TGIF!

Äntligen fredag och jag är ledig! Jag har en tråkig uppgift att skriva men jag gillar stress så jag gör allt annat än det just nu. Det får vänta till ikväll!


Nu har jag varit och skickat lite tradera paket och köpt lite frukost till imorgon eftersom vi får fint besök =)
...På dagens to do lista stod städning och en del disk men det blev åtgärdat inatt runt 0130. japp jag är aktiv om nätterna och är väääldigt nöjd med mig själv!. Så nu kan jag slappna av och ha kul.
Så nu när nästan allt är klart ska jag till stan och fika..mmmm chai latte

YouTube

Ikväll lyssnade jag på musik på YouTube och kom över de här gamla godingarna:





"Free your mind and the rest will follow! Be color blind, don't be so shallow!"



och



Torsdag..

Varför kan det inte vara fredag redan? jag  är ledig på fredag och ser fram emot en mysdag efter att jag städat och plockat undan allt som ligger på golvet.

igår upptäckte jag nåt skrämmande på min hals och jag måste dela med mig...det var ett ca 2 cm långt gult hårstrå som stack rakt ut från min hals. va fan är det för nåt och varför har jag det? jag som inte är så hårig av mig. fy! jag klippte jäveln men blev lite orolig eftersom jag förra eller t o m veckan innan den hittade en liknande vid munnen (fast den var inte så lång alls).  what is going on vill jag veta!  kan det bero på p-pillerna?? fy va jobbigt! tyck synd om mig!

nu måste jag göra mig i ordning så jag inte missar några bussar som igår...en diskussion väntar på högskolan :( bb..bbb.b.b.bbbboring!



Världens segaste dag

Hur ska man planera sin dag när man har en föreläsning som dessytom är obligatoriskt och är mellan 1715-20?
jag vaknade vid 9 och låg i sängen till ca kl 15. där emellan skrev jag en inlämningsuppgift, tittade på tv, såg en massa videos på youtube, snackade massor på msn, surfade runt på nätet och käkade frukost - allt i sängen.
mysdag!
sen började stressen! jag skulle hinna duscha - köra inpackning i håret sminka mig klä mig föna håret och hinna med bussen. nope det var mission impossible. en gruppmedlem från distansmatte ringde och pratade på medan jag stod där i bara handduk ...min bror ringde med goda nyheter och jag vet inte vad mer drog ut på tiden men jag lyckades missa två bussar och springa till den tredje..ja var jättevarm från hårföningen och sen så sprang jag också i världes tjockaste jacka...mysigt...och jag som hade plattat håret...det regnade...så det förstördes!
men jag lyckades ta mig till föreläsningen prick 1715 med en chai latte och en grov scones bara för att vänta i 20 in på att föreläsningen ska börja.

och sen kommer den bästa delen...föreläsaren som är lärare talade så tyst, så långsamt, så ointresserad, hon läste av sin egen powerpoint och ställde frågan 2har ni nåt att säga om det?" efter varje pp-bild.
världes segaste föreläsning nånsin. mina kompusar sms:ade varandra trots att det bara satt två människor mellan de, jag spelade quadro pop och sms med en kompis från Bosnien, uppdaterade min kalender - by the way min sista kväll som singel blir fredagen den 17 april - och käkade min scones...

sen hade kvinnan stake att dra ut över tiden med världens tråkigaste film som hon själva hade filmat - så klart!
där vid 20:05 fick vi nog så vi gick därifrån men vi vinkade hejdå till henne. ....herregud att hon itne inser själv hur dålig hon är på att föreläsa...jag vill verkligen ha tillbaka de timmarna som jag spenderade i den mörka salen.

och bland allt det tråkiga nös Linda massor så jag kommer säkert bli sjuk inom några dagar (det e inte första gången hon smittar mig och antagligen  inte den sista)

hela dagen har varit så himla seg. mina fyra måltider bestod av cornflakes, pizza, scones m cream cheese och ceaser sallad.
efter världens segaste föreläsning åkte vi tjejer till Anna för onsdag är lika med Greys-kväll.
där tog jag upp min ceasersallad och insåg att jag inte fått med någon dressing. fan va förbannad jag blev...jag var så hungrig och så arg...att de aldrig glömmer de jävla, äckliga vitlökskrutongerna istället..


ja och sen hittade jag ett hårtrå i salladen också...vet inte om det var Lindas el personalen....blää

nu ska jag sova....hoppas på en bättre dag imorgon..

