U2 360° Tour

Då var det dags att åka till Göteborg och se U2 spela live på Ullevi. Ännu en dröm blir verklighet. Det är nästan lite sjukt hur mina drömmar blir sanna, mycket tack vare den underbara människan jag är gift med :) 

Igår var vi och såg U2 3D på bio. Det var förtrollande trots att vi såg det i oktober förra året. Det var imponerande bra. Ljudet var fantastiskt bra. Varje gång Bono tog micen reste sig varenda hårstrå på mina armar...
Trots att vi satt bekvämt i röda fåtöljer och andades frisk luft så kändes konserten verklig. Jag sjöng med men vid vissa tidpunkter ville jag hoppa med publikhavet i Buenos Aires, där konserten spelades in.  Jag trodde inte att jag hade det i mig. Vi får se hur mycket jag hoppar imorgon när jag väl står där.

Oh just det..det skulle regna imorgon i Göteborg..enligt min mobil..oh joy...det blir säkert extra kul bara för det...och jag kommer ligga på stranden i Grekland nästa vecka med lugninflammation...peachy great! Det är det värt!


Ni som stannar hemma..ta det lugnt!

Adios!


too busy for you

Dagarna går så fort. Nu är det bara två arbetsdagar kvar för min del och sen är det slutjobbat ...iaf.fram till nästa sommar. Jag kunde inte vara mer glad. Pengarna har jag inte fått än så jag vet inte om jag kan bli gladare..

Nu (snart) kan jag fokusera på att umgås med min man och hitta på kul grejer för en gångs skull.
Idag var en sån dag som jag skulle vilja ha ..ja ofta... Vi vaknade rätt så sent men det var okej...vi ahde inga speciella tider att passa...Vi åkte och hämtade två vänner och körde in till stan där vi käkade lunch på Indian Haweli. Sedan blev det långpromenad och vars en 88:a innan vi åkte hem till min vännina..
Jag bortser från faktumet att jag var tvungen att jobba efter allt det roliga men det gick bra ändå. Mannen följde med och gjorde resan roligare även om han sov nästan hela vägen hem :)

Imorgon blir det bio. Vi ska se U2 3D igen :) bara för att det är så himla bra och för att värma upp inför U2 konserten på Ullevi på fredag :) Jag hoppas att regnet överraskar med sitt frånvaro så att jag kan ha en barnslig dag på Liseberg. Passa på att njuta innan resan till Kreta..


Autopilot

Först måste jag kommentera mitt förra inlägg.....va kul att så många gillade den :) mail efter mail med kommentarer och grafiska leenden :) hahaha. jag visste att ni skulle gilla den!

Vaknade efter en konstig dröm. jag drömde att jag var på en av de vanliga rundorna i folks lägenheter som jag ser efter medan de roar sig nånstans i några av jorden många paradis. I en av lägenheterna hade det varit inbrott och där låg en kropp och skräpade. Jag såg blod på väggarna och likets fötter.  Vilken väckarklocka. Vem somnar efter det? Inte jag.

Det gör inget ..jag släpade mig till soffan för att titta på tv och göra mig klar för shoppingrundan i Lund. Jag hittade några fina plagg i TopShop men bestämde mig för att hålla i pengarna. Jag provade några billiga reaplagg på GinaTricot men kände att det inte vart pengarna trots att sakerna kostade 49kr styck. ..Jag orkade inte shoppa...där är beviset...mitt jobb har dödat mig...

jag är så trött hela tiden...resan hem från jobbrundan idag gick ovanligt snabbt. Jag passaerade  två fartkameror och märke inte ens det...jag var så djupt inne i mina tankar. Om du någon gång sett JD i Scrubs vandra off i sina tankar då vet du hur jag har det... Vid ett tillfälle (ca 3 sekunder) tänkte jag på min kusin som bor i ett annat land..sen tänkte jag på vår resa till Kreta om några veckor..för att tänka på hur vi skulle utforska Kreta...sen tänkte jag på att åka inlines...sen funderade jag på hur jag skulle få plats med två par inlines i en liten resväska (jag har inte ens ett par inlines...jag har de där disco rullorna med röda hjul ;) ) sen föreställde jag mig åkandes nerför en krokig väg  och så fortsatte det...jag hade passerat två av tre kameror och blev lite rädd när jag upptäckte hur off jag hade varit.

