Måndag..

..ny vecka har startat och det känns inte så himla kul eftersom jag har en del att göra. Jag har en mindre mattetenta på fredag och en gruppuppgift som jag ska göra, jag ser inte fram emot nån' av dem.
Matte har aldrig varit min starka sida och även om jag är okej på det så finns rädslan för misslyckande där med mig. Det är inte världens svåraste matte, det är grundkunskap som alla blivande lärare måste läsa, men det är inte mer kul för det.  Någon som vill byta plats med mig?

Nu har jag varit uppe i några timmar men har inte fått mycket gjort. Jag gör allt förutom att plugga. En kick i baken är vad jag hade behövt....ja det och choklad men jag kommer nöja mig med blåbärsglass..


psssss jag har rätt så bra chans på att få en kampanj från Buzzador.......äntligeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnn!
Bitching pays off!
Kommentera mera
Postat av: Marica Rödebäck

Nej jag har inte fått prova något, bara vissa internetsajter men det är inte riktigt det jag ville. Hade vart roligare att få prova någon ny produkt, men men. Inte så aktiv längre.Vad skall du få prova?

2009-05-25 - 18:56:16
URL: http://rodeback.blogg.se/
Postat av: Marica Rödebäck

Vad är det för kampanj och hur ser du att du kanske har chans på den?

2009-05-25 - 19:12:51
URL: http://rodeback.blogg.se/
Postat av: Marica Rödebäck

Jo, men det är ju mest sådana saker man får vara med i .. internettjänster, allstå inte prova produkter.Jag var inne på sidan just nu och läste frågor och svar och där står det att om man vill ha fler och roligare produkter att testa skall man finnas med på rankinglistan och där hamnar man om man har mkt poäng, men hur skall man få poäng om man aldrig får deltaga i kampanjerna? Hum, lite svårt att veta så jag skickade ett mail med den frågan till kundtjänst.Jag har vart med i något år - kanske två och endast fått vara med på en kampanj och det var att testa en sajt på nätet.

2009-05-25 - 19:21:23
URL: http://rodeback.blogg.se/
Postat av: Jonas

Kika in min blogg :) har nyss svarat på frågor när jag hade frågestund. Rösta gärna på mig när jag är med i "veckans blogg" kolla mitt senaste inlägg.

2009-05-25 - 19:27:12
URL: http://jajnus.blogg.se/
Postat av: Jossan

Riktigt spännande. men jobbigt att vänta =)

Kul att du varit inne på min blogg!Ha det bra

2009-05-25 - 19:52:03
URL: http://josefinloof.blogg.se/
Postat av: moa

Ja, det kommer bli helt underbart! Hmm. Vars vet jag inte, är så dålig på namn :p!

Kram på dig!

2009-05-25 - 20:00:27
URL: http://moahansson.blogg.se/
Postat av: vesna

hahaha reklamen e ju ba för klockren.. förlåt om ja missat, men haru lagt upp bilder från bröllopet?de enda ja komemr ihåg e möhippebilderna..

2009-05-25 - 21:29:36
URL: http://vesna.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Tyvärr klarar min ekonomi sannolikt inte den klockan just nu men kanske när jag fått min sommarlön. Då ska jag ta mig en funderare och kanske slår jag till då. Den skulle ju komplettera min klocksamling så fint! :-)

/

www.rebla.blogg.se

2009-05-25 - 22:14:03
URL: http://rebla.blogg.se/
Postat av: tess trött tokig morsa

Hehehe är igentligen inte vikten som är de viktiga utan mera finslipa på centimetrarna... är ju smal i kroppen men så tycker jag att ja har lite för mycket mage å handtag kvar, å lite lår men sen kommer ja va nöjd :-p

2009-05-26 - 09:50:06
URL: http://brollopsbloggen.webblogg.se/

Kommentera inlägget här, please:

Namn:
Komma ihåg dig?

E-postadress: (publiceras ej om du inte vill)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0