Horror

Dagen var varm och härlig. Lunchade med mannen i Lund och såg en kär familjemedlem/friend - två flugor i en smäll. 
Åkte iväg till jobbet en aning sent (vet inte vad det är med mig idag..sitter nog för länge vid datorn) så tvingades stressa. Sen nånstans på landet var jag lite för inne i att sjunga along the radio att jag missade en viktig sväng oooooppss....fick vända och köra tillbaka. Tur att jag upptäckte det direkt!
När jag väl körde på samma väg som igår var jag livrädd för flygande stenar...men som tur kom det inga flygandes. Istället upplevde jag skräck på annat håll. Någonstans, halvvägs hem började ljuset försvinna bakom de enorma svarta molnen. Det började blixtra och jag väntade på smällen men inget hördes (kanske pga den höga radiomusiken och det allmäna motorvägsljudet).
Det blev mörkare och mörkare...sen började det regna....och regna mer i kombination med starka blixtar....och sen började stormen...

jag har aldrig varit så rädd bakom ratten i hela mitt liv!!!


(så här började det)

Det regnade så mycket att jag inte kunde se ett shit framför mig. Vindrutetorkarna var på max och höll på att brytas loss från bilen men på nåt sätt klarade sig. Jag var tvungen att köra i snigelfart (60km/h på motorvägen). Så scary!
Jag var så rädd för att drabbas av vattenplaning! Typiskt att det händernåt sånt idag! Varje dag måste det hända något!


(varför har man aldrig haft körlektion i sånt här väder??)

Jag var så rädd så jag ringde min man. Dumt är det men jag ville att han skulle veta what's going on ifall jag kör av vägen eller nåt. Och när jag berättade om det himelska helvetet berättade han att solen skiner hemma i Malmö. Jahaa....30 km bort är det soligt och där jag var höll himlen på att falla ner på min vita bil. En positiv grej med all regn är att all fågelskit tvättades bort från bilen...wooohooo! Här är en kul grej för mig..kanske er....U2's turne som går vid namnet 360 tour öppnar ikväll i Barcelona och jag är så excited. Snart kommer de till Göteborg och jag kommer stå där och skrika tills jag tappar rösten och slutligen svimmar. HELL NO! Jag är inte en sån tjej!. Jag kommer stå och sjunga med men jag är inte den typen som skriker och tappar kontrollen!  Magnificent........taanaananananannanananaaaaaa

oh just det....jag skrev om MacGyver tjejen/kvinna i Everöd's enda affär igår....hade nöjet att träffa henne idag ochkommer tyvärr träffa henne flera gånger under den närmaste månaden. Iaf igår när jag kom och hade bråttom hade hon inte förberett posten som skulle skickas i lådan eller i säcken. Hon hade inte gjort ett skit. Visste inte ens hur säcken skulle knytas. pfff....Jag trodde att det var hennes första dag igår så jag trodde att hon inte hade fått lära sig den biten. Jag hoppades att allt skulle vara som det är annars när jag kommer, lådan står vid kassan tillsammans med papprena som jag ska signera och jag är därifrån på 3 sekunder.
Oh noooooooh... hon kände inte igen mig (mmmhmmmm hur svårt är det att fatta vem jag är när jag kommer i värsta uniformen från topp till tå) ...i slow motion tar hon sig ifrån kassan in i det lilla rummet intill och börjar packa alla paket och brev. Jag höll på att bli galen! Kön till kassan började bli lång. Hade hon tagit kassan först hade jag blivit väldigt otrevlig. va faaaan.....hon tog tid på sig och kom sen runt kassan för att lämna över grejerna. Jag kunde inte riskera att detta upprepar sig så jag bad henne ha alla grejer klara vid samma tid eftersom jag har andra tider jag måste passa. Hon lyfte upp sin hockeyfrilla och tittade på mig med ledsna-kajalöverdoserade-ögon. Hon var inte glad men hon skulle göra det. hihihi... 1-0 för Anela!


Väntar med spänning på fortsättningen av värsta sommarjobbet någonsin...