Jag har kört den rundan så många gånger att det känns som om jag var på autopilot. Jag vet att jag inte behöver oroa mig för böter...jag körde inte för fort...jag kunde inte om jag hade velat det för där var bilar tätt framför och bakom..och hade kameran fyrat av hade jag märkt ljusfenomenet (som btw bildas av alla dollartecken vägverket ser så fort någon kör lite över hastighetsgränsen)..


Nu är det bara 5 arbetsdagar kvar och sen är det slutjobbat för min del. Jag ser fram emot torsdag nästa vecka..  jag vill återgå till det normala..jag vill att mitt hår ska slippa kepsen och att min kropp ska slippa de fula arbetsbyxorna.

Fredag 31 juli är det U2 konsert i Göteborg :)   och jag kommer vara där. Jag kommer säkert vara helt död för jag måste köra upp till Göteborg rätt tidigt bara för att kunna köa vid Kinesiska generalkonsulatet och förhoppningsvis gå därifrån med ett visum..

 
och nu till the big news....resan till Beijing är bokad. Vi åker 15 oktober  :) och stannar i 10 dagar.Naturally tänker jag i första hand på all shopping :D

 

Livet som gift

När vi dejtade så var vi ute hela tiden och vi hade mysiga hemmakvällar med hemmalagade måltider. Vi gick ofta på bio och teater och en gång på opera. Vi grillade korv på stranden och såg solen försvinna ner i havet..

Sen gifte vi oss...

Detta gör vi just nu i tystnad..med tv:n på i bakgrunden


haha

Vykort - när de är gratis

Har ni nån gång lagt märke till gratis vykort i caféer, pubar, restauranger etc???Jag har! När jag gick på gymnasiet samlade jag på dem...Vissa är helt enkelt coola, roliga och användbara. Andra är ren shit. Några har kunnat användas som gratulatiosnkort på födelsedagar etc etc

Idag har jag haft nöjet att titta på på korten i flera timmar. Vissa har gett mig sår på händerna. Vissa har irriterat mig ..ett exempel är det där j-a fåret från tele2 reklamerna..sheeep...oh va de reklameran irriterar mig..kan de lägga av med de nu!
Iaf..många av de där korten placeras precis vid toaletterna...och endast några få på en normal plats..t ex vid dörren etc. Så  i några timmar idag har jag haft nöjet att lukta på ca 10 olika toaletter. Tur att jag inte hann äta något idag!

Nu om ni ursäktar ska jag sätta mig i bilen och köra i några timmar..

Mitt liv suger de närmaste två veckorna också..

hur har ni det? Snälal dela med er av era hemska erfarenheter!

Kändisbarn


(från vänster till höger:  Eden & Sabbanah Mahoney,Apple Martin,Cruz Beckham,Ryder Robinson,River Russell Dear,Brooklyn Beckham,Sean Preston Federline,Ava Phillippe,Lourdes "Lola" Ciccone Leon,Shiloh Nouvel Jolie Pitt,Jayden James Federline,Tennyson Crowe,Maddox Chivan Jolie Pitt,Milo Langdon,Suri Cruise,Romeo Beckham,Oscar Jackman,Deacon Phillippe,Phinnaeus "Finn" Moder,Lila Grace Moss,Coco Arquette,Zahara Marley Jolie Pitt,Violet Affleck,Henry Samuel,Johan Samuel,Grier Shields,Charlie Crowe,Kingston Rossdale,Ruby Maguire,Helena "Leni" Klum,Rocco Ritchie,Moses Martin,Pax Thien Jolie Pitt,Matilda Ledger,Hazel Moder,Rowan Shields)