Semla, nej tack!

Idag är fettisdagen och alla mumsar på semlor, alla utom jag. Varför? jag har fått en avsmak för de! De är inte så goda när man tänker efter och dessutom en de en kaloribomb.

Varje semla innehåller ungefär 500 kalorier.
Grädde: 130 kalorier.
Mandelmassa: 200 kalorier.
Bulle: 160 kalorier.
Florsocker: 8 kalorier.
jag tycker att de borde skriva det på förpackningen!!!

Jag var och tränade nyss, att förbränna 100 kalorier på löpbandet var inte lätt när man powewalkar/springer uppförsbacke. imorgon väntar yoga på Wii innan kvällsföreläsningen och kompisträffen.

Så nu ska jag tvätta och slappna av i soffan. Jag tror att Linda Rosings dating program börjar ikväll, måste se bimbo i aktion. Så sjukt att hon tjänar pengar på att exponeras i tv genom att påstå sig leta efter mannen i sitt liv när vi alla vet att hon inte kommer hitta någon att vara med i längre än 5 minuter. Människor som inte gillar henne, som jag,  ser på dprogrammet och hennes tittarsiffror ökar och skitet fortsätter sändas. Jag tänker itne följa det men jag ska se en del av det ikväll. 
Jag tycker mest synd om hennes barn som har en bimbo till mamma som är hungrig efter uppmärksamhet och har förvränga uppfattningar om hur en kvinna i hennes ålder ska se ut. Hon har väl en dotter i tonåren? vilken förebild hennes mamma är. Jag skulle inte bli förvånad om flickan höll sin mammas identitet hemlig.. 


och PS. jag är redan jättetrött på all snack om voctorias förlovning. vem fan bryr sig. herregud. så mcyket ståhej var det inte när jag förlovade mig :P
människor svälter världen över och i sverige måste vi titta på samma tv inslag om och om igen. vem bryr sig om hon sa ja ja ja.
och nej jag har inte pms.

Typiskttttt

kommer du ihåg att jag skrev om att jag hade bestältlt ett par snygga sandaler på ellos?
jag skrev om det här.
Iaf ,idag fick jag sms avisering på att mitt paket från ellos hade kommit. so very exciting...
eftersom jag var upptagen nästan hela dagen glömde jag hämta ut paketet när jag var på väg hem. Senare på kvällen insåg jag vad jag missat så jag tvingade mig dit efter City gross. Jag beställde ett par romansandaler också kända som gladiatorsandaler i cognacfärgen och ett par trosor för att komma upp i deras minsta beställningsvärde (som är 200kr). Jag fick med mig hem ett megapaket som skrämde livet ur mig. jag kunde knappt få den upp för trapporna. ett tag ar jag riktigt orolig över vad som fanns där inne. jag var rädd att jag råkat beställa massa annat :(

min typiska tur....sandalerna  var för små i storleken. jag tror inte att deras storlekar stämmer överrens med de vanliga i affärerna. besviken som jag var börjar jag läsa om hur man kan skicka tillbaka en vara så ser jag att man kan fylla i returordern direkt på mina sidor och få rätt vara skickat med det samma. så nu har jag pakat in returen som ett lunchpaket (sådana som slängs ur flygplan i krigsdrabbade länder). har tejpat det så himla mycket att den inte går att förstöra =) även om man hade slängt ut den från ett flygplan, men med min tur....hmm...kanske den försvinner i posten och jag måste betala dubbelt...

ja just det...det som bestämde storleken på mitt ursprungliga paket var tekoppar som jag fått gratis. Jag kom på det sen..jag skulle ha fått två gratis men av nån anledning fick jag fyra. hehe rätt kul för jag klagade på att man alltid får två koppar, aldrig ett set. somebody heard!


någon hörde mina önskningar angående filmer också för på torsdag släpps biljetter till förhandsvisning av Shopaholic :) och eftersom jag har en supersnäll vän ska hon hämta biljetter till mig och henne. 