Ny vecka på jobbet

Måndag börjar med att jag vaknar flera gånger innan det är dags att stiga upp pga oron att jag kommer försova mig. Att jag kollade att alarmet var på ca hundra gånger igår kväll räckte tydligen inte. Jaa jaa så jag stiger upp slänger i mig lite chocopuffs och sätter mig vid datorn. jag har följt nyheterna kring Michael Jacksons död intensivt så jag sitter och läser aftonbladets hemsida så fort jag har tid över. Jag kan fortfarande inte fatta att han är död. Och jag kan inte förstå att folk påstår att han har fejkat sin egen död. Tom nu när han är död har visssa svårt att visa respekt!

Jobbade morgonrundan (och lyssnade på nybrända Michael Jackson skivan) och var klar i rekordtid så jag skyndade hemåt för att göra en massa saker som jag hade planerat. Så blev det inte. Jag fastnade vid datorn med nyheter och Michael Jackson i högtalarna. Kunde inte slita mig ifrån datorn och chokladen men jag gjorde det och åkte till ex grannen för att vattna deras regnskog (läs krukväxter) medan de är utomlands. Inget kul jobb alls! Bara för att jag inte åkt någonstans än måste jag vakta hem, betala räkningar, kolla post och vattna blommor..jag blir så irriterad. Man får inget för allt den tid man lägger ner :P

Iaf...eftermiddan' kom och jobb nr 2 kallade. Satte mig i bilen en aning försent pga att jag var i trans med Michael Jacksons video "Dirty Diana"den är såååååååååååå braaaaaa!

Jag fortsatte transen i bilen körandes ca 100km bort dit jobbet är. Lyssnade på hans låtar i ca 3,5h och kunde inte få nog. Jag var på bra humör ända tills ännu en kärrign skulle berätta för mig hur jag skulle sköta mitt jobb. Om ändå min magiska nyckel som öppnar alla brevlådor kunde låsa käften på folk så att ingen kan säga nåt om mitt jobb. Okej att folk som känner mig tror sig veta mitt bästa men nu börjar Skånska bönder som jag aldrig träffat förut göra det samma. INTE OKEJ! Sen som pricken över i, var det nån sommarjobbande kvinna med värsta hockeyfrillan jag sett i hela mitt liv, lite långsam och fakkade mina tider. Hon hade inte förberett posten som jag skulle hämta, hon visste inte hur hon skulle plombera säckar,,hey hon hade inte ens skrivit ut värdespaprena...och sen så har hon balls att fråga mig om jag vet hur man gör! pfff...
Mitt i min körrunda i Kristianstad körde jag på en 90-väg och beundrade den vackra naturen runt omkring. Helt plötsligt ser jag något flyga rakt emot mig och jag blir rädd som vanligt, hinner inte reagera men intalar mig själv att det är ännu en insekt som möter döden vid min vindruta. Denna gång var det inte en insekt. Det blev en häftig smäll och jag blev rädd.


Förra veckan körde jag med en spik i däcket och denna vecka har jag värsta stenskottet på vindrutan som by the way har blivit större medan jag körde hem. Undrar vad nästa vecka för med sig..


På vägen hem så jag en och annan idiot som måste ha köpt sitt körkort på ebay eller nåt. En Idiot körde lite zig-zag i olika hastigheter, typ körde lite långsammare när inga bilar fanns i närheten och så fort en bil närmade sig gasade han på. Sedan körde han om, byte körfil lite si och så allt medan vänster blinkers var på. Man hade ingen chans att veta vad han skulle göra näst. Det måste ha varit svårt för honom (ja honom, jag såg att det var en han) att köra samtidigt som han rökte och fimpade genom fönstret.
Jag kommer aldrig glömma mitt första Michael Jackson kassettband som jag hade av albumet Bad.
Så här såg den ut:

(bilden är lånad från ebay)

oh gamla goda tider...


Han har verkligen definierat musiken, skapat något unikt och äkta. Han öppnade MTVdörren för svarta artister och har sålt rekordmånga skivor. Ingen har sålt mer, tvivlar på att någon kommer.

Ja, det är rätt mycket Michael Jackson just nu och våga inte säga nåt negativt!!

King of Pop

Jag kan inte fatta att han är död. Det är så sorgligt. Ja har alltid tyckt om hans musik och trott att han var oskyldig i de många anklagelser som vi hört om under åren. Jag tror att folk uttnyttjade hans status i världen för att förbättre sina patetiska liv.