..så söta så bortskämda och kanske mobbade?....för deras namn

Aanisah: Macy Gray (även mamma till Tahmel)

Apple: Chris Martin och Gwyneth Paltrow

Astrella Celeste: Donovan och Linda Lawrence (även föräldrar till Oriole Nebula)

Atherton Grace: Don Johnson och Kelley Phleger

Audio Science: Shannyn Sossamon

Aurelius Cy: Elle Macpherson och Arpad Busson

Blue Angel: U2's The Edge och Aislinn O'Sullivan

Bluebell Madonna: Geri Halliwell

Brooklyn: David och Victoria Beckham (även föräldrar till Romeo och Cruz)

Calico: Alice och Sheryl Cooper (även föräldrar till Sonora Rose)

Camera: Arthur Ashe och Jeanne Moutoussamy

Destry: Steven Spielberg och Kate Capshaw

Diezel Ky: Toni Braxton och Keri Lewis (även föräldrar till Denim Cole)

Fifi Trixibell: Bob Geldof och Paula Yates (även föräldrar till Peaches och Pixie)

Fuchsia: Sting och Frances Tomelty

Gaia: Emma Thompson och Greg Wise

Gulliver: Gary Oldman och Donya Fiorentino

Heaven: Lil' Mo (även mamma till God'Iss Love Stone)

Heavenly Hiraani Tiger Lily: Paula Yates och Michael Hutchence

Hopper: Sean Penn och Robin Wright

Ireland: Alec Baldwin och Kim Basinger

Jaz: Steffi Graf och Andre Agassi

Jazz Domino: Joe Strummer

Jermajesty: Jermaine Jackson och Alejandra Genevieve Oaziaza

Kal-El Coppola: Nicholas Cage

Kyd: David Duchovny ochTea Leoni

Lark Song: Mia Farrow och André Previn

Lennon: Liam Gallagher och Patsy Kensit

Liberty: Ryan Giggs

London Emilio: Slash

Luna Coco Patricia: Frank Lampard och Elen Rive

Marquise: 50 Cent

Memphis Eve: Bono

Moon Unit: Frank Zappa, (även pappa till Dweezil och Diva Muffin

Moxie CrimeFighter: Penn Jillette (även pappa till Zolten)

Ocean: Forest Whitaker (även pappa till Sonnet och True)

Pilot Inspektor: Jason Lee och Beth Riesgraf

Poppy Honey: Jamie och Jules Oliver (även föräldrar till Daisy Boo)

Rocket: Robert Rodriguez (även pappa till Racer, Rebel och Rogue)

Rufus Tiger: Roger Taylor (även pappa till Tiger Lily och Lola Daisy

Saffron Sahara: Simon och Yasmin Le Bon (även föräldrar till Amber Rose och Tallulah Pine)

Sage Moonblood: Sylvester Stallone och Sasha Czack (även föräldrar till Seargeoh)

Satchel: Spike Lee och Tonya Lewis Lee

Seven Sirius: Andre Benjamin och Erykah Badu

Shiloh Nouvel: Brad Pitt och Angelina Jolie

Sosie: Kevin Bacon och Kyra Sedgwick

Suri: Tom Cruise och Katie Holmes

Tallulah: Bruce Willis och Demi Moore (även föräldrar till Scout och Rumer)

Willow Camille Reign: Will Smith och Jada Pinkett-Smith

Zola Ivy: Eddie Murphy och Nicole Mitchell
werid.....huh? Hur ropar man på barnet när det heter Fifi? En knähund kommer kanske springande istället?


Visa for China

Lördag at last men det blev inget sovmorgon för mig. Som vanligt var jag uppe vid 9 och satt och glodde på tv med en skål Chocopuffs.