nu är blodsockret lågt så jag måste fylla på med nåt sött...kanske jordgubbar .. och en dusch innan Oscargalan som börjar kl 21 på Dr 2 danmark. lite konstigt att ingen annan sänder höjdpunkter från nattens big event :S



 

Auskultation

Idag har jag vaknat med magont och noll vilja att kliva ur sängen.
Dagens uppgift bestod av besök på en montessoriförskola där jag skulle observera allt från miljön till materialet, allt från golv till tak, från barn till pedagoger. Jag tror att jag var nervös inför det okända som väntade. Jag skippade bussen och bestämde mig för att köra tvärs över stan till stället som gömde sig i ett gult höghus.
Jag observerade det som jag kunde och visste hur och fram mot kl 15 kände jag mig rätt så klar med observationen ( plus att parkeringen gick ut). Det är alltid så himla kul att vara runt barn. Dessa var mellan 3 och 6 år och ställde frågor som "vad gör du här?" "hur många år är du?" "varför säger du inget?" "vad skriver du?" "varför går du hem?"  =) hihi

Nu blir det snabbmiddag med buffalo wings, grönsaksmix och potatisgratäng. Gott men kanke inte så nyttigt. Jag behöver all styrka för att skriva min observationsuppgift. Den vilar över mig som ett stort svart moln så lika bra att få det gjort.


Idag har termometern visat 3 grader. Snart snart (inte snart nog) är det vår och då vill jag bränna min vinterjacka och alla stövlar. jag tror inte att jag kommer ihåg hur man går i flipflops längre.. va synd om mig eller hur?




Nu till dagens fråga: finns Iphone att köpa i sverige?



 


Must Have...

Idag vaknade jag otroligt trött och tvingades upp ur sängen eftersom urinblåsan höll på at sprängas.
jag hade en konstig dröm inatt. Jag drömde att jag träffade pappas bilmekaniker för att diskutera ett sommarjobb och han tog med mig på en tur med sin lastbil. Tydligen så var vi i tyskland och efter att vi parkerat promenerade vi längst stranden med turkost vatten (yeah right i Tyskland, i think not). Under tiden höll solen på att gå ner och jag tittade bort mot horisonten och såg Eiffeltornet sträcka sig upp till himmlen. Jag tappade hakan och undrade hur det var möjligt och den snälla bilmekanikern förklarade att tyskland låg så nära Frankrike och tydligen väldigt nära Paris.
Så vad gör jag? jo jag tar fram kameran och ska precis ta ett foto, för att visa min sambo, men då har vi redan gått en bit och kan inte se Eiffeltornet längre. Jag tänker att jag tar det på vägen tillbaka men när vi är på väg tillbaka finns det en massa byggnader framför och runtom tornet att man inte kan se det tydligt. Jag tar fram kameran än en gång och just då går solen när och man kan inte se något längre. jag zoomar in och ser ruiner av Egyptiska pyramider. Jag vet inte hur eller varför men just i den stunden fanns mina två kusiner och min bror där för att reta mig och vi kunde alla skratta gott om händelsen.
Slutsats..jag tänker för mycket på min kommande smekmånad i Paris och på allt som jag vill se där.





Nu till nåt helt annat. Hittade en jättefin klänning denna tidiga söndag morgon. jag letade efter en vit Michael Kors klocka och hittade en klänning. great eller hur?

den kommer från Porenza Schouler och kan bli din för 6 750kr.

Taklampa

jag har länge varit på jakt efter en snygg taklampa till vardagsrummet.
Den som jag gillade innan fanns på bolagret och kostade 900, vilket jag tyckte var lite dyrt.Så hör såg den ut:

Jag försöker klura ut om nåt ljus kommer ut från nystanet?


hittade denna coola grej på nätet

85 Bulb Lamps hittas på Inreda


och nu har jag upptäck en lampa som heter Random Light, som jag tror kommer från Moooi.

den är jättefin. frågan är bara, var finns den att köpa? och vad kostar den? finns det nåt liknande och var i så fall? vit och svart intresserar mitt tak!

Hjälp mig välja mellan...

...en D&G klocka och en iphone!

helt out of the blue ställer min sambo frågan: vad vill du ha? ( förutom en diskmaskin, en espressomaskin och en massa annat)

vill du ha en D&G klocka? vill du ha en Iphone?





vad hade du valt och varför??????

