HATAR MOBILOPERATÖREN 3

Jag ville säga upp mitt abonnemang så jag ringde 3 redan i juni i år. Med tre månaders uppsägningstid skulle abonnemanget sluta fungera i slutet av augusti. Jag var tydlig från början och sa att jag ville säga upp abonnemanget, numret, allt som har med 3 att göra. De sa okej men augusti kom och det fungerade fortfarande.

Jag ringde igen och då skulle de säga upp det igen och det skulle sluta fungera i slutet av oktober. Det fungerar fortfarande idag.
Jag ringde nyss och ville veta vad som pågår och en kille i luren säger att jag aldrig sagt upp abonnemanget. Han hittade i datorn att jag ringt och pratat med hans jävla kollega men att jag borde pratat med abonnemangsavdelningen. Tydligen så pratade jag inte med dem.
Han hade noterat att jag ville behålla mitt nummer. Varifrån fick han det??
Inget av det stämmer, hur fan kan de hitta på saker så där? Jag var tydlig. Den här killen säger till mig i stort sätt att jag inte skött det rätt från början. Så det är mitt fel.

När jag frågade varför hans jävla kollegor inte förklarade vem jag måste prata med, att jag kanske pratar med fel människor eller kopplat mig vidare, istället för at säga ja ok det fixar vi, säger han att han inte vet. Va fan vet ni där på 3? Jo ni vet hur ni ska lura era kunder på pengar.

Han ville lägga på tre månader till som uppsägningstid men han skulle komma överrens med mig och stänga ner det efter 24h. Han var SNÄLL mot mig och jag var redo för krig. Jag är så förbannad! När vi höll på att avsluta samtalet säger han till mig att jag ändå måste betala den sista fakturan,den apan!

Jag hoppas att det kommer en dag när de får tillbaka allt det som de har gjort mot sina kunder. Jag skojar inte. Det finns flera grupper på bl a facebook som hatar precis som jag från om med nu. Jag läste om alla möjliga problem folk har haft med skit 3.

Kommentera mera
Postat av: Anonym

Vi hade såna problem med Telenor innan! Man ska inte skaffa abbonnemang med någon operatör alls! Kontantkort is the shit!

2009-11-03 - 14:32:06
URL: http://jawnas.blogg.se/
Postat av: vesna.blogg.se

Gud va sjukt och jobbigt :/ lessen söt

2009-11-05 - 11:38:51
URL: http://vesna.blogg.se/
Postat av: Anonym

hejsan :) allt bra idag? :D

2009-11-05 - 13:45:58
URL: http://photoshopifokus.blogg.se/
Postat av: Anonym

hejsan :) allt bra idag? :D

2009-11-05 - 13:47:16
URL: http://photoshopifokus.blogg.se/
Postat av: vesna.blogg.se

hvala ljepa :Dhahaha :P doce doce ^^ ha en underbar helg :D

2009-11-06 - 21:39:31
URL: http://vesna.blogg.se/
Postat av: vesna.blogg.se

joo dom e jättebra, kollade alltid på dom förut så slutade ja kolla ba.. verkligen.. han en rolig o braskådis..

2009-11-06 - 21:40:13
URL: http://vesna.blogg.se/

Kommentera inlägget här, please:

Namn:
Komma ihåg dig?

E-postadress: (publiceras ej om du inte vill)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0