När mannen vaknat och kickat igång dagen blev det bättre. Vi har lite planer för dagen men vi är väldigt försenade. vi får se hur det blir. Vi firar tre månader somgifta idag =) så vi ska försöka fira det på nåt mysigt sätt.


De senaste timmarna har jag suttit och forskat om Kina och börjat förbereda vår resa. Kollat upp sevärddheter, hotell..hur man skickar hem ett paket fullt med grejer man shoppat där borta osv..
Nu har jag iaf fyllt i ansökan om visum för både mig själv och mannen..nu sk den bara i händerna på en anställd vid Kinesiska generalkonsulatet i Göteborg. Ja den tillsammans med en hel hög pengar..
Jag som trodde att visan kostar 220 kr....pfff....nu står det lite konstiga uppgifter om att det ska kosta 600...vet inte om det bara gäller för ambassaden..nån som vet?Sen så blir det en rush-fee för att få visan samma dag.....vi ska ansöka om den direkt på plats...ja ja..det får bli så...jag betalar gärna lite mer och får den direkt samma dag än att skicka mitt pass med rek brev och massa annat shit..det blir bäst så..


i'm so excited....


kan föreställa mig vandrandes flera kilometer på Kinesiska muren med solen i ryggen :) Ahhh...


Mitt möte med en psykopat

Idag var en rätt vanlig dag.. Vaknade, käkade frukostflingor, tittade på Våra bästa år, fick sällskap av en kompis som var tillfälligt i Malmö.

När jag lämnat av henne på centralen åkte jag till affären i vårt område för att hämta ut mitt paket fyllt med varor som jag hade fyndat på H&M's hemsida.

Jag har väntat på det paketet...

Jag går in i affären och ser att den väldigt otrevliga mannen jobbar där. Flera gånger har han betett sig väldigt oartigt mot mig och agresssivt. Det var på den tiden när jag sålde många grejer på tradera och var där every now and then.
Nån gång när jag varit beredd att han skulle göra nåt konstigt har han varit ovanligt snäll, haft ögonkontakt och t o m gett ifrån sig ett leende med kommentaren "vilken fin klocka du har".. creep!

Iaf...idag går jag in och ställer mig i kassakön. Två äldre damer står framför mig och den creepen tar betalt. Han är väldigt kort mot damerna men de märker inget. Jag står bakom de och håller paketavi:t och legitimationen i mina händer. När tanterna är klara går psykopaten mot mig och räcker ut handen till mig utan att titta på mig. Jag tänkte 'okej...vilken service men jag sa inget' - jag skulle lägga pappret i hans äckliga hand men då slet han det ur mina händer. Jag tappade hakan! Han skrämde mig lite. Vem fan gör så?!
Sen letade han upp mitt paket i värsta stressen...och när han hade letat upp den slängde han den åt mig så den landade på vågen. Jag blev chockad! OCh RÄDD! jag började gå mot dörren...jag ville säga nåt åt honom...vem fan beter sig så i en AFFÄR? vad hände med service!
Men jag sa inget...jag vände mig om och tittade konstigt på honom. Men då började han mumla något, sparakde till nåt som var i närheten och då gick jag därifrån. Mannen är ostabil..helt klart. Dit tänker jag aldrig mer gå! What a creep!

han förstörde halva dagen för mig. Jag ville åka tillbaka dit och ge honom en spark...


anyways...jag fick mitt paket...två fina kjolar, en turkos top, bikinitrosor och en tubtop. Me mucho nöjd eftersom allt gick för ca 300kr! inkl frakt.