Filmer som inte "premiärar" tillräckligt snabbt

Jag vill så gärna gå på bio och se en mysig tjejfilm för en gångs skull. Nu räcker det med alla allvarliga draman och trillers, nu vill jag se nåt som får mig att skratta och bli glad.

Igår kväll var det filmkväll hos mina föräldrar i mitt gamla flickrum. Jag, min älskling, min bror och hans tjej såg Seven Pounds med Will Smith. Så här står det om filmen på SF's hemsida: Ben jobbar som skatteutredare och är djupt deprimerad efter hans frus bortgång. Han har svåra skuldkänslor för de misstag som han begått i det förflutna. Han beslutar sig för att ta sitt liv, men innan han gör det så ser han till att hjälpa sju andra personer som hamnat fel i tillvaron och förändrar deras liv för alltid. Under tiden träffar han Emily, en vacker kvinna med hjärtproblem och blir förälskad.
Hans planer blir mer dunkla och svåra att genomföra.
 
Min bror somnade ganska snabbt, vilken kan bero på något helt annat än att filmen var tråkig, och hans tjej var online på facebook innan hon också somnade. Jag och min älskling satt som fastklistrade vid den lilla 20" tv:n under en liten grön filt med fötterna på det lilla ikeabordet.
Jag tyckte om filmen. Jag t o m grät där vid slutet när man insåg vad allt handlade om. Så om ni inte har sett den redan gå och se den medan den fortfarande går på bio, det gör den fortfarande i Malmö iaf.


Nu längtar jag till tjejfilmer som min sambo vägrar gå och se med mig.



He's just not that into you eller "dumpa honom" som den heter på svenska kommer snart på bio. Och med snart menar jag att den har premiär 13 mars.
När jag ändå snuddat vid den svenska titeln så måste jag påpeka hur mycket jag hatar hur de, vem de nu är, i Sverige ändrar titlarna på filmer och serier till något som har inget med saken att göra. Om man inte kan översätta titeln bokstavligt låt den då vara som den är på orginalspråk för f*n. Varför måste de krångla så mycket?
Så jävla irriterande!






Först fick vi Sex and the city och sedan The Devil wears Prada. Nu kommer Confessions of a shopaholic och jag längtar tills 20 mars då den har premiär. Då fan ska jag strunta i min diet och stoppa i mig en påse med indian popcorn....åååååhhhh indian popcorn ...det var länge sen.....en gång i tiden kunde jag inte se en film på bio utan att en stor påse indian popcorn satt i mitt knä. och när popcornen tar slut har man fem fingrar med en massa ost att suga på :)
fick du en mental bild?  hahaha



Någon som vill gå på bio med mig?????
Anybody? anybody at all????





Klockan är snart 15 denna lördag eftermiddag. det är kanske dags att byta om från pyjamas och göra något bättre, vad som förutom att diska och städa. .jag känner mig så rastlös.
har suttit i soffan med datorn framför mig och tv:n på hela morgonen och halva dagen. Läst en del bloggar och sett en del bad tv.Jag hade nöjet att se ett halvt avsnitt av den nya Bevvan- 90210 på tv2 danmark. Fy vilken serie. Helt otroligt att det förknippas med den en gång i tiden charmiga serien med knäppa modet. Karaktärerna är så fixade och uppklädda till tänderna. För att itne prata om deras problem. serien suger! ÅH det luktar pizza ....calzone...och fan...that's it.......jag måste ut..

Besökare se hit!

Nu har jag hittat ett sätt att få fler besökare till min blogg. Klicka här så kan du läsa själv hur enkelt och snabbt det är.
Sidan heter Viral Trafik och erbjudar de allra minsta bloggarna en chans att synas i en värld fullproppad med bloggar.

so what are you waiting for??? Klicka på länken ---------> ta mig dit

Must have

Hittade precis en snygg jacka i MC modell och måste dela med mig.


                                                                      Zoe Denim Jacket från Monki, 550kr




Det hade inte varit fel att ha den och en liknande modell i vit skinn el i skinnimitation.

                                            H&M 498kr
                                      

Fashion week



you can call me shoegal'

Skor har alltid varit fascinerande, även för mig trots komplexet för min skostorlek som är 40/41.
I år är det speciellt många fina skomodeller ute i affärerna. Mest imponerad är jag av H&M's kollektion.

