Spa - för att jag är värd det

Nästa lördag ska jag och min man besöka vårt lokala spa och få vars en ABHYANGA OLJEMASSAGE och bada infraröd bastu.
efteråt ska vi slappna av i relaxavdelningen i stora vita morgonrockar och dricka cucumberwater och ayuverdiskt te medan avslappningsmusik spelas i bakgrunden. Who's jealous???? :)


ABHYANGA OLJEMASSAGE
Traditionell ayurvedisk behandling. Mjuk massage som utförs med varm olja. Avslappnande för kropp och sinne. Efter behandlingen bjuds Du på Ayurvediskt te.
Behandlingstid 60 min. Pris 800 kr.


INFRARÖD BASTU
Bastuns inverkan på hälsan: Den djupgående värmeeffekten, hjälper vävnaderna att bli av med giftiga slaggprodukter såsom toxiner, alkohol, nikotin, kolesterol och tungmetaller, bly, zink, nickel, kvicksilver, kadmium och lindrar kronisk trötthet och muskelvärk.

Infraröd bastu reducerar celluliter och förbränner kalorier.
Att bada infraröd bastu hjälper kroppen att fysiologiskt bli av med fett, vatten och slaggprodukter som i sin tur reducerar celluliter och höjer hudens tonus. Man förbränner 600 kcal på ca 30 minuter i infraröd bastu. Det är mer än man förbränner under en 30 minuters joggingtur.

Seriöst..hur bra är inte bastun? jag vill bo där inne! Nu nr jag bokat fick jag vetaa att vi kunde vara där 15 min extra... life is gutt!

Och det bästa med allt är att det är gratis! (om man har presentkort)

Jimmy Choo for H&M
Bilden har jag lånat här.

Jag måste säga att jag är inte så WOW imponerad. Och det ryktas om att priserna kommer vara mycket juicy ( mellan 1000 - 2000:-). Den gråa och blåa klänningen skulle jag vilja ha men de andra klädernakan jag leva utan.

vad tycker ni?

But wait.........there's more..


                     

 


Skorna är snygga men klackarna passar inte mitt vardagsliv och det är sällan man går på fancy fester. Jag tycker att vissa av skorna är lite too much till vardags (och andra är perfekta )så de är inte värda att köa för. De svarta ballerinaskorna är fina på bild men hur det står till med bekvämligheten är en bra fråga. Själva framdelen av skon ser lite kort ut och jag har långa tår så jag undrar om det skulle bli snyggt? Kanske inte..


and there is mooooooooreeeeee......

Den här snygga saken skulle jag vilja ha. Så what om det är man's collection, den är fin och kostar bara €199.


Väskorna gillar jag. Det är en bra investering för de kan man ha i all evighet. Zebramönstrat är inte min stil så det får hänga kvar i affären.


Det finns självklar en del annat i kollektionen, smycken, skärp och plånböcker men orka lägga upp allt.

Bilderna har jag lånat härifrån.


clean me

Efter att ha struntat i att städa pga massa olika anledningar bestämde jag mig idag för att få hela huset rent. Jag dammsög, dammade, skrubbade toaletten, la undan tvätthögen som vi tvättade igår, tömde och fyllde diskmaskinen, plockade undan böcker och papper...och så vidare..

Jag känner mig lätt irriterad nu trots att jag borde vara glad...jag antar att det beror på tröttheten jag känner i kroppen och huvudet.. En sak slipper jag och det är att laga mat..det blir takeout istället vilket är helt okej etfersom jag ska ut på en powerwalk om 2 timmar.

Kina-resan närmar sig med stora steg och jag har börjat planera vad jag ska packa ner, vad jag ska köpa, vilka ställen vi ska besöka, var vi ska äta och shoppa etc etc.

Jag har köpt vakuumpåsar som ajg ska ta med men jag har inte testat dem än. Jag hoppas verkligen att de fungerar och att vi kan packa ännu fler grejer i resväskan. Jag har skaffat mig ett fint litet block där jag ska skriva ner en del inför resan, som t ex flygnummer, adresser till hotellet och lite anra ställen, osv osv..

Pengar har jag också beställt så det känns som att det inte kommer bli stressigt alls. Härlig känsla måste jag säga!