I just made myself happy

och innan ni börjar tänka på hur, ska jag berätta...

jag har gjort en beställning av ett speciellt smycke till mig själv...det kommer vara väldigt personligt...och jag tror att jag  får den om två - tre veckor. Trist med så långa väntetider men det är det värt. När det väl kommer ska jag lägga upp en bild!

på sista tiden  har det varit rätt mycket jobb och lite nöjen. Jag har hunnit  med en och annan fika och umgås med några vänter. Tyvärr så fick jag veta imorse att jag måste jobba dagtid nästa vecka så jag måste flytta fram mina kompisträffar till denna vecka. Vilken stress.  Det påverkar mitt privatliv. Jag vet inte ens om det är värt pengarna. Vilak tjänster jag gör!
För andra gången den hä veckan har jag blivit väckt och tvingad upp för att vänta på stora leveranser fråns tora gula lastbilar. inte konstigt att jag är cranky!

för några inlägg sen skrev jag om Mittens rike...eftersom jag håller på att planera en resa till Peking.
som tack för det fina inlägget fick jag en bok av de. Så snällt.Biobiljetterna var också en trevlig överraskning. De fick jag som tack för att jag hjälpt till med en undersökning.Läste vesnas blogg och hon skrev om nitarmband. Jag vill också ha nitarmband men jag är så himla snål för jag vill inte lägag 150 spänn på ett armband. Såg att h&M har en billigare variant och det måste jag kolla upp specieltl eftersom jag har ett 50kr rabattkupong. Kan man inte göra egna nitarmband?
Köpa nitar på panduro hobby och fixa ett eget unikt armband?
det måste jag kolla upp.

 Har jag lyckats göra det här armbandet på bilden helt själv
så kanske jag kan göra ett nitarmband???


Ni får gärna tipsa om var man kan köpa billiga nitarmband!!!!


-----------------------------------------------------------------------------------


Nu är det bara två veckor kvar till U2 spelar på Ullevi och jag står där och njuter av Edges härliga toner....ahh..

Quality time well needed

Äntligen helg och äntligen så har vi tid för oss själva, min man och jag. Nygifta är vi, men har alltid för mycket inplanerat på helgerna som involverar andra människor. Det är jättehärligt att umgås med vänner men just nu behöver vi quality time. Så imorgon börjar vi dagen med ett besök på vår (en av de) lokala spa där vi ska få vars en helkroppsbehandling med varm olja. 

                                       


Sedan blir det middag och annat gott och kul...just the two of us

jealous??

Ballong fashion


Det nyaste inom modevärlden : ballongklänningar!
Fantastiska kreationer som ser rätt så bekväma ut.

Skulle du ha en ballongklänning på dig?
I <3 gratis produkter

Gillar du gratis saker som jag? Då borde du bli buzzador.

Vad betyder Buzzador ?
Ordet Buzz betyder surr-rykte. Genom Buzz marketing - ryktes marknadsföring - sprids kunskap om produkter och tjänster och stärker därigenoom varumärket om produkten eller tjänsten är bra. Den sista delen av ordet Buzzador kommer från ambassadör. En Buzzador är alltså en varumärkes -ambassadör.

Du blir medlem helt kostnadsfritt och fyller i dina intressen på medlemssidan. Dina intressen avgör vilka kampanjer du erbjuds. Du blir inbjuden till en kampanj via mail. När du accepterar en kampanj samlar du dina vänner och delar ut eventuella varuprover, berättar om Buzzador och testar prodkuterna tillsammans med dina vänner.

Jag t ex är mycket intresserad av film, resor, mode, mat, litteratur, skönhetsvård etc så hittills har jag blivit erbjuden att testa filmer gratis i en månad. Jag fick välja vilka filmer jag ville och de kom rakt ner i brevlådan. Jag behövde inte ens gå ut. Helt perfekt!  Nu har jag blivit erbjuden att testa ljudböcker gratis i en månad....det har jag tackat ja till!


Du väljer själv om du ska vara med i en kampanj - det är helt gratis och där är inga dolda krav. Om du tackar nej till en kampanj så kommer du fortfarande att bli inbjuden till andra kampanjer. Jo fler kampanjer du deltar i desto fler poäng får du och desto fler kampanjer erbjuds du. Så är det.

