Mittens rike

Jag håller på att planera en resa till Peking, Kina. Jag är så excited, det går inte att beskriva med ord. Det har alltid varit en dröm att besöka bl a kinesiska muren. NU kommer det äntligen bli verklighet.

Jag håller på att forska om allt som är värt att se, om allt som vi behöver tänka på och hur vi ska på bästa sätt förberedda oss för drömresan. Jag har lånat några böcker på biblioteket men det är så mycket enklare att läsa på nätet.

En av de första sidorna jag hittade om Kina är Mittens rike - din guide till Peking och Kina. Vilken underbar sida! De har samlat allt det viktiga jag behöver inför resan. Där kan man läsa allt om Peking och övriga Kina, sevärdheter, olika hotell, språket mm.

Man kan hitta flygresor till Kina och man kan t o m hitta och boka guide som man kan ha stor nytta av på sådana resor. Just nu kan man se att de har samlat de billigaste flygresorna till Kina från Sverige.
Igår satt jag och läste om hur man ansöker om visum och oroade mig hur jag skulle fylla i allt men oron är borta nu eftersom hjälpen finns på Mittens Rike.

Alla har väl någon gång drömt om att resa till Kina.Jag rekommenderar att du klickar på länken nedan som tar dig till hemsidan där allt finns samlat. Jg trodde att resan var omöjlig för mig, pga många anledningar, men det är det inte. det finns hjälp att få.
Här kommer du garanterat hitta något av intresse eftersom de har något för alla. jag har hittat massor. Jag har börjat sammanställa ett litet dokument som jag ska skriva ut och ta med på resan. Så enkelt är det.

Nu är det förhoppningsvis nån månad kvar tills jag befinnermig i Peking bland de fina huset, bland de stora folkmassorna på Himmelska fridens torg :)


Kommentera mera
Postat av: karin

svar: lite svåra, men man får öva! är man van med klackar är det nog inget problem :) De kostade 750kr på scorett. Väldigt bekväma eftersom de har en ganska hög platå!

2009-07-01 - 11:29:01
URL: http://avantgardefashion.blogg.se/
Postat av: OONA

Vad kul! Hur kommer det sig att du ska till Kina då?

2009-07-01 - 12:48:14
URL: http://oona.blogg.se/
Postat av: Alina

Godmorgon! Hoppas du får en bra dag! =)

2009-07-01 - 13:58:50
URL: http://musicrecord.blogg.se/
Postat av: madde

tack snälla du,jag finner min inspiration lite här och där,många bloggare här ute i datavärlden som har extremt fina hemjag älskar dessutom inredning så gör mitt bästa,kul att du gillar det

ingen ny frisyr utan klippa topparna och färga utväxten som var extremler

haft en bra onsdag?

2009-07-01 - 14:17:27
URL: http://mrsmaddy.blogg.se/
Postat av: J. ONLY

Jag har smakat... men dem här konstbento:sar tror jag inte att dem smakar sådär jättemkt..men man vet ju aldrig :) Kram!

2009-07-01 - 15:19:50
URL: http://jonly.blogg.se/
Postat av: Mia

Hej du, har du lust att klicka dig in på http://www.asusnordic.com/summertour/?p=351 och rösta på mig o min syster... det tar typ 3 sekunder du behöver bara klicka på lilla snäckan bredvid bilden.. vore himla fint av dig och skriv en kommentar så att jag kan tacka dig senare...

Peace

2009-07-01 - 16:54:18
URL: http://metrobloggen.se/miiia
Postat av: Patricia

ska du till kina? wow.. dit skulle jag vilja resa

2009-07-01 - 18:40:41
URL: http://fuckmeheels.blogg.se/
Postat av: vesna

gud vad jag vill åka till kian igen och igen och igen när jag läser att du ska åka.. ja försöker planera in en resa nästa år =)jaaa.. haha lovely diana :D

2009-07-01 - 18:41:27
URL: http://vesna.blogg.se/
Postat av: Jennie

gud va roligt att åka dit då! :)

2009-07-01 - 20:22:57
URL: http://jenniebergqvist.blogg.se/
Postat av: bbellahh - allt i ett

Åh vad roligt att åka till Kina! Blir lite småavis på dig :)

2009-07-02 - 00:33:27
URL: http://bbellahh.blogg.se/
Postat av: Amanda

Underbart med en sådan resa! Jag har aldrig varit utomlands men skulle jag åka någongång så lockar Kina och Japan mig jättemycket. Det är sån skillnad mot vårat lilla land. :o)Så mycket att se. Och vem vill inte se jättepandorna innan det är för sent?

2009-07-02 - 07:41:05
URL: http://creyla.blogg.se/

Kommentera inlägget här, please:

Namn:
Komma ihåg dig?

E-postadress: (publiceras ej om du inte vill)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0