Kontrollerande

Äntligen sommar i Sverige!
Jättevarmt ute men jag lyckades bara ta en promenad med en kompis och hennes lilla son. Jag köpte också en klänning :) för att belöna mig själv för allt hårt arbete på jobbet varje dag. Ni vet inte vad slit är förrän ni knäcker en nagel mitt i nageln.
Imorse var jag tröttare än vanligt och hade svårt att vakna även när jag hade klätt på mig och kört iväg till Postens enorma lokaler. Där möts jag av mörker (vanligtvis) eftersom det är en megastor lagerlokal men idag möttes jag av musik. Så fort jag klivit ur bilen hörde jag Love Sexy Magic strömma ur radion som verkade vara vriden till MAX. Jag blev genast på bättre humör och en aning piggare.

Idag var jag lite nervös under tiden jag jobbade (läs körde runt Skåne). Jag lyssnar på radion rätt mycket på sistone och har även fått en vana av att besöka trafiken.nu och poliskontroll.se några gånger per dag. De pratar så mycket om alla vägarbeten och om alla kontroller poliser utför på vägarna. Inte skulle jag vilja få böter av något slag, inte för att jag gör något som jag skulle kunna få böter för.

Idag var det så otroligt varmt att jag kokade i mitt eget skinn. Man skulle kunna tro att värmen skulle skrämma iväg alla poliser från vägarna för vem vill stå på motorvägen när betongen är 100 grader och inte en buske att gömma sig bakom så långt ögat kan se...ja...jag tror inte någon vill göra det men vissa måste.

Anledningen till att jag blev nervös är för att polisen skulle finnas någonstans på min väg..
och chanser för att bli stoppad just idag var så stora eftersom de skulle kontrollera yrkesmässig trafik, till den kategorin tillhör jag för tillfället, och fordonskontroll, japp här med.
Men inget hände....inte en enda polis vad jag kunde se, å andra sidan jag var rätt inne i att sjunga med i låtarna som spelades på Lugna favoriter så jag kanske missade något :P
 Jag har kanske mindre tur imorgon när de håller på med hastighets- och bilbälteskontroller, inte för att jag kör för fort eller skippar bilbältet..

Och en annan sak...jag har inte märkt det innan men där är så många döda djur vid sidan om E22. Det är lite deprimerande att se de ruttna varje dag.. Vem är ansvarig för att hålla rent på vägarna? Eller för att sätta upp staket av nåt slag så att dumma djur som fasaner inte ska promenera rakt ut på motorvägen.

Nu är det bara jättelång tid kvar till semestern och längtar så..

j-a sommarjobb

Inte nog med att jag måste upp tidigt, jag måste bära uniform och utföra hårt fysiskt arbete. Jag har haft bad hair days sen jag började jobba och vågar knappt titta mig i spegeln eftersom mitt huvud har formats efter kepsen jag har på jobbet. 

Idag kom jag 16:55 till första stället där jag tömmer brevlådan. Jag var på så bra humör tills nån kärring kände behovet av att läxa upp mig om hur jag inte får köra iväg innan klockan blivit 17. Duuhh! Tell me something i don't know. Vem fan är hon, Posten? I think not!

Sen gick det väl okej efter det...jag lyssnade på radion och hörde en och annan låt som jag gillade men sen så kom jag till brevlåda nr 3 där jag blev lite irriterad. Nån' hade fått för sig att återanvända pizzakartonger som paket. Japp....någon ville skicka paket så de använde pizzakartonger, hela 25 av de, och skickade de.  När jag skulle ta emot alla säckar med post sa kvinnan att det var mycket idag.. he he...sen sa hon lite leende att någon skickat pizzakartonger och jag trodde att hon skämtade...men NEJ...det gjorde hon inte. Jag måste säga att pizzakartonger har vassa kanter som ger fina blåmärken i vackert lila och gröna nyanser. Try it at home!
Spännande dag. Bättre ängårdagen! Dagens händelser slår poliskontrollen och den lösa hästen på vägen igår..för att inte nämna stanken från alla möjliga djur.

Idag började värmen här i Skåne och jag spenderade dagen i bilen. Jag blir så förbannad. Om någon behöver lite D-vitamin så är det jag. Imorgon kommer det bli ännu varmare..
Solbränna kan jag glömma, och det är okej, men jag stör mig på att jag kommer få den där chaufför solbrännan.....ni vet...solbränna på vänstra armen från t-tröjans ärm och ner till klockan....damn it!Tumgrej

Då och då stötter man på en onödig grej som kan vara till nytta. Tänk att någon har "uppfunnit" detta och har tjänat massa pengar på det. Jag måste erkänna att jag ibland önskar att jag hade tumgrejen när jag läser pocketböcker liggandes. Då är det väldigt irriterande och ansträngande att hålla i boken.


