är jag rädd eftersom en fest kräver mat och dryck och en lokal och när man summerar allt det blir det en massa dollartecken :(
Va fan ska jag ta mig till? jag som redan bjudit hälften. Fortsätter oförutsedda kostnader dyka upp så här måste jag sälja förlovningsringen :P eftersom sparelefanten är tom sen länge sen!
jag inser att jag måste planera min tid bättre eftersom det kommer hände en hel del framöver och jag har mycket skolarbete som kräver mycket uppmärksamhet..
14/3 bröllopsshopping med mamma
21/3 Åker till Tyskland + ska på födelsedagsfest hos Madde
4/4 min födelsedagsfest.....wow jag fyller 25
12/4 en kompis fyller år + konsert i baltiska hallen
18/4 mitt bröllop
23/4 åker till Paris
där emellan ska jag hinna med en massa inlämningsuppgifter som jag har pga att jag läser två kurser samtidigt..yeey me.....och jag ska också hinna med en del bröllopsplanering och inköp. jag har fortfarande inte hittat en tårta till exempel... help me! ja och nån gång där ska vi ha en möhippa och svensexa...
Detta har börjat ge mig magont på allvar! jag brukar göra allt i sista sekunden.

Nå ja...det finns gott om tid för panik men jag börjar redan nu..

god natt
dags för mig att ligga sömlös.......

Blood

efter en intensiv vecka med en hel del stress och väldigt lite vila och sömn har jag hittat lite lugn och ro, men då vill kroppen jävlas med mig. inte nog med att jag har ont i ryggen, magen och huvudet och kanske vissa muskelgrupper så får jag näsblod. Igår blev det hela tre gånger och det tog sin lilla tid tills jag fick stoppp på blodet...

jag känner mig så trött och så rutten. hur man man ha så ont och må så dåligt fysisk när man är bara 24 år? Hur kommer det se ut när jag är dubbelt så gammal?




men mitt i allt kaos finns det en stor glädje över att U2 kommer att hålla en konsert i Sverige i år och jag kommer att gå på den!!! Det är något jag väntat fyra år på....och nu äntligen...


Fukking monday

Jag har sovit otroligt dåligt eftersom jag satt sent igår kväll och skrev en uppgift. Jag vaknade strax efter 7 och då började mardrömmen. I skolan hade jag en föreläsning som höll s av en tant på speed. Hon pratade om det estetiska ämnet inom montessoripedagogik och fastnade vid musiken och speciellt klockorna.
Jag som var så trött redan, uttorkad och törstig, hade huvudvärk och frös tvingades sitta och lyssna på henne i tre timmar. Två av de timmarna ringde hon i de jävla klockorna som ger ifrån sig ett starkt och jobbigt ljud som håller på i evigheter. Inte nog med det...hon tvingade oss klappa allas namn och klappa pippi-sånger och annat skit...damn it!
hela dagen är förstörd!


här är klockorna by the way



RSS 2.0