                




Brittiska asos har massa fina skor och till helt okej priser. Av att dömma från
det jag läst på nätet så är frakten relativt låg, så jag kanske slår till en dag
om jag lyckas få en kompis med på beställningen.


så här kan det se ut på min dator när jag fantasishoppar (än så länge) skor på nätet

Go Jane     Asos     Natalie Schuterman  Topshop     Forever21




                                                                        

Bon Voyage....

...Anela!

Nu har vi äntligen bokat vår resa till Paris och det blev så mycket bättre än jag trodde. Vi stannar där en dag längre än vi tänkte från början. Awesome dudes and dudettes! =)


så nu längtar jag till följande datum

4 april
18 apri
23 april




i'm so happy i could eat a banana



Saker jag måste innan bröllopet...

- fixa en florist (el ev en billigare än den jag pratat med)
- fixa en tårta (som smakar choklad och mousse istälet för äckligt grädde och marsipan)
- fixa festliga färgglada skor till min Tommy Hilfiger klänning
- fixa accessoarer till brudklänningen och outfitten efter det.
- köpa massor med vita och rosa ballonger och annan dekoration
- maila en lista med favvolåtar till bandet
- råna en 7/11
- gå ner i vikt
- sluta vara nervös
- bestämma en park där vi kan fotograferas på bröllopsdagen
- bestämma en låt till vilken jag ska promenera ner till vigselförrätaren till (ingen weddinmarch här nej)
- bestämma en salong som ska bygga på och eventuellt totalt fukka mina naglar
- köpa strumpbyxor och underkläder



men innan allt det roliga ska jag planera min 25års fest

What a wonderful week...

Hur spenderar man "sportlovet" när man pluggar på en högskola? jo man struntar i att plugga och har kul istället!
De senaste dagarna har jag haft fint besök och har haft det mycket trevligt. Shoppingabstinensen väcktes på nytt efter att ha besökt massor med butiker och massa med hemsidor innehållandes skor och kläder men jag tror att jag kan motstå frestelsen att shoppa med hjälp av sandalerna jag har beställt och tanken på att pengarna behövs till bröllopet.
these babies är från Ellos och jag fick de för bara 199kr. bra köp, va?

under veckan har jag varit hos frisören för att boka en tid inför bröllopet och på köpet fått en makeup artist som ska sminka mig. ja fått och fått jag ska betala för det men idéen fick jag gratis.
Under veckan har jag också frågat mig själv, många gånger, varför de fina vita sandalerna från H&M är slutsålda överallt. hur fan lyckades de med det? och varför har jag inte fått tag på ett par? damn it....


Under veckan har jag också syndat mycket genom att gotta mig med kolhydrater och chai latte. Major misstakes! men jag håller på att åtgärda dem! idag var jag o tränade första gången på en och en halv vecka, kanske t o m två veckor. Kändes skönt. så skönt att jag funderar på att träna imorgon igen.



PS. vad är det med min dator idag? den hänger sig hela j-a tiden. speciellt trög är den när jag vill bifoga en bild i bloggen. i hate when things don't go my way!


Desperate Housewife...

...det är vad jag är från och till.
Igår storstädade jag i timmar och kände en skarp smärta i kroppen efter att jag skrubbade toalettstolen i en konstig ställning. hur duktig är inte jag?!

Idag var jag och storhandlade på City Gross (efter en liten sex and the city maraton) och drog hem tre stora kassar med mat. Helt otroligt hur dyr maten är! jag spenderade över 800kr på det nödvändigaste (och lite till) och kom hem med tre väldigt tunga kassar fulla med goda varor.

(Om jag ändå lyckades lämna tillbaka kycklingen som hade bäst före datum i januari kunde jag ha unnat mig en tidning också (jag har spanat in Amelia brud länge men den är så himla dyr så det blev Sofies mode istället). Istället blev jag hänvisad till nån gubbe som ansvarar för kött. Ska man orka ringa upp gubben för 60kr?

Så jag kom hem och lagade creamy curry chicken med ris och sallad i tid tills mannen kom hem från jobbet. Efter en puss- och kramkalas satte vi oss ner och njöt av min desperata middag. Nu ska vi iväg till mina föräldrar och prata bröllop.