 "tumgrejen"  

Nu kan du sitta med din favoritbok och läsa den med EN hand (för det kunde man inte innan) medan du gör något annat med den andra, tex äter ett äpple :P

Jimmy Choo + H&M = Too Good To Be True?

Jimmy Choo designar för H&M i höst!
Den glamourösa kollektionen lanseras den 14 november i cirka 200 utvalda H&M-butiker över hela världen. Jag kan bara föreställa mig hur långa köerna kommer vara.

Jimmy Choo kommer designa damkläder att matcha till skor och väskor. Dessutom omfattar samarbetet en mindre herrkollektion med skor, väskor och accessoarer.

Så vaddå, blir det inga damskor då? aaajaa...nåt är det iaf..


Helgen i några få ord

Helgen spenderads med min nya familj, på den gifta sidan, med god mat och sällskap. Lite sömn, lite värme och brist på internet. Tv-tittande blev det på en tv så liten som inte kunde rymma fler än 3 par ögon på skärmen. Inte något jag är van vid direkt. Men men...

Söndag kväll bjöd på film...The Curious Case of Benjamin Button. Har ni inte sett den så bör ni se den så fort ni bara kan. Den är så bra!
"For what it's worth: it's never too late or, in my case, too early to be whoever you want to be. There's no time limit, stop whenever you want. You can change or stay the same, there are no rules to this thing. We can make the best or the worst of it. I hope you make the best of it. And I hope you see things that startle you. I hope you feel things you never felt before. I hope you meet people with a different point of view. I hope you live a life you're proud of. If you find that you're not, I hope you have the strength to start all over again."

Onödig Kategori

Jag är en oseriös bloggare vilket märks. Det är mycket i "bloggvärlden" som jag inte riktigt förstår och helt ärligt, jag försöker inte ens..

Tidsfördriv är det och lite annat...


iaf för fem minuter sen upptäckte jag kategorier (nej inte riktigt) och så skapade en ny som heter Onödigt....ja där kan du hitta en och annan konstig sak (som den på bilden) som underhåller mig i ca fem sekunder.


                                                   (så praktiskt)Sommarjobb.2009

Igår började mitt sommarjobb på riktigt. Det gick bra men jag var så trött när jag kom hem. Jag tror att jag hade sträck nån muskel i halsen fö dt gjorde så himla ont.
Lite stressigt var det eftersom jag har tider att passa. Skulle jag hinna? Hur fort kan jag köra? för många tankar störde mina tankar..
Vad jobbar jag med? Jag kör post,morgon och eftermiddag.  Japp jättemånga brev och paket ska levereas till Posten. Helt otroligt hur folk paketerar "paket" det är allt från vanliga påsar som täcks med tejp till kartongbitar...man slår ihop det man har och voila...paket..
och de har alla möjliga oregelbundna former. Väldigt irriterande för mig som måste bära säckar fulla med sånt och tro mig det är inte så kul när ett sånt paket med oregelbunden form träffar dig i benet. men å andra sidan....jag slår in mina traderapaket i vanliga vita a4 papper hee hee

Iaf...imorse skulle jag åka morgonrundan med chefen eftersom jag inte kan den vägen än. Jag körde med honom igår och då var jag en aning nervös. Jag vill så gärna lära mig så fort som möjligt men jag föredrar att vara säker innan jag ger mig ut på Skånes vägar. jaa imorse var jag precis på väg till chefen när planer ändrades två gånger under 5 minuter. Jag skulle hämta honom först på ett ställe sen på ett annat och sen fick jag köra själv eftersom han fick nåt annat uppdrag. Och jag som var osäker på vägen.. jaaaa så kan det gå..jag körde själv iaf och det fixade sig. Inga misstag gjordes (igår råkade jag glömma två lådor med post i bilen när de istället skulle lastas på vagnen i Kävlinges post..oppss) och jag körde inte fel en enda gång...eller...jo det gjorde jag i Eslöv men det var inte mitt eget fel...vägarbeten hindrade mig från att nå min slutdestiation så jag fick köra runt till jag hittade rätt. Och i Eslöv är gubbarna på posten så snälla. de hade lastat av alla lådor innan jag ens stigit ur bilen. Killen som jobbar på posten i Kristianstad kunde lära sig mycket av dem.  

