Gekås, Ullared - uppdaterat

Vaken efter att ha sovit bara ca 4½ timme. Helt döda. Vi kanske skulle skippat pokerspelet igår kväll. Nu, så snart min man pallat sig upp ur sängen, ska vi bege oss iväg till McDonalds för lite EggMcMuffin och Panncakes innan vår skjuts som tar oss till Gekås, Ullared kommer.

Roadtrip kombinerat med budgetshopping blir det alltså idag. Förra året var jag där sist och hittade rätt så fina grejer till inte så mycket pengar. Vi får se vad det blir idag...jag hoppas på skärp, skor, tröjor, bikini, fotoalbum, badlakan och lite andra grejer..

------

Vi åkte till McDonalds och beställde vars en toastmacka, En frukostmacka med kalkon, en egg mcmuffin och pannkakor. dålig sevice blev det eftersom vi fick vänta rätt länge för att få beställa och sedan fick vi inte med alla grejer så vi var tvungna att sätta oss i bilen och köra dit igen. Irriterande!

Åkte till Ullared och shoppade i några timmar. Vi slösade nästan 5000:- och köpte mest grejer för hemmet. jag hittade bara en coola anna topp och ett linne.är lite besviken! Vi kom hem så trötta men lämnade påsarna i hallen och åkte in till stan för middag på Indian side. Ord kan inte beskriva hur gott det var!Pssssssssttt.....

Vi har bokat oss en solresa =)


Ni kan se bilderna hos min svägerska Jawna (hon var snabbare med att skriva om det)

Kommentera mera
Postat av: Anonym

hihi, svägerska, hihi...

2009-07-04 - 17:03:43
URL: http://jawnas.blogg.se/
Postat av: vesna

Joo ja vet, ja hittade inte heller något till mig själv, men fyndade massa presneter till bosnien jävligt billigt.. finns massa billigt för hemmet där me =)

2009-07-05 - 10:19:55
URL: http://vesna.blogg.se/
Postat av: Alina

precis! hållet med helt och hållet (angående MJ)

2009-07-05 - 14:13:24
URL: http://musicrecord.blogg.se/
Postat av: bbellahh - allt i ett

Sv; Ja det är väldigt mycket man ska fixa innan en resa! Hoppas också att det blir roligt för dig med mycket shopping och upplevelser. Hur många dagar ska ni vara där isåfall ? :)

2009-07-05 - 14:36:09
URL: http://bbellahh.blogg.se/
Postat av: Amanda

Ullared är inte så dumt. ^^ Där var jag också nyligen. Finfin shopping!Och som svar på varför jag aldrig varit utomlands. Det har bara inte blivit av. Jag kan ite påstå att jag är flygrädd. Har ju aldrig provat. ^^

Men jag hoppas det blir av när Ludwig blivit lite äldre så han kan följa med.2009-07-06 - 14:25:52
URL: http://creyla.blogg.se/
Postat av: vesna

jaaa, oh jaaa .. speciellt när dottern började, åh gud va svag ja blev :(

2009-07-07 - 22:38:58
URL: http://vesna.blogg.se/
Postat av: vesna

jaaa, oh jaaa .. speciellt när dottern började, åh gud va svag ja blev :(

2009-07-07 - 22:38:59
URL: http://vesna.blogg.se/

Kommentera inlägget här, please:

Namn:
Komma ihåg dig?

E-postadress: (publiceras ej om du inte vill)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0