Det enda kravet från Buzzador är att du måste lämna en rapport när du slutfört en kampanj. Där ska du skriva vad du tyckte om produkten och lite sånt. Inget svårt och det tar inte lång tid.

Det bästa med Buzzador är att de flesta produkterna du buzzar om får du behålla (undantag är om du får provköra bilar eller testa internetgrejer). Du betalar inte ens frakten - allt är gratis. Jag har hört att folk har fått prova på ost, kaffe, choklad,godis, barnmat, pasta, soppa, chips osv osv..

Jag blev medlem just för att jag gillar gratis saker. det är ingen hemlighet. Sen så är det kul att få prova olika produkter som man kanske inte hade vågat köpa.


BLI MEDLEM NU GENOM ATT KLICKA HÄR

du kommer inte ångra dig.

jag mitt i stormen

Jag vet inte vad det är med mig på sistone men jag kan inte hålla mig vaken särskilt länge på dagarna och kvällarna.
Idag blev jag väckt ur min djupa koma av telefonen vid 1040. Jag hade totalt glömt att jag hade en shopping-date med en väldigt väldigt god vän.  Jag fick kämpa mig upp och fixa till mig innan jag gav mig ut i det nu inte så somriga vädret. Från att ha varit väldigt varmt och soligt har det nu övergått till grått molnigt/soligt och kvavt..

Shopping blev det för lite mer än 1500-: och jag är supernöjd!. Lunch käkades och djupa samtalsämnen berördes. Jag och min vännina har planer som jag inte får avslöja förrän om ca 2 år. Stay tuned ;)

Jag kom hem vid tretiden redo att falla i ännu en koma men plikten kallade. På med uniformen och kör. Jag var sömnig och inte ens den kalla luften från AC:en i mitt ansikte kunde hålla mig särskilt vaken..inte förrän stormen började. Ösregn och stora vattenmassor på vägarna.. Det finns inget mer skrämmande! Jag tog det lugnt och snart var det över.

Jag gjorde jobbet precis som varje dag..hmmm nu när jag tänker på det där är några ändringar...Kärringen som brukar påpeka vad klockan är vid mitt första stopp har tagit en chillpill och är mindre bitchig....McGyver tjejen i Everöd är MIA och är ersatt med någon som kan sitt jobb. De tvä männen som jobbar på posten i Kristianstad har blivit ännu mer desperata för att komma hem tidigare. De har betalt till 1830...jag dyker upp vid 1810...De dupar alla säckar och lådor vid bilen och ser på medan jag lastar påd e tunga grejerna. Sedan väntar de vid grinden tills jag kört ut för att låsa och köra hem i hög fart. Jag har den senaste tiden börjat ta det väldigt lugnt hos de...lastar på lugnt och fint och stressar inte alls. Det verkar de inte gilla för nu när jag kommer har jag inte ens klivit ur bilen och sakerna har redan börjat lastas i. Good dog...i mean boys!

På vägen hem började himlen falla ner på E22:an. Ännu värre regn. Det sjuka vara att solen sken så starkt att jag inte kunde se vägen. Det var riktigt jobbigt att titta och mycket svårt att se vägmarkeringarna både pga solen och allt regn. Vindrutetorkarna på den bilen kommer  vara mycket slitna när jag lämnar ifrån mig bilen av allt det hårda jobb de gör varje dag och jag kommer (nån av de här dagarna) köra av vägen. Sån tur kan jag inte ha varje gång.

Men idag....jag har aldrig varit med om värre ösregn och så starkt solsken på en och samma gång. När jag tittade i backspegeln såg jag en megastor regnbåge sträcka sig över motorvägen..och framför mig var det översvämmning..


Michael Jacksons dödsattest

..har publicerats på nätet. Den finns här. Det är fortfarande okänt var han ska begravas och när.