Jag lyckades och det är det enda som betyder något :)  trafikolyckor, köer på motorvägen och vägarbeten gjorde allt för att förstöra det för mig men de lyckades inte...HA HAA!
Jag är så glad att jag har ett sommarjobb...det är många som sitter hemma hela sommaren och måste leva på de 5000kr som CSN ger oss nån gång i maj och förväntar sig att vi ska överleva på till september när skolan börjar. Lite extra pengar har inte skadat mig så jag får kämpa på. Jag har upptäckt många nya vägar och sett en ny sida av Skåne, vilket är bra. Min orientation är så dålig så det är jättebra att jag får köra runt. Jag har upptäckt att jag alltid underskattar mina förmågor. När jag fick det här jobbet trodde jag att jag aldrig skulle klara det...eller jo jag skulle klara det men det skulle ta lång tid att lära sig....så blev det inte! :)
Vackert är det också. Så här såg det ut idag när jag körde hem från Eslöv

(skitet på vindrutan är skånska insekters inälvor)

Nu ska jag iväg till Toy´r´us och belöna mig själv med en leksak ( som ska vara födelsedagspresent åt en väldigt speciell liten pojke) och en Chai Latte på espresso house :)  Nu har jag hela fem timmar innan jag måste jobba igen..ingen tid att förlora....och jag ska iväg...så fort Marlena berättat för John att hon är gravid med Romans barn :)


Skydda dina älsklingar

Alla vet att regn kan förstöra det mesta, frisyr, make-up, mockajackor, skor och mycket annat.
Så här kan man skydda sina skor


Ny generations bänk?


Sunday bloody sunday

Helgen kom och gick.
Änuu en födelsedagsfest är avklarad och säsongens sista första och sista studentfest likaså.
Söndagen har varit en aning irriterande. Vädret suger och ger mig en hemsk huvudvärk. Jag vaknade förkyld, och höll på att kvävas av all slem.   På schemat stod en tur till ett köpcentra i närheten där vi skulle spendera våra 2 presentkort på Duka.
Tänk att shopping kan få dig att bli så irriterad och besviken. Vi hade presentkort på Duka av ett värde på totalt 1300kr. Vi visste att Cervera hade köpt Duka och att Duka så småningom skulle försvinna men inte visste vi att det skulle hända så snart och i SMYG. Av en slump gick vi förbi en Dukabutik igår och så att den var i stort sätt tom. Rea 50-70% står skyltat överallt och det som är kvar i butiken är ren skräp, förutom de fina Kosta Boda grejerna som inte är på rea. Inte förän vi är på väg därifrån upptäcker vi att det står en lapp på dörren sär det står att det är ägarbyte och då får vi panik. Vad händer med våra presentkort om Duka försvinner?
Så idag var Duka det första vi tänkte på när vi vaknade. Vi körde till en mindre shoppingcentra där det inte finns så mycket folk. Vi hoppades att den skulle vara som Duka brukade vara, full med saker. Men nope så blev det inte.

Denna Duka var så tom att det ekade. Vi frågade vhat the hell is gping on och då fick vi veta att Cervera har bråttom med att ta över och se till att Duka glöms så fort som möjligt. Självklart så vill Cervera inte ta över presentkorten som finns där ute hos människor som jag ,som tror att vi har en rejäl slant att shoppa fina saker för. Nope...köp nåt nu nu nu eller kasta värdekupongerna för imorgon är de inget värda. Vilket jävla shit.

Slutligen valde vi några Kosta Boda skålar, glas och ett stort uppläggningsfat och var nöjda men nej i kassan blir vi missnöjda igen eftersom tjejen med de konstgjorda naglarna säger att glasen står i ett åttadels set och kan inte köpas separat (trots att några andra hade gjort det så andra grejer står i set om tre osv). Whatever! Vi kom hem med några fina saker iaf. Nu är det bara ett presentkort kvar och det är på Cervera. Jag är inte glad!
För att trösta mig åkte jag in till stan för att se om Monki har rea. Nope det har de inte :(
Alla andra butiker har rea men itne Monki. why do they want to deny me those skirts?

Min första Buzzador kampanj har börjat. Jag ska testa film från Lovefilm och rapportera om upplevelsen. Film har jag fått men inte hunnit se de än. Kanske imorgon mellan jobben om jag inte somnar..