...ah just det....där mellan city gross och bärandet av kassar ordnade jag sommarjobb åt mig själv som garanterar tusentals kronor i lön :) perfecto! så lägligt...när jag kom hem hittade jag en massa resekataloger vid ytterdörren.





ta ta now...


A la Mickey Mouse

Den nu så trendiga rosettfrisyren verkar inte vara så svår....eller? döm själv!




om man vill se ut som en pinuppa så kan man göra det
 

a world of brands

Igår spenderade jag dagen på stan med min m2b. Vi promenerade i solen och kylan och det kändes underbart att vara ute och gå med en chai latte från espresso house i handen.  Jag insåg hur länge sen jag var på stan, för jag visset inte ens att det fanns en Thomas Sabo affär full med underbara berlocker mitt i stan. Jag visste inte ens att en affär som jag gått förbi så många gånger hade gömda skatter i form av märkeskläder. Där var jag mitt bland Alexander McQueen, Vivienne Westwood, Calvin Klein, Ralph Lauren, Dolce & Gabbana,Tpommy Hilfiger ,Cholé och sååå vidare.....
Så underbara tyger, så fina stövlar och så mycket på rea..

Vår mysiga dag var väldigt fin och just mysig. Vi hittade en kostym till mannen som vi ska köpa senare. Jag tackade nej till 20 röda rosor och ska istället ta emot pengar så att jag kan köpa all smink som jag behöver till bröllopet :D Inte visste han att en ros kostade 75kr. Alla hjärtans dag ruinerar verkligen!

Min älskling är så flexibel och överraskar när jag minst anar det. Bland alla saker som han hade fått de senaste två dagarna, bjöd jag på middag på Indian side. Det är alltid kul att se en vuxan man gråta av spicy food :D iihiih
Ögonen var helt glansiga av tårar och näsan rann som bara den..
MIn lime chicken curry rätt var väldigt good, och naan (tunn lerugnsbakad bröd) var himmelsk.


Kvällen var hur kul som helst. Jag spelade guitar hero på nintendo wii och kickade ass. min enda konkurrent av oss fyra var min bästa väns man, och han hade tränat. Det var så sjukt kul. Längtar tills nästa jam session...

jag blev grym på Lenny Kravitz låt Are You Gonna Go My Way och några till.

Idag väntar en dag av träning, storstädning, myspys och därefter en vecka av sportlov (för min del).

Free is the magic word

Nu håller jag på att tillfriskna..äntligen fast jag har fortfarande huvudvärk. Jag kommer inte kunna träna ikväll men kanske lika bra eftersom jag har pressat mig själv rätt hårt tidigare i veckan. va synd om mig (NOT) för jag kommer att slappa antagligen hemma hos mina föräldrar :) där det alltid finns mycket gott gott gott





Det finns inget bättre än gratis saker :)
Dagens händelse: jag fick en stor låda med nya Listerine helt gratis.
Jag vet inte vad ni tycker om Listerine men jag är ett stort fan av den gröna.
jag älskar den starka smaken som påminner om tigerbalsam. men that's just me..
jag gillar lukten av bensin och lim också :)  Jag hoppas att den smakar lika bra.


Nice!!!!

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨



Imorgon ska det firas :D med plankstek på Mando steakhouse. Och på lördag är det alla hjärtans dag :D
jag var och köpte lite godsaker nyss:

Det ska vi frossa i till filmen imorgon kväll efter plankan.




Lilla hjärtat ska mitt hjärta få imorgon och den stora asken får han på lördag tillsammans med en ros och en present!
It's good to be in love.
Jag önskar att det var en dag att fira varje dag så att jag har en ursäkt att ge min älskling presenter och överraska  honom med upplevelser :)

psssss don't say a word...han vet inget!

Sick and tired

Nu har sjukdomen även hittat mig. Det var jo länge sen! Hela dagen igår var jag orklös, illamående, hade huvudvärk och kände att balansen var ur funktion.
Jag vet inte hur jag lyckades ta mig till tvättstugan när jag knappt orkade gå på toaletten.