Jag hann se en del av minnesceremonin som tv4 sände tidigare ikväll. Jag måste erkänna att jag grät okontrollerat över alla de fina ord som hans nära och ära hade att säga om honom. det värsta var när hans dotter tog mikrofonen för att se att han var den bästa pappan..

Just nu tittar jag på konserten från Dangerous tour som spelades in i Bukarest 1992.  Han var lika bra live som han var i stereon. Hans musik var fötrollande.

När han dök upp på scenen började folk skrika och svimma inom minuter, utan att han rört sig eller sagt något. Så stor var han..Detta är en sorglig dag...

Gekås, Ullared - uppdaterat

Vaken efter att ha sovit bara ca 4½ timme. Helt döda. Vi kanske skulle skippat pokerspelet igår kväll. Nu, så snart min man pallat sig upp ur sängen, ska vi bege oss iväg till McDonalds för lite EggMcMuffin och Panncakes innan vår skjuts som tar oss till Gekås, Ullared kommer.

Roadtrip kombinerat med budgetshopping blir det alltså idag. Förra året var jag där sist och hittade rätt så fina grejer till inte så mycket pengar. Vi får se vad det blir idag...jag hoppas på skärp, skor, tröjor, bikini, fotoalbum, badlakan och lite andra grejer..

------

Vi åkte till McDonalds och beställde vars en toastmacka, En frukostmacka med kalkon, en egg mcmuffin och pannkakor. dålig sevice blev det eftersom vi fick vänta rätt länge för att få beställa och sedan fick vi inte med alla grejer så vi var tvungna att sätta oss i bilen och köra dit igen. Irriterande!

Åkte till Ullared och shoppade i några timmar. Vi slösade nästan 5000:- och köpte mest grejer för hemmet. jag hittade bara en coola anna topp och ett linne.är lite besviken! Vi kom hem så trötta men lämnade påsarna i hallen och åkte in till stan för middag på Indian side. Ord kan inte beskriva hur gott det var!Pssssssssttt.....

Vi har bokat oss en solresa =)


Ni kan se bilderna hos min svägerska Jawna (hon var snabbare med att skriva om det)

Mittens rike

Jag håller på att planera en resa till Peking, Kina. Jag är så excited, det går inte att beskriva med ord. Det har alltid varit en dröm att besöka bl a kinesiska muren. NU kommer det äntligen bli verklighet.

Jag håller på att forska om allt som är värt att se, om allt som vi behöver tänka på och hur vi ska på bästa sätt förberedda oss för drömresan. Jag har lånat några böcker på biblioteket men det är så mycket enklare att läsa på nätet.

En av de första sidorna jag hittade om Kina är Mittens rike - din guide till Peking och Kina. Vilken underbar sida! De har samlat allt det viktiga jag behöver inför resan. Där kan man läsa allt om Peking och övriga Kina, sevärdheter, olika hotell, språket mm.

Man kan hitta flygresor till Kina och man kan t o m hitta och boka guide som man kan ha stor nytta av på sådana resor. Just nu kan man se att de har samlat de billigaste flygresorna till Kina från Sverige.
Igår satt jag och läste om hur man ansöker om visum och oroade mig hur jag skulle fylla i allt men oron är borta nu eftersom hjälpen finns på Mittens Rike.

Alla har väl någon gång drömt om att resa till Kina.Jag rekommenderar att du klickar på länken nedan som tar dig till hemsidan där allt finns samlat. Jg trodde att resan var omöjlig för mig, pga många anledningar, men det är det inte. det finns hjälp att få.
Här kommer du garanterat hitta något av intresse eftersom de har något för alla. jag har hittat massor. Jag har börjat sammanställa ett litet dokument som jag ska skriva ut och ta med på resan. Så enkelt är det.

Nu är det förhoppningsvis nån månad kvar tills jag befinnermig i Peking bland de fina huset, bland de stora folkmassorna på Himmelska fridens torg :)


RSS 2.0