Imorgon börjar mitt tidiga sommarjobb och jag är redan cranky när jag tänker på att jag måste upp innan kl 7. Jag är verkligen ingen morgonmänniska. Sen är jag inte så hundra på vart jag ska köra men det får jag oroa mig för imorgon.the votes are in..

och resultatet av frågan "vad vill du läsa mer om i min blogg" jag ställde blev:
44%  vill läsa mer om mig
22%  vill läsa mer om shopping
22%  vill läsa mer om mitt liv som gift
11%  vill läsa allt möjligt
0%    vill läsa mer om utbildning


Där ser man.....utbildning orkar jag inte skriva om. Kul är det om man själv är insatt i det så det är inget jag skriver ofta om ändå.
ja folk vill läsa om mig och det är det de får för det mesta. Shopping dyker upp då och då eftersom jag som alla andra tjejer shoppar då och då, tyvärr väldigt lite på sista tiden. Jag fönstershoppar mycket.
Några är intresserade av mitt liv som nygift...ja det bjuder jag på då och då..men det är svårt eftersom jag ändå vill behålla de privata delarana för mig själv och jag publicerar inte gärna bilder på mig eller min man. Internet är en knäpp värld där alla utnyttjar alla så det är bäst att vara lite försiktig..

H&M fortsätter att imponeraSommarjobb

Igår började hysterin.
Jag skulle följa med en sista gång på rundan till Kristianstad som jag ska köra nu i sommar. Jag fick följa med en trevlig liten gubbe och se honom in action. han va rätt så pratglad och mycket trevlig men emellanåt hade jag så svårt att förstå vad han säger. När man kör på motorvägen så är det rätt så svårt att höra nåt och dessutom så var radion på. Jag hörde honom mumla något och hans läppar röra sig men jag visste inte vad han sa. Jag visste inte om han pratade med mig eller om han sjöng med i radion..skånska ni vet..

På vägen passerade vi en del små ställen med konstiga namn som Maa och Vä..

jaa,,,vi var på vägen i några timmar och jag blev rätt trött där mitt ute i ingenstans så jag hittade en liten affär där jag köpte pågens gifflar. Min chaufför var mer sugen på en cigg än en giffel så jag fick stoppa i mig hela påsen helt själv. Mums!

Idag väntar mer jobb. Men först ska jag få bredband installerat nån gång mellan 8 -12. Så här sitter jag halv sovandes och väntar på att någon ska dyka upp.

Sen är väl tanken att jag ska jobba hela dagen fram mot kvällen och avsluta den fina dagen med ett biobesök. Bäst att jag inte somnar.


peace out

Här är jag

Här kommer den efterlängtade uppdateringen som så många har väntat på :P

Mycket har hänt sen sist och jag vet inte var jag ska börja..

jag kan väl börja med att säga att jag är trött och irriterad så denna inlägg kommer innehåll nåt fult ord..tror jag

vi kan väl börja där jag slutade...och prata om vänskap..
det är så intressant hur man tror att man känner människor tills något obetydligt händer och de visar sitt rätta jag.
Det verkar som att jag har bråkat med en kompis om något så obetydligt som inte har något med mig att göra. Och att låta mig få höra allt det som någon bär inom sig är alldeles för jävligt. Speciellt när jag har varit den som alltid lyssnar, stödjer och ställer upp för. Tråkigt när vuxna människor beter sig som barn och inte kan kommunicera som vuxna människor.
Sånt beteende är för sorgligt...