Anyways...heal grejen med inlägget var att jag skulle berätta hur duktig jag varit idag och tipsa om det här låten:


Jag hörde den igår för första gången i skolan på musiklektionen. Det var en annorlunda musiklektion. Tänk dig en stor sal med stora speglar längs med väggarna, parkettgolv och 60 vuxna som dansar i en stor ring. Ni skulle bara se vilka moves vi körde med. Det var så kul. Så jag har dansat till den ungefär hela dagen samtidigt som jag städat..

Love Love GratisBio =)

Med risk för upprepning, säger jag OMG GratisBio rocks!

För nya läsare som inte är medlemmar kommer här lite snabbinfo:
GratisBio är en gratissida där du superenkelt blir medlem och samlar poäng genom att: klicka runt på olika hemsidor, uttnyttjar erbjudanden från jättemånga olika företag inom allt från optik till mode, spela spel, blogga om GratisBio, svara på enkäter och undersökningar etc etc. 
T ex du ser en skitsnygg klänning på nelly.com som du bara måste ha till höstens första fest. Du har bestämt dig för att köpa den och då gör du så att du går till nelly.com genom GratisBio och får på så sätt poäng för varje beställning du gör. I annat fall har du sett en skitsnygg klänning på nelly.com som kostar 599:- men du har inte råd så vad gör du? Du samlar poäng på GratisBio, och tar ett presentkort från enlly.com som belöning och beställer klänningen  :D Piece of cake!

Du får dessutom poäng för varje inloggning, gästboksinlägg och vänskap du skapar. Jag har själv skaffat mig ca 30 nya vänner och det är superkul. Du kan också värva vänner och när de börjar samla poäng får du poäng som tack för värvningen. Alla vinner! Det bästa är att det inte finns några krav och allt är verkligen gratis. Information om dig kommer inte säljas och användas för att bomba din inkorg med spam. Det är säkert att bli medlem där! Så gör du som jag och tusentals andra och bli medlem HÄR.

Jag loggar in ofta och får många poäng. Genom att klicka runt upptäcker jag hela tiden nya företag som säljer snygga skor och kläder. Jag som alltid köper linser på nätet upptäckte rätt sent att jag kunde göra det genom GratisBio och dessutom få en hel del poäng för det. Perfekt jo! NU köper jag aldrig något på LensWay eller Parfym.se utan att först logga in på GratisBio.

När du har samlat tillräckligt med poäng, och tro mig det går jättesnabbt även om du inte handlar mycket på nätet, så kan du välja olika belöningar. Du kan få biobiljetter, presentkort i olika affärer och nelly.com, du kan få tidningsprenumerationer och unibetinsättning. Valet är ditt!
 Sen så finns det alltid häftiga tävlingar där du kan vinna allt från laptops till mp3-spelare... trust me...det är den bästa sidan jag stött på på länge!

Idag blev jag superglad. Jag loggade in på GratisBio och såg att jag hade fått nästan 40 poäng för att jag hade köpt kurslitteratur från Bokus :) Två flugor i en smäll ;)
Det gjorde min dag tyckte jag , men sen kom posten med det nyaste numret av Cosmopolitan som jag nu får som belöning av GratisBio :) 


Så här ser det ut hemma hos mig. Jag sitter på soffan med Cosmo i knäna och ett stort leende på facet :)
Tack GratisBio! Ni är bäst!Jag är så nöjd med GratisBio att jag har lagt en permanent flyer i sidpanelen på min blogg!


Så gör du som jag och tusentals andra och bli medlem HÄR eller klicka på bannern nedanKlicka på bannern för att gå vidare till GratisBio. Oroa dig inte, det kostar ingenting.


Fabset.com - digital garderob


Tänk att man kan skapa sin egna digitala garderob på nätet!

Fabset.com är ett internet-community där användarna kan mötas, diskutera och dela med sig av foton på sina kläder och accessoarer samt hitta butiker där kläder och accessoarer kan köpas.

Ser u att vara rätt enkelt att lägga upp bilder på plagg som finns i den egna garderoben och dessutom kan man kika in i andra garderober. Jag såg några kända ansikten...

Så här kan det se ut:


(fabset.com)


Så det enda som saknas nu är någon som kommer hem till oss och hjälper oss upp ur sängen och in i kläderna.


RSS 2.0