Idag är en lite bättre dag. Jag var uppe vid 7 och skulle känna efter hur jag mådde. Jag hade huvudvärk och min kropp var as stiff as a stick. så det blev ingen matteföreläsning och workshop för min del, jag la mig och sov en stund till. Nu är jag wide awake men har fortfarande huvudvärk och en trött kropp. det suger vekligen. Enda positiva med det hela är att jag slapp gå ut i det katastrofala vädret. Det snöade inatt och imorse.

Dagens miss....min mobil ringer och jag ser snabbt att fotot visar en kanindräk så jag svarar "Bunny"...men ur högtalaren hör jag mammas röst..ehhhh tur att hon inte uppfattade vad jag sa. Det var ingen bra ide att ta foto på mamma och fiancee med samma kanindräkt, så jag fick radera mammas bild. There can only be one bunny!

Om 10 timmar ska mitt arbete om Montessoripedagogikens grunder lämnas in och jag har inte ens kommit halvvägs. Koncentrationen existerar inte för närvarande och jag önskar att jag slapp göra detta just nu, men deadline är deadline.

En positiv grej är att jag har lyckats få tag på en förskola där jag kan observera barngruppen inför min kommande Observationsuppgift samt spendera tre dagar i v 12 hos. mission accomplished! 
hurray me!

Efter idag ser jag fram emot en lååång helg med start imorgon =)
hoppas bara att hälsan håller i sig annars missar jag en massa firande. Tänk vilken katastrof det hade varit!



Skoltrött eller bara trött?

Två dagar i rad har jag haft huvudvärk och kännt mig så otroligt trött.  jag har tränat två dagar i rad och verkligen tagit i för nu har jag ont i hela kroppen, jag trodde att jag skulle vara piggare. Det visade sig vara ett sömnpiller istället.

Idag promenerade jag till skolan ( ca 3 km) och känner mig väldigt nöjd med mig själv. Men frågan är nu hur jag ska klara av allt tvätt som vi har samlat på oss under veckan? och det viktigaste: när ska jag skriva uppgiften som ska lämnas in imorgon?
god i need a vacation!




jag känner ett behov av att ha ett thomas sabo armband och/eller halsband.

jag behöver smyckan till bröllopet och till outfiten som jag ska byta om till.Till det senare behöver jag något färgglatt.





vad ska du göra på
alla hjärtans dag?


Helg med family dearest

vad har jag gjort denna helg? jag har umgåtts med min fästmans familj all weekend long.
Och om jag inte har träffats med de, då har jag chattat med de. i thank my lucky stars att min nya familj är cool. jag ser mina vänner kämpa med att hålla sams med sina inlaws och det ser väldigt painful ut. jag har inga såna problem. min svärmor skämtade om sex idag :) hur cool är inte det?


upptäckte en ny blogg ikväll.....en bimbo med stort B . så patetisk tjej, jag skäms att vi är av samma kön.



Paris närmar sig ....
om bara bokningen också gjorde det. vi har varit upptagna så det har itne blivit av, men vi har bestämt oss. vi ska dit!
vi har skaffat oss en guidebok och en karta. vi är redo!



P A R I S

Nu har vi bestämt oss, vi ska åka till Paris (Frankrike inte USA) efter bröllopet.
igår kväll satt vi länge och letade efter ett mysigt hotell i centrala Paris som inte kostar en förmögenhet. jag tror att vi har hittat något. Hotellet heter Hotel Sévres Montparnasse och ligger i gångavstånd till La Tour Eiffel.





Jag ser fram emot att besöka Champs-Elysees och alla affärer som finns där...


helt galet!!!!


där tänker jag handla...





jag kanske köper mig en birkin bag medan jag är där...får se ...



YSL





Minns ni Sex and the city avsnitten som spelades in i Paris?


Konditori Cador på 2, Rue de l'amiral-de-Coligny, 1:a arr.


Restaurang Kong  på  1, Rue du Pont Neuf, 1:a arr


Hotel Plaza Athenee där sviten som Carrie och ryssen Aleksandr Petrovski (äcklet)
bodde kostar bara 133 000kr per natt.
Vi ska inte bo där för det verkar vara så enkelt, vi vill bo lite lyxigare. =)



Minns ni när Carrie moppade golvet i Dior??? hihihih




Arc de Triomphe

RSS 2.0