Sen har det uppstått lite drama från oväntat håll, nämlingen en grupp jag läst matematik med på högskolan. Eftersom vi har läst på distans har internet betytt myckte för vår kommunikation och samarbete. Alla tyckte at det gick bra och vi hade planer på allt som skulle göras. Den sista uppgiften var så gott som klar men då valde två personer, en tjej som rätt sent hoppat in i vår grupp och en gammal kärring som vi anpassat oss efter rätt många gånger, att flippa ut totalt och ställa sig emot oss andra fem i gruppen. De två valde att lämna in ett eget arbete tillsammans med ett meddelande till lärarna där det stod hur via andra inte har gjort ett skit, att vi bara åker snålskjuts och att vi har varit en slapp grupp.  Va fan, undrade vi andra? jag upptäckte detta i söndags och då skulle arbetet redan vara inne men nej nånstans på vägen blev det fel. Jag blev minst sagt förbannad och satte mig ner och skrev mitt eget arbete och lämnade in den med mitt eget meddelande där jag förklarade i stort sätt hur dessa två kossor har sniffat lim eller något och att vi andra inte förstår varifrån det där kommer. Nä, men jag skrev att vi har fungerat som en grupp och att ingen har utryckt något som skulle tala om nåt annat. När de kunde sjunka till den nivån och skvallra för läraren då skulle jag fan också göra det samma.
Jag blev minst sagt förvånad över det de skrev. Jag varnade också mina andra gruppmeddlemmar så de kunde också lämna in egna arbeten. Det ordnade sig, vi blev godkända men det är ändå irriterande. Vad hände med kommunikation? Varför är de så himla konflikträdda? kan de inte komma till oss om de tycker att vi inte har gjort något? Jag fantiserar om en konfrontation med kossorna....ohh va förbannad jag är! Fortfarande!

I helgen var jag på blixbesök i Göteborg för att "fest". Vi var bjudna på 30-års fest hos min mans kusin. Tanken var att vi tre , jag man och svägerska, skulle åka upp til Göteborg men det blev inte så. Två till bjöd in sig. En av de hade jag inget emot men den andra var jag lite irriterad på. Jag överlevde iaf. Trost den hemska förkylningen som smittar alla i min väg. På festen var det lite si och så. Jag blev irriterad över komentarer som "du är alltid förkyld", "förkyld? igen?"  och min absoluta favorit " sätt dig inte vid Anela, hon är förkyld". Ni kan tänka er hur jag mådde emallanåt. Där var en person till som var förkyld på festen men det räknades inte.......Vad ska man tro? Jag försökte blockera det där men det gick inte alltid. Tack och lov för svägerskans sällskap och kommentarer....hon är min survivel kit!
Jobbigt var att åka upp dit bara för att köra tillbaka till Malmö några timmar senare. Jo kul hade vi på vägen eftersom vi stannade vid Freeport och shoppade lite men men..det är en lång väg för lite shopping. En positiv kommentar fick jag och det var när födelsedagsbarnet öppnade presenten som vi hade köpt till henne. Jag hörde någon säga "ohh Anela köper alltid så fina presenter" och det värmde, ja antingen det eller bålen kombinerat med tabletten, men glad blev jag iaf.

Så jag kämpar fortfarande med min förkylning. Är täppt i näsan och hostar lite granna men det är inget farligt. Jag har inte hört om att någon är i karantän el liknande.


Skulle börja på min alldeles egna Random light men det tar sån jävla tid att blåsa upp den där pilatesbollen, även med en eldriven pump. Jag får fortsätta kämpa med den imorgon för snart ska jag ha gäster och jag tvättar dessutom.
Med det sagt så borde jag sätta igång och plocka undan all onödig stuff som ligger på, bredvid och under soffbordet..

Vädret suger..jag har inte varit ute på länge och jag saknar solen. Det är molnigt, kallt och det ösregnar var femte minut. Jag börjar sommarjobba på måndag så jag ahde hoppats på att hitta på nåt kul innan jobbet drar igång.
Typsikt.

På torsdag ska jag gå på bio med lite folk. Vis ka se Hangover/Baksmällan. Jag betalade nästan 500 för fem biljetter, eftersom jag hämtade ut de. Jag är lite besviken eftersom just den filmen förhandsvisades och jag hade chansen att hämta ut biljetter men gjorde inte det. Varför, för att jag blev sjuk. Jag vet inte om det är godtagbar ursäkt eller inte men jag är besviken på mig själv.

så...vad mer har hänt som bör nämnas...
ja jag var på stan igår och fikade med en gammal vän. Hon hjälpte mig att köpa en studentpresent till en tjej. Det är helt sjukt så mycket pengar vi har slösat på andra den sista tiden. Flera födelsedagar, barnpresenter, studenfester bla bla..
Jag hade behövt en speciell fond för alla sådana tillfällen...

På fredag ska vi på studentfest och jag hoppas att alla spår efter min förkylnign är borta för om någon fäller nån kommentar om mig och förkylningen så kommer jag bli galen, välta bord och kasta flaskor! =)

Så där...ännu ett långt inlägg...så nu behöver jag inte blogga på ett tag igen...bra! :P
RSS 2.0